• grabbarna

    ny tråd för budget runt 15-20 000:-

    jag har förstått att jag inte är ensam om att vilja hålla den budgeten och nu när det börjar närma sig tänkte jag att vi skulle hjälpa varandra framöver...ska kolla genom nån gammal tråd och lägga ut lite av dom tipsen här senare också

  • Svar på tråden ny tråd för budget runt 15-20 000:-
  • Blondie77

    fiberduk används när man tex anlägger gräsmatta! Man lägger fiberduken mellan leran och det ytlager man ska ha tex matjord eller grus om man anlägger grusgång, detta är för att förhindra ogräs att tränga upp :)(i vissa butiker kallas det markduk och finns på tex bygmax och cheapy)..jag har ägnat åtskilliga timmar åt att rulla ut fiberduk på våran tomt under sommaren och hösten och det känns lagom knepigt att dekorera mitt bröllop med det hahaha men det kanske är snyggt :) mIssade tyvärr programmet, någon som har en bild?

  • The Bumblebee

    Tycker att det blev jättefint med fiberduken - men jag hade aldrig kommit på idén själv. Så för en gångs skull är jag glad att jag såg Bröllopsbonanza

    Vi ska vara i en sorts bygdegård (där det förnärvarande sitter älghorn på väggarna...) och tror att det skulle blir riktigt fint att drapera väggar med fiberduken. Kommer nog att byta gardiner där vid festen oxå. Minns inte hur de ser ut - så de lär ju vara nån sorts hemska "skolgardiner" Å det vill jag inte ha på mitt bröllop. Annars är jag inte så kräsen

  • förlovad julafton 2007

    Jag tyckte också att fiberduken var fin som gardin men kan ju fästa saker i den desutom om man har något kul tema. Vi har inte bestämt ännu men det skulle säkert passa fint med rosor, fjärilar, sländor, stenar eller något annat kul från panduro hoppy.

    Blev även lite sugen på att göra brudbukett själv utifrån deras tips. Den som de gjorde där var väl sådär men det väckte tankar.

  • 2008-08-09

    Ja det bästa tycker jag verkar vara att det är lättare att "puffa upp" fiberduken, mot för ett lakan.

  • The Bumblebee

    Jag tycker att buketten som hon gjorde var jättesöt! Har ingen aning om vad jag vill ha för blommor så jag är väldigt påverkbar i dagsläget.

  • 2008-08-09

    Ja den har ju redan varit bestämd hos mig sedan länge, så där fick jag tyvärr inga tips!
    Shit, nu sitter man nästan och hoppar av förväntan inför nästa program, det KAN ju bli bättre och bättre

  • The Bumblebee

    2008-08-09 skrev 2008-02-08 19:26:37 följande:


    Ja den har ju redan varit bestämd hos mig sedan länge, så där fick jag tyvärr inga tips! Shit, nu sitter man nästan och hoppar av förväntan inför nästa program, det KAN ju bli bättre och bättre
    Skulle du ha kallor? Eller har jag blandat ihop nu kanske
  • Pearl Jam

    Ska se Bröllopsbonanza repris imorgon- missade det! Verkar komma med en del bra tips!

    Jag hjälpte min syster att dekorera deras festlokal med fiberduk förra sommaren. Tror det var på "Granngården" vi köpte det: 3 pack stora längder 700kr. Vi hängde upp med hjälp av häftpistol i rummets alla hörn längs med taket och hängde fina vita mobiler mellan längderna som hängde längre ner. Blev som ett böljande hav med mjuka former. Jättefint faktiskt! Min syster var skeptisk när jag föreslog det först men blev verkligen jättenöjd med resultatet.

  • Ullrika

    Har du några bilder på resultatet så man kan se vilken effekt man kan förvänta sig? Hinner nog inte se reprisen av Bröllopsbonanza imorgon tyvärr.

    Pearl Jam skrev 2008-02-08 21:55:42 följande:


    Ska se Bröllopsbonanza repris imorgon- missade det! Verkar komma med en del bra tips! Jag hjälpte min syster att dekorera deras festlokal med fiberduk förra sommaren. Tror det var på "Granngården" vi köpte det: 3 pack stora längder 700kr. Vi hängde upp med hjälp av häftpistol i rummets alla hörn längs med taket och hängde fina vita mobiler mellan längderna som hängde längre ner. Blev som ett böljande hav med mjuka former. Jättefint faktiskt! Min syster var skeptisk när jag föreslog det först men blev verkligen jättenöjd med resultatet.
Svar på tråden ny tråd för budget runt 15-20 000:-