• FruTez

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Morsning tjejer! Låter som ni alla haft en trevlig jul!

    Nibla: Hittade vissa likheter mellan våra julfiranden! Vi spelade också bingolotto (första gången på typ 10 år! )fast med mina svärföräldrar och bland julklapparnah hittade jag ett presentkort fast på Josefsons (liknande affär som Cervera), en ny pyjamas fick jag också och sista likheten.... *trumvirvel* jag fick också en symaskin! Hahhaha! Nej, kom på en sak till, igår åt vi också stek till middag! *skratt* Ps! Galltvål ska vara grymt bra och tar bort ALLT! (iaf. enligt svärmor)

    Jobbar idag och jag hoppas det blir lugn! Så om någon är på tråden så vinka gärna!

  • FruTez

    Bauti: Åh, du kommer få det såå härligt! Hur länge är ni borta?

  • FruTez

    Carma: Va kul att du kikade in!

    Jag är gärna med på en skriva CV-dag!! Jag är i akut behov av en knuff där bak... har växt fast på detta jobbet!!! *hjälp*

  • FruTez

    Carma: Jag är "bara" bland de 14,99% rikaste i världen! Med andra ord, du bjuder nästa gång! *fniss*

  • FruTez

    Hihi! Ab. Direktör Tez!

    Carma: Jag blir gärna bjuden på din goda passionsfrukskaka igen! Och några pysseltimmar! Det är guld värt!

  • FruTez

    Frujj: Menar du vecka 10? Alltså typ 7 Mars? Sååå långt fram? Jag vill ju träffas innan... *snyft* Vems tur i bröllopsträffordningen är det efter Frujj? Är det Bauti?

  • FruTez

    Frujj: V. 10... tänkte du på en vanlig fika eller på "brölloppratardagen" (som den som var hos Nibla) Där du då får visa kort och prata hur mycket du vill om ert bröllop utan att skämmas?

  • FruTez

    Carma: oki doki! Jg tänkte nämligen bara på att i denna farten så kommer vi nog att ha Treårig bröllopsdag innan det blir dags! Hihi! Det kanske är lite extra kul att ha bröllopsvisardagen, ändå ganska så färskt i minnet... men det är ju bara jag det! Hihi! Jag säger som en klok kvinna (bauti) brukar säga *blubb* *blubb*

  • FruTez

    God morgon!

    Väldigt vad alla håller på att vaxa sig! Mitt i vintern också! *fniss*

    Carma, klart att vi inte ska stressa fram något... tyckte bara att 2,5 månad tills nästa träff kände som så länge! Men vi får väl klämma in CV dag och fikaträff i stan innan dess hoppas jag!

    Jag behöver behöver lite tips. Nån som känner till ett bra hotell i stan som inte är så dyrt, men som kanske har bubbelbad eller bastu eller nått annat mysigt? Vi har nämligen pratat om att ge bort en hotellnatt till våra toastmastrar och tärna/bestmanpar. Vi kikade på Hotell 11, men det blir liiite för dyrt för oss... vi har även diskuterat lite andra presenter (för vi känner verkligen att vi vill ge dom något) som tex. middag och bio, men vi tror att de skulle må bäst av att komma bort och få sova ut litegrann. De har ju alla massa barn och hundar och katter och gud vet vad, så jag tror att de verkligen skulle må gott av att skämmas bort lite... men som sagt, vår kassa är inte allt för stor och jag behöver alla tips som ni kan ge!

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...