Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Nu har jag gjort det igen..... del 7

    Nej, man har ju säkert mer sånt än man anar såhär till vardags!

    Har ju en nära kollega som snart går in i 5 månaden tror jag.

  • anne på grönkulla

    klänning är min personliga favvis!

    Idag har jag långärmad svart tröja (typ finare tshirt) o rång mörkröd kjol i grov bomull. Om nån nu är intresserad. Alltid intressant tycker jag det där med klädkod på jobbet - men jag slirar som sagt nästan alltid!

  • anne på grönkulla

    mitt största problem är att damkläder (inkl kostymer) så sällan har fickor - jag behöver ha nycklar o sånt med mig (inte bara i handväskan på rummet) - så numer har jag dem i en sån rem om halsen - men det är verkligen inte snyggt! Och telefonen kan jag inte ha så, det blir för tungt men nycklar och ett fickminne hänger jämnt på magen!

  • anne på grönkulla

    Det är väl en fråga om min stigande "tantfaktor" men jag har oftast kjol som går minst till knäet - eller hellång tom. Numer. Har ett par kortare och inte för att det är fel på benen i sig, men jag har dem himla sällan. Bor kanske i fel land också

  • anne på grönkulla


    Min man fick frågan en gång om oss (det får jag också rätt ofta men då ganska "snällt" men när de frågade honom så var det med följdfråga typ "jasså bor ni inte ihop? Men då är ni väl inte gifta på riktigt - eller är det för att ni ska kunna ha egna sexuella relationer?" ) - då sa han ifrån att det var oproffsigt - men det var ändå inget jobb han eg ville ha. Men man undrar ju...
  • anne på grönkulla

    Jo, visst - men det beror inte på att hon är gravid, utan på att vi inte har pengar för mer tid. Sen råkar det passa i tiden rätt bra med hennes graviditet.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7