• viktualia

  Nu har jag gjort det igen..... del 7

  samma på mitt bygge.. allvarligt talat finns det förutsättningar för förnyelse, effektivisering och nytänk om sisådär 5 år... dvs samtidigt som mina föräldrar passerar den berömda gränsen!

 • viktualia

  men jag har ju sagt att jag inte ska bli chef... ehum.. menar du att det är oundvikligt... hm..... kanske det...

  .. men min nuvarande chef får gärna stanna länge, han är väl typ 15 år äldre än jag och har ju alltså rätt långt till pension....

 • viktualia

  Annars hoppas jag på att nån ska bjuda mig på megaparty så att jag får dra på mig nån snygg festblåsa... men i det mindre formatet längtar jag till helgen när maken och jag ska till mina päron och träffa lite folk på hemmafronten!

 • viktualia

  Tjohoooooooooooo!

  Nämen Sis - VAD jag har saknat dig!!! Jag är inte inne på dagarna längre, har blivit skitseriös på mitt nya jobb. Och igår kväll var jag på after work och hann inte in på BT innan sovdags.

  I min värld är det bra. Maken och jag tittade på det här huset ikväll www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/93642 och vi lägger nog ett bud.

 • viktualia

  Sis - läget är väl att hela huset måste rustas, taket bytas och en hel del sånt jox. Patina på taket... fniss fniss... det handlar väl snarare om fuktspärrar och sånt.. hm..
  och räddad från förfall.. snarare varken eller skulle jag säga...
  *fnissar glatt*

 • viktualia

  Det befintliga köket är skitfult och opraktiskt. Och jag måste nog säga att det där huset är så sönderrenoverat att jag inte tror att vi inte engagerar oss så hårt att vi lyfter in detaljer från byggnadsvårdsaffärer.... lite på temat "orka"..

 • viktualia

  nu är det sovdags för den hårt arbetande Vickan....

  sov sött alla goa vänner och Sis - hoppas vi syns på msn nån gång!!

 • viktualia

  Jag håller med tidigare talare om att jag idag har ett läge i livet som jag inte vågade drömma om för 10 år sedan.

  Februari 1998 bodde jag i Göteborg, läste halvtid på KomVux, kände mig liten, ful och dum. Var deppig över att jag inte hade kommit in på den utbildningen jag ville, över att ett jobbprojekt hade gått i stå och att livet var allmänt snurrigt. Var singel sånär som på en förvirrad KK-relation och tjaaaa det var rätt mycket som var rätt ruttet...

  Idag är det dock alla hjärtans dag, min drömprins till make och jag har lagt ett bud på ett hus och jag blev uppvaktad med rosor och choklad när jag kom hem från jobbet!!

 • viktualia

  Sis - känner mig lite hemsk som inte orkar skriva tidernas utläggning... men jag är verkligen för trött... jag har dock ett kilometerlångt svar på frågan om varför man rev så mycket på 60-talet.

  Kortfattat: I Sthlm hade man förbjudigt upprustning och underhåll av stora delar av innerstaden. Effekten blev att rivning var oundviklig till slut. Många puckade beslut under lång tid ligger bakom rivningarna.

  Nu ska jag nog släpa mig mot sängen. Är sanslöst trött och måste ha krafter till morgondagens utmaningar.....

  Simma lugnt! *kramar*

 • viktualia

  tjoho!!

  Vickan tittar in... Sis, jag är ledsen... jag har inte riktigt kraft att dra Sthlms utvecklingshistoria idag heller....

  Alla hjärtans dag - jag hade dealat med maken om att skippa uppvaktning... trodde jag.. jag kom hem till tre röda rosor, choklad från Årechoklad och en diskad megadisk. Han är PRINSEN, bara så ni vet!

  Nu har vi varit "hemmavid" över helgen, har träffat lite familj/släkt. Trevligt. Synd bara att jag är död i skallen och bara vill att helgen ska vara X antal dagar till.....

  *gurgel*

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7