Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen..... del 7

    Tjena! Blåser som sjutton här. Tuva e vad dem kallar det. Va kul med lite livebilder Zozo.

    På tal om svullnader. Mitt ena öra har svullnat upp. Örhänget satt fast o gjorde ont. Tog evigheter o en massa skrik för att få loss den. Nu är jag örhängelös ett tag framöver. Känns så tomt när man tittar i spegeln.

  • MuffinsTönt

    Tog ni hem bilden Zozo? Jag vet att man kan göra det, fast det kanske e roligare när amöban e lite större.

  • MuffinsTönt
    Zozo skrev 2008-02-01 14:51:30 följande:
    öh ja.. vi stod knappast hos gyn och tittade sa länge nej.. Maken var inte med hos gyn.
    Ok, va inte säker om jag tolkade rätt.
    Min gravida kompis berättade att hennes svärsyster födde en flicka i veckan. Hon var med i förlossningsalen o såg alltihop. Nu känner hon sig mycket mer beredd inför dagen D. Jag blev lite skraj när jag hörde det. *fegis*
  • MuffinsTönt

    Tjena!!! Idag var vi hos Mr Gs föräldrar på middag. Dem tyckte det var så längesen dem såg deras son. Trevligt som alltid. Sen satt vi o kollade på Götakanal 2. Det var lite småkul att sitta där o kolla tillsammans. Tror inte jag skulle tycka det var kul om jag satt hemma o kolla på den. På bussen hem var det jättemånga ungdomar som skulle till stan o festa. Dem drack, pratade o lyssna på musik. Jag tyckte dem var liiite för högljudda. "Lilla gumman,har du börjat bli gammal som mig?"

    Psst, gammal? Vadå, bara för jag vill ha det lugnt runt omkring mig på bussen när jag e trött o vill hem, kl 22. *fnyyss*

  • MuffinsTönt

    Lite positiva strålningar hitåt tack Telis. Här är det mulet o blåsigt. Som vanligt! Idag ska jag var effektiv. *ångest*

  • MuffinsTönt

    Godmorron!
    jag var på folkteatern o såg på Simon o ekarna. Den var sådär. Kanske boken e bättre.

    Själv e det piss här! Det går jävligt seg med skrivandet o det känns hopplös just nu. Känns som jag behöver mer tid på mig. Plus att jag behöver komma bort ifrån allt. Vill bara spy när jag ser alla papper. Hur sjutton säger man det till sin handledare.

    -Jo, jag tänker försvinna ett tag, e det ok?

    *spyyyyr*

    btw - på tors är det vår nyår! Gäller bara få upp humöret till dess...

  • MuffinsTönt

    Oj oj oj, ditt nya jobb är visst jobbigare(?) än ditt gamla. Men MKT roligare gissar jag. Det är inte alls nån fart i tråden nu för tiden. BARA 843 inlägg sen 18dec, nästan 2 månader. Inte alls vår stil! *skakar på huvet* Men jag gissar på att alla jobbar häcken av sig + BT hänger sig HELA TIDEN. kanske lika bra det.

    Min handledare vill ha ett snack med mig nästa vecka. Oops! Nu blev det eld i baken.

  • MuffinsTönt

    Äntligen! Herregud va jobbigt är att komma in här nuförtiden.
    Tack för peppning tjejer! Jag får ta mig i a*let o skriva skiten.

    Lycka till på jobbintervjun Telis.
    Kram till Zozo o Krya på hälsning till Zozos make.
    GRATTIS till Msk! Du får verkligen länka till artikeln sen. Får se om jag/vi förstår nånting. Impad i vilket fall som helst.

    Msk & Telis & Övrigt: Har jag berättat att MITT namn ska oxå komma med i en artikel? Visserligen ligger den sist av alla me nom man läser noga så ser man!
    Artikeln handlar om nåt av det ämne jag har hållit på.

  • MuffinsTönt

    Hjäälp! Vet inte vad det e med mig. Känner mig så omotiverad o ingen lust o glädje över något alls! Jag har haft deppiga dagar men det här är verkligen mkt större. Jag blir nästan rädd vid tanken hur mkt det egentligen påverkar mig. Och jag kan eller vill eller orkar göra ngt alls. Ungefär som att gå in i en skog mitt i natten.
    Vill helst bara gömma mig under täcket med en stoooor BigPack. Vet inte riktigt var tån klämmer men det har säkert med uppsatsen, hemma, andra grejer som inte klaffar. Jag är helt lost i mina egna fundringar, tankar o känslor.

    SUUUUCK!!!! Har inte tid med sånt NU!!! Tack o lov det är lördag imorrn. Vi ska på fest, alltid ngt kul!

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7