• Äldre 8 Jan 19:15
  150937 visningar
  1283 svar
  1283
  150937

  Nu har jag gjort det igen..... del 7

  här där jag bor finns det ett gym som har damtider när bara tjejer får träna - sen kan man som tjej gå andra tider också, om man står ut med att det kan vara nån karl där samtidigt sen har jag kort på ett ställe som är helt blandat. så det är verkligen både och, men med lite olika ramar.

  men här lär jag bli i flera år till, lite beroende på både vad som händer såklart (är ju ständigt less på arbetsgivaren men trivs med jobbet som så) också med maken och så. vi får se, vi tar det som det kommer. mycket att göra är det jämt, inte ohanterligt, men man får se till att hitta tid till sig själv och det är väl det jag försöker just nu - i höstas jobbade jag bara hela tiden. nu ska jag försöka orka vara mer utåtriktad både privat och i jobbet - nu när jag har fått lite rutin o inte bara fastna på kontoret.

  det är ju så skönt att få just föterna ompysslade!!!

 • Äldre 8 Jan 19:17

  åh, jag glömde svara muffins på det me dskonsam träning, tänkte på det förut - har du möjlighet att simma? det brukar väl vara juste för lederna om de tagit stryk?

 • Äldre 8 Jan 19:17

  med feelgood-livsstil är väldigt dominerande här.

 • Äldre 8 Jan 19:20

  haha, jag kan se dig sitta där o balansera!

 • Äldre 8 Jan 19:32

  mentalt, kanske, praktiskt, knappast än. sen ska det ju gå vägen också...

 • Äldre 9 Jan 18:34

  men flytt är ett utmärkt tillfälle att städa - jag börjar lära mig att tillämpa detta - men det har tagit ett gäng år o stora våndor...

 • Äldre 10 Jan 13:54

  *landar o vinkar efter ledig dag som tillbringats på jobbutflykt*

 • Äldre 11 Jan 13:46

  Zozo, vad skulle det betyda att korta kontrakten då? För er rent praktiskt alltså.

  Det är hemskt att inte trivas på jobbet - jag hade ju noll backning av chefen på mitt förra jobb - men stormtrivdes med arbetsuppgifter o kollegor. Nu har jag ju fått växa så det knakar in i ett mycket större ansvar - och idag har jag släckt en liten akut brand... vems "fel" det var tänker jag inte luska i - men nya rutiner ska vi ha.

 • Äldre 11 Jan 13:57

  rekommenderar denna: www.svd.se/kulturnoje/film/artikel_759459.svd

  Zozo, har du backning av chefen förresten? Eller vad skulle hända om de ringde chefen när du verkligen ine kan leverera saker?

 • Äldre 11 Jan 14:04

  nej, det har jag inte - men filmen var väldigt bra. stark, otroligt stark (jag såg den på en galapremiär och den var otroligt o-gala - ingen glamour-känsla där inte, mer som ett slag i magen...)

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7