• viktualia

  Nu har jag gjort det igen..... del 7

  På min förra arbetsplats hade jag egen kaffemugg som jag diskade efter varje fikarast. Och så lånade jag bestick och glas när jag åt lunch, som jag sedan diskade.

  Vi pratar alltså inte om nån restaurang/caféverksamhet utan bara en lösning på personalkök i stordriftsformat. (det är runt 250 pers som jobbar i samma hus som jag nu)

 • viktualia

  Näpp - inga diskmaskiner i sikte på min tidigare arbetsplats och definitivt ingen städpersonal som håller ordning i köket...

  Telestubben - hoppas verkligen att du får hitta ett schysst jobb där du kan få trivas med allt som påverkar din arbetssituation!!! *kramar om*

 • viktualia

  Anne - jaaaa jag har ju inte varit i närheten av privat verksamhet.. he he he... bara offentlig sektor hela tiden.. och sedan examen har jag bara haft staten som arbetsgivare i princip... hihi

 • viktualia
  Telemarkgrrl skrev 2008-01-22 21:04:05 följande:
  anne på grönkulla skrev 2008-01-22 21:01:30 följande:Så kan det vara! Fast jag skulle nog hellre ställa in min egen kaffemugg i diskmaskinen och få er semester.
  fniss fniss... jaaa där är väl vårt största privilegium. killen som hade mitt jobb innan mig hade kommenterat det när han gick över till kommunal arbetsgivare och fick 25 dagar semester igen... nerköp...
 • viktualia

  Anne - jag har väl hamnat i en något mer skonsam del av den statliga världen där man troligen kan ta semester utan att världen ramlar ihop. Har dock hittills inte lyckats ta ut mina 31 dagar utan får ut en del i pengar nu när jag slutar mitt gamla jobb, detta trots förra veckans semestrande!

 • viktualia

  anne på grönkulla skrev 2008-01-22 21:16:58 följande:


  vänat du bara tills budgetpiskan går o verksamheten o ambitionerna inte går ihop med pengarna Världen ramlar inte ihop men förvaltningen kanske gör?
  fniss fniss.. jaaaa vem vet? inte jag i alla fall... efter bara två dagar... lär återkomma i frågan!
 • viktualia

  Linda och J - har ingen aning om när du gick och gömde dig.... ge mig en ledtråd så uppdaterar jag gärna....

  .... fast numera har jag bytt jobb och håller mig undan BT dagtid..

  Lägesrapport: Förkylningen är fortfarande störande men jag mår nog liiiiite bättre kanske... *hoppas* Jobbet fortsätter vara lattjo och jag gör lite nytta mellan varven också!

  Anne - det är BT som legat nere hela kvällen....

 • viktualia

  Linda och J - tjaa den var en svåris..... Jag bytt jobb, Omsan har fått en dotter, Zozo väntar barn och alla snurrar lite lagom hit och dit...

  Läget i min värld idag: Förkylningen är mycket bättre, jag har fått fler arbetsuppgifter att dra i och jag har allmänt SKOJ!

 • viktualia

  Linda och J - jag vill inte skriva var jag har fått jobb eller vad jag jobbar med. Har drabbats av behov av att vara lite lagom hemlig... eller mindre öppen i alla fall. Välbetalt, kvalificerat bra jobb som passar min utbildning - kanske räcker det som svar.

  Zozo - jobbig sits, men som du själv säger är det ju inte du som satt dig på den där pottkanten utan dina chefer. Hoppas att det utvecklar sig på ett vettigt sätt!

  Telestubben - hoppas att jobbfronten reder ut sig och att du får ha skoj på arbetstid i vettiga doser!

  Anne - aha, ska du vara i Sverige runt påsk??? Man kanske kunde klämma in nån slags dejt då? Om allt lyckas alltså!

  Själv- rymde jag på after work men ska nu dunka ner i sängen och sakna maken som åkt till sina päron.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 7