Inlägg från: september2008 |Visa alla inlägg
  • september2008

    Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd

    ingen fara. har ju själv barn och vet att det går inte att få tyst på dom när man vill. plus det var ju "enligt mig" mysiga bebis skrik
    Du har verkligen en lite tonåring där hemma. Inte allt kul för självkänslan att få höra av sitt barn att man är en dålig mamma. Du får väl tänka att han har kommit på en grej som han vet att han får uppmärksamhet av. Även om det är den dålig grej. Dom vet ju alla ens knappar och tveker inte till att använda dom.

    Ang lördag så vet jag inte om det blir av. Börjar känna mig krasslig. Men om Ida halmstad är på g så är jag det med. Men jag åker nog inte själv.


    Ulvatorp skrev 2008-02-21 21:30:55 följande:
    Ursäkta livet i telefonen igår...lillen var INTE på humör och skrek sig trött och somnade efter typ en halvtimme...Kan tyvärr inte på lördag gumman! Jag hade glömt att vi lovat Casper busfabriken med kusinerna, vet väl egentligen inte om jag tycker att han gjort sig förtjänt av det efter att ha kastat en av sina leksaker rakt i ansiktet på mig (fick ett litet märke!!!) för att han var arg på mig. Skrek och betedde sig allmänt illa och kallade mig för; Citat: "jävlar idiot-mamma!!!" Hur bör man reagera??? Igår sa han att jag var en dålig mamma och att jag var jättedum...jag talade om för honom att om han nu tycker att jag är en sån dålig mamma är det väl lika bra att jag packar en väska och flyttar...Han blev jätteledsen och skrek och grät och sa förlåt. Vad har hänt med min lilla charmör???? Ja en kort historia blev lång...hur som helst kan jag tyvärr inte på lördag.pöss pöss!
  • september2008

    Ang hotellfrukost.
    För att kunna bestämma datum behöver vi ju veta vilka som kan vilket datum. Jag har föreslagit helgen v 10. Men har någon något annat förslag så säg till.

    Setptember2008- båda lördag och söndag
    Ulvatorp- ?
    Fitforfight- ?
    Ida halmstad- ?
    Pidis- ?

  • september2008

    eller 9:de
    vi får ju se vilka som kan när


    Pidis skrev 2008-02-22 10:16:22 följande:
    Menar du den 8 mars?
  • september2008

    inte kul när man inte får sova. vet precis hur det är. dom har perioder som dom inte sover så bra. du får bara vara glad att du inte ska upp å jobba.

    vill oxå till malmö ha det så kul hos kompisen och hoppas att du hinner gå förbi affären med löshår


    fitforfight skrev 2008-02-22 12:24:52 följande:
    jag e helt slut!! Linus har hållt mig vaken flera nätter i rad så jag kan knappt tänka klart.Ska bli underbart att åka till Malmö imorgon !
  • september2008

    tjohoo. ikväll har vi det barnfritt. så det blir förs lite fix hemma. ska försöka ge herny ett eget rum. vi alla behöver det.
    sedan blir det bio och en underbar sovmorgon älskar sovmorgon

  • september2008

    säger bara Jävla storm
    barnvakterna (svärisarna) har strömlös hemma hos sig. Så antingen är dom hos oss eller så blir det ingen passning...

    jag som köpt biljetter.


    september2008 skrev 2008-02-22 13:13:18 följande:
    tjohoo. ikväll har vi det barnfritt. så det blir förs lite fix hemma. ska försöka ge herny ett eget rum. vi alla behöver det.sedan blir det bio och en underbar sovmorgon älskar sovmorgon
  • september2008

    somd et ser ut nu så blir det bio ikväll. vi ska se Jumpers. verkar häftig.
    det blir nog inget rihanna. få gå på konsert någon annan gång

    trevlig med gekås. skönt att det ine är så mycket folk.

  • september2008

    säger hon som ska ut och roa sig i helgen hahaha

    funderar på att åka till ikea på söndag men inget bestämmt.


    fitforfight skrev 2008-02-22 18:49:37 följande:
    Det e fullkomligt orättvist att du har varit på Gekås!! *gråter krokodiltårar* Ida Halmstad skrev 2008-02-22 18:29:05 följande:
  • september2008

    jättefin


    Pidis skrev 2008-02-23 17:15:03 följande:
    NU har jag varit och provat klänningar i min mappSäg vad ni tycker
  • september2008

    oj stackars liten. inte kul är dom blir så dåliga. då blev det inget på busfabriken idag då??
    att ni inte gick och kollade på Jumper kan ni enligt oss vara glada. vi tyckte inte att den var värd sin biobiljett. bättre att ladda ner eller hyra.

    kan du inte berätta vad ni har fått för menyförslag och även bilderna på tårtan som dom kunde göra?? är ju så nyfiken


    Ulvatorp skrev 2008-02-23 18:22:13 följande:
    Hej svejs!Vi skulle också gått och sett Jumper, men ikväll...men det blev det inget med då Casper legat och tokkräkt sen kl01.00 i natt...Han kräker forfarande och får inte behålla någonting, han kräker tom upp 3 tsk vätskeersättning - nu är jag en orolig mamma då han inte ens orkar gå till toan själv. Jag är helt slut och kan knappt tänka.För övrigt har vi fått menyförslagen och ska se över dom...vi är inte riktigt ense på den punkten..Nu bara längtar jag till onsdag så att jag kan få besöket på KK överstökat och förhoppningsvis komma igång med bröllopsplanerna igen... Jag har förresten förfrågat min goda vän Anna om hon kunde tänka sig vara toastmadame, vilket hon med glädje tackade ja till!!! Jag är världens lyckligaste - det har hängt över mig länge nu, men nu är det klart!!
  • september2008

    Tjejer glöm inte fylla i inför hotellfrukosten

    September2008- båda lördag och söndag
    Ulvatorp- ?
    Fitforfight- lördag ,söndag
    Ida halmstad- ?
    Pidis- lörda-söndag

  • september2008

    hej. var inne och kollade ditt galleri men jag kunde inte se bilderna som säger dig ha lagt in. är det bara jag eller har det blivit något fel?


    helenaoandreas skrev 2008-02-24 00:05:43 följande:
    hej hej alla glada.pidis: jätte fin klänning.jag var oxå på ge-kås i torsdags gjorde en del fynd men blev ändå lite besviken. dem var billigare förr.hade oxå tänkt att köpa engångskameror men det var så jäkla dyrt att framkalla. plus att hade ett par kompisar som hade det och det blev många "skit " bilder. vi skall istället köpa skivor eftersom nästan alla vår vänner och bekanta har digitalkameror, så skall vi köpa kuvert och frimärke och skriva vår adress på så kan alla som har digitaklkamera ta med sig en skiva hem och ladda över bilderna. så kan man gallra lite plus att det blir mycket mycket billigare. ulvatorp: får man vara så oförskämt nyfiken och fråga vad du skall göra på kk, du kanske har skrivit det innan men jag har inte sett det. men vill oxå säga att jag var där innan jul, med inte en sån rolig grej som hände mig och dem var hur snälla och bra som helst. och jag blev jätte bra omhändertagen. har precis kommit hem från haverdal har varit ute och lyssnat på bandet och dem lät helt ok. har lagt in lite bilder nu på bil, smycke och skor. ifall någon är lite nyfiken.
  • september2008

    helgen v 10. vi har börjat med att kolla vilka som kan vilken dag. det är bara du och ulvatorp som inte svarat.

    Ida Halmstad skrev 2008-02-24 08:45:07 följande:


    God morgon alla söta tjejer!!!Hoppas allt är bra med er och att helgen varit bra och att ni inte blåst iväg. Här har det varit en lugn helg. Vilken helg är det vi tänkte ta hotellfrukosten? Jag har nog missat det?
  • september2008

    oj nu såg jag att jag svarade ida halmstad lite försent.
    då har vi kommit fram till att vi alla kan både lördag och söndag. Nu gäller det då bara att välja vilken.
    Jag röstar lördagen. Går och väger mig på måndagar och då har man ju söndagen på att gå av lite av den goda frukosten. Jag kommer ju nog äta upp alla minapoints på frukosten hahahahahaha

  • september2008

    alltså säger bara stark kille. det är så jobbibt när dom blir dåliga. håller tummarna att det bara blir bättre nu.


    Ulvatorp skrev 2008-02-24 11:10:33 följande:
    Hej igen girls!Jodå visst var vi på busfabriken i torsdags, men det var i fredagsnatt han började kräka så det kommer säkerligen där ifrån...I natt har vi suttit på akuten då han fortfarande efter 20 timmar kräkte. Han kräkte tom upp så lite som 1 tsk vatten.Han var super duktig och lät dom sticka honom i fingern och peta honom i halsen för att göra odling då mandlarna var stora. Läkaren tyckte att hjärtat slog lite väl snabbt då blev jag livrädd! Dom hade fullt på isolationsavdelningen på barn så vi fick inte plats även om läkaren helst hade velat att vi stannade kvar så att han kunde få dropp, men är det fullt så är det. Han kräkte upp en glass och lite vatten som han hade fått tidigare men såg till slut lite rosig ut om kinderna och fick en glass till som han fick behålla. Urinprovet visade på ketoner vilket tyder på uttorkning, men hon trodde att vi kunde klara av det hemma om vi ville det om han bara drack kontrollerat (han bäljade ju i sig till slut stackaren). Men han har inte kräkt i natt även om han druckit vatten så i morse fick han sin pärondricka som han fick på sjukhuset och nu har han jätteont i magen igen!!! Håller tummarna för att han får behålla det! Gud så orolig man blir som mamma....men han är en stark kämpe .Så nu har jag fått babbla av mig lite....helenaoandreas:Inte oförskämt...sånt bryr jag mig inte om Jo jag har sen tidigare cellförändringar som jag opererats för och det är meningen att jag ska gå en gång i halvåret för att kolla mig. Då både min mormor och mamma haft grava förändringar är det viktigt att jag går dit regelbundet. Men vi har haft det lite strulit på barnfronten innan jag blev gravid med vårt andra barn. Jag fick 3 missfall och under den tiden var det inte så lätt att göra dessa prover och nu när jag varit gravid har jag missat två undersökningar så nu är jag så jädrans rädd att ngt är fel igen..har lite ont typ i livmodertappen så jag är skiträdd och fram till onsdag känns som en evighet. Men det är ju bara att vänta och se...September:Jag kan både lördagen och söndagen...Oj vad långt det blev...ni får slå mig sen...
  • september2008

    hade gärna hängt med men jag jobbar
    du får berätta för oss hur det gått. om det verkar vara något att ha. vill ju dit för att kolla på smyckerna.


    Pidis skrev 2008-02-24 17:34:10 följande:
    Hej alla gladaJag ska åka ner till Båstad imorgon till Miriam trading eller vad nu butiken hette.Finns plats i bilen. Jag min syster och min systerdotter ska åka. Men vi åker tidigt. Dem har stora storlekar där nämligen. Det är den affären som ha en massa tiaror och kronor också.Ring elle messa mig. Först till kvarn.Är ledig imorogn eftersom jag ska till läkaren.Så ska försöka tänka på annat innan *ler*
  • september2008

    jättefint halsband, fina skor och cool bil


    helenaoandreas skrev 2008-02-24 19:07:05 följande:
    hej hejida halmstad: jätte fin ring, påminner lite om den jag har köpt.ulvatorp: det är säkert ingen fara ibland får man lite extra ont ju mer man tänkter på det och ju mer man oroa sig. men det är ju skönt att dem gör tester så ofta ändå för att vara på den säkra sidan. blev utloggad i går när jag skulle lägga in bilderna. men nu är dem där. :)
Svar på tråden Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd