Inlägg från: Wretenstam |Visa alla inlägg
  • Wretenstam

    Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd

    Hej girls!

    Såg att tråden stängt och tog på mig att starta en fortsättningstråd...

    Här hänger vi från Falkenberg och Halmstad och som gifter oss
    -08.

    ENJOY!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-11-25 00:01
    Gamla tråden:
    www.brollopstorget.se/Forum-5-47/m2484525-1.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-12-13 19:02
    Här är vi som hänger här och när vi gifter oss:

    fitforfight 2008-06-20 (midsommarafton)

    Ulvatorp 2008-08-09

    September2008 2008-09-20

    Ida Halmstad 2008-12-06

    Pidis 2008-12-26 (annandag jul)

  • Svar på tråden Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd
  • Wretenstam

    Tja girlies!

    Förra tråden hade nått 3 månaders strecket så jag startade snabbt upp en ny...(det här är ju rena giftet nu..så jag kunde inte vänta )

    Kram på er!

  • Wretenstam

    Jag tycker 6:an var fin och kändes bra i färgerna..
    Kramiz


    september2008 skrev 2007-11-26 21:04:47 följande:
    nu har jag gjort lite test inbjudningar. gå in och säg vilken ni tycker bäst om. finns i mitt galleri.alla har samma bruna papper. det som skiljer är att det finns två olika sorters band och olika färger på banden.som sagt det är väldigt grovt ihopslängda provkort.
  • Wretenstam

    Men sjuklingar då...skickar en krya på er kram till er och hoppas att den gör susen..

    AnastaZia:
    Vad kul att ni också funderar på att gifta er i Tönnersjö kyrka. Vi gifter oss där 8/9-08. Och festen hålls i Tönnersjöbygdegård. Inte är den väl tråkig!? Mysig och rymlig precis som Pidis redan sagt.
    Det finns plats för 100 pers, porslin finns för 100 pers vet dock inte ännu hur det ser ut då vi inte varit och rekat ännu.
    Finns en ovanvåning med eget kök etc som man kan få hyra för en extra slant om det ska finnas barn med på festen. Perfekt om man har barnvakt så kan dom hålla till däruppe.
    Kostnaden är 1700:- för lokalen fred-sönd-billigt!!. Min sambo visste inte säkert men trodde att det var ca 300:- till för ovanvåningen. Vill du veta ngt mer så är det bara att fråga...

    Hur går det för resten av tjejerna i bunten? Får ni planerat ngt? Jag har härdsmälta i huvudet...det är på tok för många val så nu har jag tom backat på klänningen...är inte längre säker på vilken jag vill ha... Men jag har dock bestämt mig för att köra på fitforfights ide´ med en "byta om klänning". Har hittat en söt kort klänning på lily wedding - ngt som hört ngt om deras klänningar? Eftersom den klänningen som jag hittils hade bestämt mig för har släp blir det lite jobbigt att dansa och festa loss i den så efter middagen när det är dags för fest så tänkte jag svida om till kort kort...men det åker nog på igen lagom till färden mot hotellet .

    Gud vad jag babblar - blev rena novellen det här.
    Kram och gó natt flickor!

  • Wretenstam

    Förresten!! Hur ska ni andra göra med smekmånad? Åker ni iväg på ngn resa? Trodde aldrig att jag skulle få med Conny på ett flyg för det första och för det andra aldrig på en sol och badsemester. MEN vi ska beställa typ till mallis i dagarna!!! Vi har varit i valet och kvalet om ungarna ska med eller ej. Men nu har vi bestämt att det får bli hela la familia eftersom Cevin då ännu inte börjat på dagis och vi kan ju inte kräva av någon att passa honom dagligen under en vecka...
    Men det kan nog bli mysigt ändå, det blir vår första resa tillsammans!
    Hur hade ni andra gjort? Med eller utan?

    Kram igen!

  • Wretenstam

    Denna helg...den tar priset alltså!
    Casper och Conny har legat i kräksjukan i veckan. Friska lagom till Caspers kalas i helgen. Vi var förberedda på att ställa in men det gick ändå. I lördags hade vi familjen här på kaffe och tårta - vilket blev utdraget och dom sista gästerna åkte inte förren vid 18.30. I går hade vi barnkalas för 12 fyraåringar!!! Conny började må dåligt igen så han höll sig mest på ovanvåningen. Tur att jag hade min svärmor här som hjälpte mig (tur att hon jobbar på dagis - hon vet hur dom små illbattingarna ska hanteras ) annars hade jag aldrig fixat det. Så allt som allt så hade vi 12 fyraåringar, 8 vuxna, Cevin och Joel som är 6 månader och inte alls på humör...Tror ni jag helt slut idag??? För att spä på det hela: Conny åkte iväg till jobbet idag då han kände sig bra igen. Men efter bara en timme hörde jag ytterdörren igen...Conny kräkt på jobbet igen...HUR orkar man??? Känner mig ngt downunder idag.
    Jag bara hoppas HOPPAS att jag och Cevin slipper skiten.

    Och tillbaka till bröllopsplanerna:
    Jag visade Conny dansvideosarna...han tyckte det var döfräckt! Så vi kanske slår till och bjuder gästerna på mer än bara bröllopsvalsen...

    Och tillbaka till ngt helt annat:
    Hittade en länk med jättefina smycken som är inne nu. Silverbrickor med namnstans på. Antingen på kidsen eller på älsklingen. Tror jag ska beställa med ungarnas namn på...
    www.mysilver.se

    KRAM PÅ ER TÖSER!

  • Wretenstam

    Hur mår du idag Jennie? Hämtat dig efter kräkpärsen?
    Tänker på dig och sänder krya på dig kramar!
    Kram Lotta

  • Wretenstam

    Hej flickor!

    Ville bara titta förbi och säga HEJ!
    Har inte glömt er...men just nu är det galet mycket att göra och galet lite med tid.
    Har lagt ner bröllopsplanerandet till efter jul - jag får ändå ingen ro att planera just nu.

    Hoppas att ni alla har det bra och att ni framförallt mår bra, här är det toppen men som sagt; GALET mycket att stå i.

    KRAM PÅ ER!!!

  • Wretenstam

    Hej töser!

    Hoppas allt är bra med er! Här är vi fortfarande sjuka...*SUUUUUUCK*
    Nu när kräkan är över ligger Caspermed feber och hosta, femte dagen...Så idag har vi besökt doktorn. Dom hittade ngt missljud på vänstra lungan och trodde att det var lunginflammation. Så min lilla tappra kämpe fick utstå ett stick i fingret för att kolla sänkan. Men det var perfekt så dom trodde helt enkelt att det var ett envist virus. Så vi fick bege oss hem igen med ett recept på mollipect hostmedicin. Bara hoppas att det inte blir lunginflammtion av det...

    Vill så gärna sitta och pilla lite med b-planerna men det funkar inte med en liten sjuklingen här hemma just nu, så det får helt enkelt vänta - jag får ändå ingen ro så det får bli efter jul.

    Ida Halmstad:
    Var inne och kollade hårsmycket och öronhängena - skitsnygga!!!
    Du kommer bli asläcker

    Semptember2008:
    Nu har jag fixat bröllopsdatumen...var det så du menade?
    Hoppas allt är bra med er! Sicket ståhej killarna haft på jobbet...hörde du om reporna på några av materialen som skulle gå till volvo??? Det var många pengar rakt ner i slasken...skönt att det inte var någons fel i alla fall.

    KRAM PÅ ER GIRLS!!

  • Wretenstam

    Visst jag..hade glömt att han är hemma.
    Jo det var material till en underleverantör till volvo som hade blivit tokrepat. Jättemycket fick slängas tror tom att det varit iväg och kom tillbaka som reklamation. Blev värsta ståhejet om vem som kört det och vad som hänt.
    Visade sig att det var någon skruv eller mutter inuti maskinen som inte varit tillräckligt smörjd så dom galvade materialen hade lämnat metalldamm som repat det rostfria.
    Antar att om man nu ska hitta någon skyldig så är det väl meken som inte riktigt gjort sitt jobb.
    Mer vet jag inte ännu...men det är en stor och viktigt kund som dom inte har råd att bli av med...

    Kram kram

Svar på tråden Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd