Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    nja, det är ju det som blir knepigt här - går jag så promenerar jag på löpbandet bara idag. Men jag skippar det nog, får ta det imorrn kanske eller i helgen - jag tränade ju i helgen som var o nu är jag ju tillbaka där jag var förra veckan o känner mig inte riktigt frisk

    Mmm, blinier! Vi gjorde våfflor (med dill i smeten) med blinitillbehör en nyårsafton - det var succe också!

  • anne på grönkulla

    stämpelkort o flextid är inte så dumt faktiskt - det betyder att det syns hur mycket man jobbar. jag önskar vi hade stt sånt system, då kan man flexa ut vid behov också och ta igen det när det funkar o sådär - ger faktiskt rätt stor frihet i min erfarenhet.

    men jag misstänker att vickan kanske måste rapportera hur mycket hon jobbar i enskilda projekt också?

  • anne på grönkulla

    Jo, det var lite så jag menade - förtroendearbetstid funkar ju om man har disciplin o mål att jobba mot som ska uppfyllas oavsett hur mycket tid man lägger på dem - ELLER om man är chef eller av nåt annat skäl får betalt för att vara tillgänglig jämt.

    Jag är, liksom mina kollegor av den lojala sorten, som ställer upp - o om den tiden inte syns, så förlorar vi som arbetstagare - med flexkort kan man visa att öven om man är sen vissa morgnar (vilket alla ser) så jobbar man x antal timmar mer i veckan än den reglerade arbetstiden tex (vilket inte syns annars).

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7