Inlägg från: Blondie77 |Visa alla inlägg
  • Blondie77

    ny tråd för budget runt 15-20 000:-

    vilket bra tips att vänta till studenten typ!!!! och nufsan, det låter ju som ni fick ett bra pris på 1400 för en kostym, jag har räknat med ca 2500 kr i budgeten till hans kläder, jag vill köpa eftersom jag tycker han borde ha en svart kostym iaf :)...jag skulle bli skitglad om vi kan hitta en för runt 1500.

    Nufsan: ingick väst och plastrong i eran kostym och skjorta också?

  • Blondie77

    haha nä det undrar jag om jag fått min till ;) våra färger är vitt och vinrött och guld, min klänning är i ivory så undrar vad man ska välja för färg på hans väst...vinrött kanske hade varit snyggt för det matchar färgtemat och min bukett men ivory matchar ju min klänning!

  • Blondie77

    Nufsan: låter som ett dilemma! Jag är egentligen emot att inte bjuda respektive eftersom jag själv varit utsatt för att inte bli bjuden på min sambos kompis bröllop, men då umgicks vi rätt ofta med dom så det var väl inte så konsigt att jag blev stött. Det är ju en lite annan sak kanske med unga kusiners respektive, men känner man att det kanske går att klämma in dom ska man väl kanske försöka göra det. Jag har många singelvänner och räknar väl mer eller mindre med att vi kommer få fler gäster än väntat iom att säkert någon kommer träffa pojk eller flickvän tills dess...däremot har jag sagt som så att efter sista anmälningsdatum kan man inte komma och vilja ha med någon extra. Fast innerst inne hoppas jag verkligen vi inte blir fler nu, kanske inte så stor kostnad iom att vi lagar maten själva men lokalen rymmer egentligen bara 60 och vi har bjudit in 65 inkl oss själva hitills.

    däremot tycker jag som du att det är trist att dom inte bara kan acceptera inbjudan och vilket/vilka namn som står där utan ifrågasätta det...verkar tyvärr som många råkar ut för det har man ju läst på BT. En del av våra gäster har förmodligen ett horn i sidan till oss nu då vi valt att ha barnfritt, ingen av våra inbjudna barnfamiljer (mest min sambos kompisar) har ens hört av sig och sagt grattis till att vi ska gifta oss vilket dom inte hade någon anning om innan. Det är svårt att vara alla till lags så gör som DU vill, det är trots allt ditt bröllop :)

  • Blondie77

    Sedär ja, jag som var helt säker på att det handlade om att det skulle vara barnfritt...skönt att höra att det inte behöver bero på det utan nått annat...ointresse kanske vad vet jag, tycker det är trist ändå, dom flesta av mina vänner visste ju om det skvallertant som man är och dom få inte som inte visse har hört av sig...nästan alla iaf.

    Man kanske helt enkelt får förlika sig med att alla andra inte tycker det är lika roligt som man själv tycker men man kan ju iaf låtsas då tycker man för att visa hyfs. Man lägger ju trots allt mycket tid och pengar för att ha en rolig fest för sina gäster!

    Fick jag en bröllopsinbjudan skulle jag minsann ta mig tid till ett samtal eller åtminstone sms för att visa att jag ser fram emot det.


    grabbarna skrev 2008-02-29 11:05:30 följande:
    vet du att vi har valt att ha barnen med men ingen annan äm min mamma har ändå ringt och tyckt det var roligt, ingen av dom inbjudna (förutom ngr kompisar) visste om det innan så vi trodde ju att dom skulle höra av sig men tji fick vi så det behöver inte sitta i det här med barn eller inte..vi har valt att säga nej om dom frågar extra men sambons brorson fick med sällskap eftersom han har ett onoff förhållande verkar det som-dock så är min kusinsbarn och hälsar på hos sin mormor och morfar i sommar så dom blev inbjudan utanpå för det känns som ett specialfall men alla andra kommer få nej
  • Blondie77

    hahaha lite lustig tanke att vilja ha med sig sin hund på ett bröllop! Jag förmodar att du avstyrde dom tankarna rätt snabbt :)...jag hade bara tyckt synd om en hund som måste vara med på en så stor fest, den har det nog mycket bättre hemma i soffan :)


    Nufsan skrev 2008-02-29 11:04:03 följande:
    Vi bjöd min sambos moster och morbror och deras två döttrar. Det är de vi har träffat och träffas.. De andra har vi ju som sagt aldrig sett..Ska alla "tulla" på regeln att ta med sig nån då blir vi inte 75 gäster på bröllopet utan snarare 175.. Nja lite överdrivet, men det är ju som att ta med sig barnen jag bett att ska vara hemma.Nåja, det ger sig med tiden!Min syster ville ha med sig hennes stora hund på festen... säger väl en del!
  • Blondie77

    Någon som har nått tips på vart man kan få tag på ett vitt lite "sexigare" nattlinne? och då menar jag inte porrigt utan mer "vackert" :) jag har eltat i alla butiker jag kan komma på och alla postordetkataloger men gått bet :(

  • Blondie77
    Synthetic skrev 2008-02-29 14:30:11 följande:
    Vad hette väven de använde i bröllopsbonanza? Försöker hitta nått billigt material att klä lokalen med men står still i huvudet på materialnamn
    det heter markduk eller markväv, finns på tex byggmax och används egentligen för att skilja lera från matjorden när du anlägger tex en tomt så man slipper ogräset :)
  • Blondie77

    fitforfight, jag hade väl tänkt mig nått lite silkigt och "lyxigt" vet inte vad man ska kalla matrialet men inte vanlig bomullstrikå liksom...ska kolla in sidan du tipsade om :)

  • Blondie77

    Det var jag som sökte efter tips på nattlinne, och det du tipsade om såg ju jättefint ut! ska titta lite närmare på sidan :) tack!


    Troll1 skrev 2008-03-01 20:28:33 följande:
    Var det här ngn ville ha tips om billigt, fint nattlinne (inte porrigt ) Här är ett sött till bra pris. Finns mkt att välja blabdwww.bonaparte.se/damunderklaeder/nattlinnen/g...
  • Blondie77

    Eftersom ni pratar om makeup från e.m här så frågar jag er :) När ni betalade med kort (om ni valde det alternativet)...fick ni inte gå in på eran internet bank och godkänna betalningen? jag behövde inte göra det nu när jag la en beställning på e.m och det brukar jag alltid få göra när jag beställer från svenska sajter och väljer kortbetalning!

  • Blondie77

    jaha, det fanns inget alternativ som hette direkt betalning nu...man kunde välja mellan kort, paypal eller check

    Kändes lite konstigt att inte behöva bekräfta det på nått sätt, då kan ju alltså vem som helst handla med mitt kort egentligen

  • Blondie77

    förresten, eftersom en del av er här verkar ha provat foundationen från e.m....ska borsten vara fuktig om man vill ha den mer täckande eller täcker den bra även med torr borste?

  • Blondie77

    du måste fylla i dina kortuppgifter och efter det välja fraktsätt och sedan kommer fraktkostnaden...jag fick betala 13 dollar i frakt men tycker inte det är så farligt blir ju ca 80 kr , det kostar det ju att beställa från typ ellos och halens också om det skickas mot postförskott...jag betalade 280 kr totalt och fick massor!!! ett gratiskit, 2 ögonskuggor, ett läppglans, 2 extra bluch och 2 extra puder och en borste!

Svar på tråden ny tråd för budget runt 15-20 000:-