• Ab fab

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Hej
    vilken kul idé Carma med fotoalbumet. Jag tror att jag skall sno med den i vår jultradition i framtiden. Gillade den mycket.

    Igår blev det inte mycket gjort. Promenad på Nääs.... brrr det var kallt. Slappade i soffan, R är förkyld och därmed kanontråkig Det blev inte mycket skumpa tyvärr. Vi fick en superroligt julkort- en CD med tillhörande musikquizz så det löste vi. Idag har vi promenerat till herrgården i närheten. Lite syresättning på blodet åtminstone

  • Ab fab

    Vilken härlig jul det låter som Nibla. Fullt ös - hoppas du är ledig några dagar så du får vila upp dig

    Mina menyförslag inskränker sig just nu till pirat-tema. vi skall ha skattjaktshelg med våra toastmastrar o deras familjer (som tack för all hjälp). Tror du varm korv och bröd samt pirattårta duger på nyår *fniss*.

  • Ab fab

    hej tezz
    jag är på kontoret.. inte för att jag gör så mycket nytta precis. jag har precis kommit hit, satt på datorn och hämtat kaffe. det är väl nivån på effektiviteten idag.

    har dejt med vaxtanten klockan halvtre, sen skall jag en sväng på stan. handla ram, lammkotletter och en ny plånbok.

    Jag spelade också bingolotto i söndags men tillsammans med goda vänner. Beuf Bourgignon, massor av vin och julklappsrimsskrivande - tur att det fanns andra saker att göra för Bingolotto var kanontråkigt.

    Det låter som alla fått härliga julklappar. Jag insåg på julafton att jag saknade en sak från förra året- Linums underbara rim. I år blev det bara mina egna taffliga försök. mamma tyckte om dem åtmintone *s*

    Nytt almanacksfordral till Filofaxen, teaterkikare, visitkortsfordral, en tavla från Kina, kökslexikon, deckare och fantastisk rolig bok om moderna demoner låg i min hög. O så halsbandet från Attling- here to eternity.

    i morgon skall jag på bio. julens chick flick... the jane austen book club. O på nyårsdagen blir det Arn med hela släkten. Nibla... du får tala om i vilken scen man ser din bror

  • Ab fab

    Frujj- hålller tummarna hårt. Är det ett jobb en bit fr stan du skall på intervju till?

  • Ab fab

    hej bauti *vink*. inte det minsta avundsjuk på dig alls....

    va kul att du hinner hem till addiz bröllop. det skall bli så spännande att gå på det.

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...