• viktualia

    Nu har jag gjort det igen..... del 7

    ... startat en tråd på samma tema!

    Tänk att det är dags för vår sjunde tråd! Fascinerande att det går att hitta så goa vänner som er här på BT!

    Här har vi nu en sjunde tråd där vi kan fortsätta diskutera allt mellan himmel och jord, ha fredagsfester och fundera över vad vi ska bli när vi blir stora. Slänga ut enkäter och diskutera snusk. Tipsa om presenter och kanske nojja över livets små och stora utmaningar! Diskutera IRL-träffar innan och efter de går av stapeln!

    Kram till er alla goa trådvänner och välkommen till tråd nummer 7.

  • Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7
  • MuffinsTönt

    Msk
    Åhh Va mysigt det lät! Både bröllopet och promenaden. Jag gjorde bort mig totalt i helgen. Jag frågade muffinsgrabben om han vet vad det är för dag denna vecka. Japp, sa han! Sen efter ett tag frågade han om jag skulle vilja göra ngt ovanligt på tors(denna vecka). Jaha... vad kan man göra en vanlig torsdag, tänkte jag. Han hade planerat vi ska gå och kolla på opera, McBeth. Som tur var,var det slutsåld. Sen pratade han vidare om restaurang eller bio eller massa annat. Jag tänkte, herregud ska vi göra allt det på tors? Kan vi inte sprida ut det till helgen... Fattade inte riktig att 14/2 är på torsdag. som tur var spelade jag med o låtsas som ingeting.

    Ska bli spännande!!! Undrar om jag ska köpa ngt litet.

  • viktualia

    *tjoooookoooo*

    bulvanen (=chefens benämning på mig) Vickan skuttar in och vrååååålar lite fint!

    Jag är trött som vanligt men har skoj som vanligt. Försöker lobba för lite skojiga tjänsteresor och har nog snart lyckats... lite huvudstad och lite Skåne - me like!

    Sen är jag GALET avis på mina päron som just kommit hem från 14 dagars Sydafrikaresa... ehum... jag vill OCKSÅ....

    Kram på alla!

  • viktualia

    Jag är bulvan i ett förvirrat triangeldrama med tre damer i huvudrollerna. Min uppgift är att lösa sakfrågan som de strider om. En rörig historia som beror på inställningen till övergång från papper och pärmar till digital hantering av information.

  • anne på grönkulla

    inte om mitt liv då utan om situationen du är satt att lösa. jobbar tanterna möjligen i arkivet? Medla mellan kollegor är inget kul... - men det gäller att inte vaar rädd för att bli impopulär - bra ledarskapsövning...!

  • viktualia

    Tanterna har varsina arbetsuppgifter och alltså olika yrkesbakgrunder men är jämngamla - har 1,5 år kvar till pension.

    Och japp, jag är obekväm men jag är varken konflikträdd eller speciellt darrig i knäna. Så länge jag har chefens välsignelse är det bara att göra ett glatt försök och se om inte själva sakfrågan går att lösa en gång för alla.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7