Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Jo, det är ju just det. Samtidigt kan jag ju förstå att det drällde in en massa verksamhet som vi inte kan styra över just då - men som sagt: det finns ett förhandlingsutrymme och sista ordet är inte sagt. Jag tror det går att pussla ihop en lösning som inte är precis vad jag ville men jag ändå är ok med.

    O jag kommer aldrig be chefen om 6 veckor eller mer sammanhängande i mitten av sommarn eller så - för mig är det mycket mer värt att få 2-3 veckor ledigt flera gånger om året. Det vet han. O då måste jag kunna var borta "mitt i terminen" också. O runt påsk med lite extra pålagt är ändå rätt logiskt då.

  • anne på grönkulla

    Japp, runt påsk är jag i Stockholm - men exakt när jag kommer o åker är alltså inte klart än - trodde ju när vi pratade om det sist att jag skulle vara där några dar i mitten av mars oxå, men det brinner nog inne. Å andra sidan kanske jag stannar hela veckan efter istället *förhandlingar pågår men inte nu över helgen så allt hänger i luften, typ*

    Kul att se Ms K igen!

    Här har min körlektion på morgonen ställts in igen o jag funderar på att gå o gymma istället... gjorde aldrig det igår.

  • anne på grönkulla

    vickan, jag testade för att nån sa att det integreras med msn, men tydligen inte alltså...

    Här har jag vart o tränat en dryg timme o mår rätt bra - borde komplettera med mer träningströjor inser jag... nåväl, det få bli nästa veckas problem. målet är som bekant att kompensera för utebliven vardagsmotion - här går jag aldrig, går inte i trappor etc, livsfarligt i längden...

  • anne på grönkulla

    Undervisning? Det låter skoj, men krävande. Vi brukar ju ha praktikanter och jag ska handleda formellt för sörsta gången nu, men även tidigare har jag haft mycket kontakt med dem och gillar det.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7