Inlägg från: september2008 |Visa alla inlägg
  • september2008

    Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd

    den är läcker. hittade den på youtub för ett tag sedan


    Pyron skrev 2008-01-31 23:37:04 följande:
    kolla in denna bröllopsdansen:www.youtube.com/watch
  • september2008

    tack tjejer för en trevlig lunch som vanligt så kan vi inte sluta prata

  • september2008

    tjena.
    Är lite stolt över mig själv. I söndags var vi först hos en kompis och kollade in deras lilla nyfödda bebis och sedan tog vi en sväng förbi blivande svärföräldrarna. Ho skompisen hade jag med mig lunchen. Kändes trevligt att få bjuda samtidigt som man har lite koll över kaloriintaget. Efter lunchen ställde dom fram tårta och chockladrulltårta. Jag är ingen tårtmänniska så där var det inga problem att tacka nej men en lite bit rulltårta unnade jag mig. Kände mig nöjd att inte ha ätit tårta.
    När vi sedan kom till svärföräldrarna så var det kväll och jag ville igentligen bara hem. Men efter som man är två i förhållandet så får man stå ut lite Dom underade om vi ville ha fika och det ville min sambo så det var bara att sätta sig vid bordet. Där ställer svärmor fram semlor. Inte heller min favorit och efter som jag vet att en semla innerhåller typ halva mitt kaloriintag så tackade jag nej. Även om magen knorrade och suget drog i mig. Då säger hon (svärmodern) "ja jag såg ju på msn att du nu inte åt sådant" HALLÅ... hon visste att jag håller på att gå ner i vikt och ändå ställer fram semlor utan att fråga mi gom jag kanske bara skulle vilja ha en slät bulle eller kanske en macka i stället..... Hade hon inte sagt så utan varit "ovetande" så hade jag tagit mig en macka men jag blev bara sur. Ibland tror jag verkligen att hon inte gillar mig.

    Oj det blev långt

  • september2008

    just det idag och i morgon så sitter jag på ett jobb som gör att jag typ kommer hänga här hela tiden. Sedan kl 8 i morse har det ringt 2 ggr

  • september2008

    sitter på jobbet nu och inväntar att kl ska bli 12. då ska m2b hämta mig och jag ska till viktväktarna på lunchen för att väga mig. Är så nervös för hur det ska ha gått denna vecka. Jag har verkligen varit duktig och hållt mig till mina poäng. Det är väl helgen som ev det har varit lite svårt att räkna dom men än då.

    Så håll tummarna för mig

    sitter och försöker peppa mig att det inte gör något om jag inte gått ner något. men jag vill ju ha gått ner....

  • september2008

    ulvatorp-ska vi ses någon gång i veckan så kan du få tapeten??
    killarna jobbar ju kvällen så antingen kan jag komma till dig eller så kan vi ses på onsdag. Då har jag jour
    eller så tar vi det en annan dag

  • september2008

    det är synd om killar när dom är sjuka hi hi hi


    fitforfight skrev 2008-02-04 11:35:54 följande:
    Japp! han ligger här i soffan och är ynklig! sjukt frustrerande att ta hand om Linus själv när Tinny e hemma. Men vad ska man göra
Svar på tråden Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd