• Nufsan

    ny tråd för budget runt 15-20 000:-

    Kul och höra att fler inte tänker ha det Började känna mig lite ensam när jag tittat runt i andras trådar och bildgallerier

  • Nufsan

    Vart har du hittat den?

    Kul att det är fler! Kännt mig lite ensam

    Tessan och Thomas skrev 2008-02-15 12:42:33 följande:


    Jag ska verkligen inte ha en klänning som på något vis är regelrätt.Min klänning ska sluta straxt vid knät och kommer vara mörkrött.Det kommer bli så fint!=)
  • Nufsan

    Ärligt så vet jag inte riktigt, men jag tror att t ex blåklinten fungerar?! Ska börja titta runt på blomsterhandeln om det har kommit in ngt som man förså t ex, får se om det behövs!


    malous skrev 2008-02-14 22:28:44 följande:
    Vilka blommor blommar då?
  • Nufsan

    Jag har hittat min drömbukett, men till min förtvivlan så finns inte pioner i augusti. (bild finns i mitt galleri på den)

    Ngn som har ngt annat tips på en liknande bukett?

  • Nufsan

    Ja, jag riktigt älskar den, men nu är det ju kört då de inte blommor.

    Kallor gillar jag också, men då vill jag ha en rosa och det är tydligen svårt att hitta :-/


    KKC skrev 2008-02-18 15:39:23 följande:
    nufsan: jätte fin bukett! har tyvärr inte något bra förslag på liknande, blommor är inte mitt område ;) blir nog kallor eller rosor för mig... har tänkt köpa på hötorget och binda själv... ska provbinda innan så jag vet att det blir bra annars få jag leja bort det ;)
  • Nufsan

    Så lite regn på brudkronan sa man förr bringade lycka!


    Mistefy skrev 2008-02-18 15:47:51 följande:
    Är det inte att det betyder lycka att det regnar på bruden eller nått sånt??
  • Nufsan

    Ska man göra sånt själv?


    BlivandeFruJohansson skrev 2008-02-18 16:38:20 följande:
    Har redan gjort rispåsar
  • Nufsan

    Tycker det låter urgott alltihopa


    Blondie77 skrev 2008-02-18 18:34:55 följande:
    Hej alla "budgetbrudar"Nu är jag äntligen klar med min meny för buffen vi ska ha till vårat bröllop den 2/8, tänkte jag skulle dela med mig av den för det verkar ju vara många som vill ha tips på god och prisvärd mat till sina buffer! Tips och synpunkter välkommnas också :)MenyFoccia med soltorkade tomater och havsaltVispat smörGrekisk bondsallat med rödlök, oliver, tomater, fetaost och blandsallatUngstektkycklingfile toppad med bacon, ädelost och persiljaHonungsglaserad helstekt fläskfile gratinerad med getost, honung, ruccola och pinjenötterPotatisgratäng2 sorters sås, förmodligen rödvinsås och min specialare som är kantarell och cognacsåsAll mat kommer vara hemlagat och hembakat, kostnad för denna buffen till ca 60 personer är 2600 kr, förmodar att det kan gå ett par hundralappar upp och nedåt bereonde på vad det finns för erbjudanden i butiken samma vecka som man ska handla alla grönsaker, köttet köps in när det är bra priser i butikerna och får vila i frysen tills det blir dags :)....som sagt kom gärna med synpunkter!
Svar på tråden ny tråd för budget runt 15-20 000:-