• Addiz

    Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...

    Hej tjejer!

    Shit, ni har hunnit skriva 8 sidor!!!! Jag har flängt halva Sverige runt för att fira jul inte mindre än fyra gånger, men är nu äntligen hemma och kan vila upp mig efter julförkylningen jag fått...

    Jag håller på med de sista förberedelserna, det är fortfarande en dle som inte riktigt är på plats. Gästpresentationer och annat innehåll i festhäftet är inte riktigt färdigt än, vi har fortfarande inte bestämt oss för tårta (vem och vilken) och vi har inte rekat fotoplatser med fotografen än. det mesta andra är nog färdigt skulle jag säga... Gud vad skönt det känns att kunna säga så...! :)

    Jag saknar er, och träffas gärna snart. Vi kanske kan gå igenom mitt tidsschema och så kan ni komma med tips på om det är nåt jag glömt eller så? Ni är ju rutinerade! =)

    *kram på alla* och Bauti: ha en superskön resa! :)

  • Addiz

    Tjoho!!!!! Jag var först 2008!

    Kram på er mina favoritfruar!

  • Addiz

    Fru Tez: det känns ganska mycket under kontroll faktiskt... :) Idag ska vi prova glassbomb från Lejonet och Björnen, det verkar som om det blir vår bröllopstårta...

  • Addiz

    Hej tjejer!

    Nu har vi beställt våra glasstårtor, och Addiz har handlat alldeles för mycket scrapsaker... Alla julklappspengar lades på papper, brads och annat. Gud nåde mig om jag nånsin _köper_ ett kort igen ;)

  • Addiz

    Tez: ha ha, ja det gjorde jag. Arkivet var nog de som var bäst vad gäller papper och dessutom julstämplar (30% på nya, 50% på begagnade), Panduro för brads och embellishments. Format hade inte så mycket. In-ex hade stängt för inventering och öppnade kl 16 *grrrr* men kanske bra för min plånbok ;)

  • Addiz

    Fika kan funka, beror lite på vilken dag och vilken tid. Genrellt kan jag mån, tis, ons kväll. Kankse torsdag också, lite beroende på tid.

  • Addiz

    Embellishments är det enda ord jag kan komma på, och det är på engelska, måste lära mig prata svenska!!!!! ;)
    Det är typ små metallmanicker som du kan sätta på dina kort och så... Det kan dels vara tags, och dels, som jag köpte nu, i form av hjärtan, hundar, katter, musikinstrument, reseattiraljer etc etc...

  • Addiz

    Hej tjejer!

    Linum: jag tar gärna hjälp med att dekorera bordet och ställa ut gästpresenter/placeringskort! det kan man gör aantingen på fredag den 25e ca 15-18 eller på lördag den 26e 12-?. Jag ska få tiderna bekräftade imorgon... vad säger ni tjejer, vill ni hjälpa till?

    Nides har precis mailat mig fina bilder på vintage tags till min resväska, så jag ska bara fjäska lite för Carma och se om hon och hennes man kan skriva ut några som klistermärken åt mig.

    Carma, ho ho?!?!

  • Addiz

    Linum: jag håller med Abbe, att man inte får bära rött är dessutom bara en skröna...

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfruar träffas vidare...