Inlägg från: Wretenstam |Visa alla inlägg
  • Wretenstam

    Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd

    Ha ha!!
    Jag gillar dig skarpt! Känns som om vi lever efter samma livsfilosofi...


    fitforfight skrev 2008-01-11 13:15:59 följande:
    Jag har köpt den!!! www.komplett.se/k/ki.aspxhan har fått för sig att han ska ha den nya och så får jag hans gamla ,men det kan han glömma Han sa till mig igår att tänka över hur mycket pengar jag gör av med och jag kom fram till att det är massvis,så då gör det inget att jag gör av med lite till Bäst att spendera mina pengar ifrån lägenhetsförsäljningen innan vi blir gifta
  • Wretenstam

    Jag tycker också att jag kunde få en dator
    En del av pengarna har han satt in på vårt bröllopskonto...så jag kan ju inte gnälla, tyvärr .
    I samma veva hade vi ganska många utgifter så den andra delen har gått till praktiska saker som tex bilservice etc men vi har roat oss en del för pengarna också.

    Ja jag kommer i morgon, känner mig kass inför morgondagen. Mkt för att man ska träffa så många gamla kompisar som man inte träffat på länge och under dessa omständigheterna.
    Ni också? Sprang på Sandra Svensson på blomsterlandet som också skulle köpa blommor till i morgon.


    fitforfight skrev 2008-01-11 14:50:28 följande:
    nu när jag har köpt datorn så har vi lika mycket sparade pengar att gå in i äktenskapet med så det blir ju bra med lite balans (tycker jag )Tycker att conny ska köpa en dator till dig ,vad har han gjort av pengarna han vann?Ska du till begravningen?
  • Wretenstam

    Nä ett kort blir väl jättebra? Typ i svart/vitt, och du som kan ps:a kan ju göra ngt riktigt snyggt av det.
    Har fortfarande inte en susning om hur jag vill ha mina...Vill ha ngt utöver det vanliga men som ändå är lätta att göra, det är ju ändå ett gäng man ska göra.


    fitforfight skrev 2008-01-11 14:55:14 följande:
    nu ska jag förklara hur mina inbjudningar ska se ut på insidan Tänke r ett liggande A4 , vik höger kanten ca; 3cm . vik sedan resten av pappret så att det blir ett vikt kort fast med en flik som går över på utsidan.Inne i kortet på höger sida ska det sitta en lapp som jag klistrar dit med info. över det ska det sitta en lapp med inbjudantexten mom jag bara limmar i överkant. Så lyfter man på själva välkommen bla.bla.bla så ser man lappen med info.Då e problemet. vad fan ska jag ha på vänster sida?Kan man ha ett foto på oss eller e det töntigt?
  • Wretenstam

    uh jag förstår dig...fredag och allt, då vill man hem i tid för att fira att helgen äntligen är här. Hoppas du fick dig en martini, och skönt att gubben fixade maten.

    Ida Halmstad skrev 2008-01-11 18:42:55 följande:


    jäkla skit va sur jag e....trodde jag skulle komma hem i tid ikväll från jobbet men självklart va tåget försenat och till slut blev alla jäkla tåg inställda för en jäkla godståg hade gått sönder på spåret.... de fick sätta in bussar...satt på en buss i 1 timme för att komma hem, precis hemkommen och e helt slut.....jaja får väl ta mig en martini och försöka se glad ut !! Gubben står i köket och gör mat iaf...*ler*Hoppas att allt är bra med er tjejer såhär nu när det är fredag och helgen äntligen är här!!! Kram Kram
  • Wretenstam

    Förresten...
    Idag var vi på Nya Bäckakrogen och pratade om catering. Det verkar mkt lovande...kan ju säga nu innan jag fått offerten, vi får väl se vad jag säger om några veckor
    Dom fixar rubbet inkl. porslin om jag inte är nöjd med det som finns i byggdegården. Dessutom är är han fd konditor så han kan fixa tårtan också! Känns som varje steg går i rätt riktning nu...skönt!

    Kram på er flickor!

  • Wretenstam

    Till mässan i GBG kan jag vilken dag som...
    Till den på svarta örns huset går antagligen jag och Conny.


    september2008 skrev 2008-01-13 21:09:32 följande:
    jag kan vilken dag som.Så än så länge lutar det då åt lördag.hur är det med er andra???Ida halmstad - lördagseptember2008 - villken som helstulvatorp - ?Fithforfight -?Pidis - ?Är vi någon mera??? säg till i så fall
  • Wretenstam

    September 2008

    Hörde att Henry fått dubbelsidig öroninflammation, hur är det med honom?
    Hoppas allt är bra annars!
    Jag låg själv i feber hela dagen igår och var allmänt skitkass, men vaknade upp pigg och frisk i morse, fattar ingenting!

  • Wretenstam

    HOLY COW!!!
    Gud va fin, och vad vacker du blev i den!!!
    Åhhh vill beställa nuuuu!


    fitforfight skrev 2008-01-14 22:26:04 följande:
    Nu e klänningen i galleriet
  • Wretenstam

    Blev den som du tänkt dig?


    fitforfight skrev 2008-01-14 22:26:04 följande:
    Nu e klänningen i galleriet
  • Wretenstam

    Det kan ju vara min kära m2b som missuppfattat också...
    Japp vi ska fira Ervin, kommer ni också?
    Ska bli kuuuul!!!


    september2008 skrev 2008-01-14 23:05:29 följande:
    hej.du har fått lite fel info. min sambo har sagt fel till din. Henry är röd i båda öronen men ingen öroninflamation än. Ger nässprej och hoppas att det inte ska bli någon. Han har något virus i sig men inget allvarligt. Bara tröttsam hosta och en massa snor Inte kul att vara sjuk. Speciellt när man har barn hemma. Men skönt att det var snabbt över. Själv har jag en hosta som inte har velat släppa sedan jag fick den vid julen. Drygt...Ska ni fira ervin nästa vecka?
Svar på tråden Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd