Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
 • anne på grönkulla

  Nu har jag gjort det igen..... del 7

  Fass på nätet är toppen! Jag bor ju i såna mysko länder där man kan få ut de mest avancerade grejer receptfritt, så vi har ibland kollat vad olika mediciner innehåller (om man får slut på nåt man fått ut på recept hemma) o fixat på apotek, vid behov.

 • anne på grönkulla

  o gissa om jag är citrusberoende än, periodvis (men nu var det länge sen) - men det är ju åtminstone begripligt eftersom c-vitamin hjälper en att ta upp järn, det är nog järnbrist man känner av då

 • anne på grönkulla

  Jag tänkte just säga det - särskilt som alltihop är inom EU - barnet borde utan problem kunna bli både svenskt o franskt. Lux vet jag inte - möjligen ger de medborgarskap till alla som föds där o isåfall är saken biff! Men sen väljer ju ni som föräldrar vilket/vilka pass ni plockar ut åt barnet.

 • anne på grönkulla

  om det svenska: fyll i en namnanmälan till skatteverket. Med den o födelsebevis mm mm knatar ni till ambassaden med bebisen, så fyller de i en ansökan om samordningsnummer (får man ist f personnr om man inte är skriven i sverige). Sen när ni fått det kan ni söka svenskt pass för bebisen. Kolla på er närmaste ambassads hemsida - de borde tala om vilka papper de behöver för att göra allt detta.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7