Inlägg från: september2008 |Visa alla inlägg
  • september2008

    Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd

    Ulvatorp skrev 2007-12-13 19:16:09 följande:
    Semptember2008:Nu har jag fixat bröllopsdatumen...var det så du menade?Hoppas allt är bra med er! Sicket ståhej killarna haft på jobbet...hörde du om reporna på några av materialen som skulle gå till volvo??? Det var många pengar rakt ner i slasken...skönt att det inte var någons fel i alla fall.KRAM PÅ ER GIRLS!!
    Det var precis så som jag menade

    Inte kul med sjuklingar. Är så glad att vi hållit oss friska. Men det blir väl ändring på det när henry börjar dagis nästa år.

    A hade ingen aning om vad som hänt på jobbet. Han verkar ha släppt det helt nu under sin f-ledighet. Så han blev nog allt lite nyfiken ;-D
  • september2008

    här är det lugnt men ändå fullt upp. Jag ska bara jobba 3 dagar denna vecka sedan så ska jag inte börja jobba förren den 21 jan. Så om någon är sugen på en lunch mitt i veckan så är det bara att säga till

    Bröllopsplanerna ligger ganska nere här oxå. det enda som har blivit gjort är att jag frågat min tjej kompis om hon vill vara tärna. Hon tackade med glädje ja.

    kram till er alla

    God Jul

  • september2008

    min ring finne inte kvar på företagets hemsida. har skickat mail för att höra om den modellen kanske kommer tillbaka.

    håll tummarna.

  • september2008

    ha ha ha ha. Stackars granne. Hoppas att dom betalar en fast avgift varje måndag
    Tur att det inte är så långt till biblioteket.


    fitforfight skrev 2007-12-20 10:15:56 följande:
    hej på er! jag kommer inte att ha internet på 20-30 dagar ! bara så att ni vet att jag inte sviker er nu har jag stulit grannens trådlösa ,men det är så segt och jag kan inte flytta mig en mm för då brts kontakten ;-( god jul och gott nytt år!
  • september2008

    ville bara skicka en kram


    fitforfight skrev 2007-12-23 22:48:58 följande:
    Idag tog vår vän livet av sig ;-( körde av vägen med flit nere i hamnen. Är så himla ledsen och ingenting känns roligt. Vi håller på att planera nyårsfest ,men hur ska man kunna ha roligt när en stol står tom ?
  • september2008

    ida halmstad - jag känner till lillsessan väl. Men jag vet inte hur det är att beställa från henne. Själv skulle jag inte lägga så mycket pengar på en klänning. Men jag har ju inte hittat någon drömklänning ännu heller. Jag tycker att du ska beställa från lillsessan och försöka tänka att det inte blir exakt samma spets så att du inte föreställer dig något som du inte får. Av vad jag förstått så verkar hon göra allt för att hjälpa sina kunder till att bli nöjda.
    Det är en väldigt fin klänning

  • september2008

    välkommen och grattis till det blivande bröllopet
    jag ska oxå gifta mig i september kul


    anelvi skrev 2008-01-03 18:43:21 följande:
    Hallå!!! Kan man vara med på denna tråd???? Är även jag från dessa trakter....och ska ha bröllop i September. Massor att fixa!!!!
  • september2008

    ida halmstad-jag tycker att du ska köpa ringen. min f-ring är i rött guld och min v-ring ska vara i vitt. tycker att det är snyggt med två färger. det handlar ju om ganska mtcket pengar

    fithforfight- så du har hittat en annan ring nu. sist vi sågs så var det en smal modell från en guldaffär på ullared- har du någon bild??

Svar på tråden Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd