• Wretenstam

    Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd

    Hej girls!

    Såg att tråden stängt och tog på mig att starta en fortsättningstråd...

    Här hänger vi från Falkenberg och Halmstad och som gifter oss
    -08.

    ENJOY!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-11-25 00:01
    Gamla tråden:
    www.brollopstorget.se/Forum-5-47/m2484525-1.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-12-13 19:02
    Här är vi som hänger här och när vi gifter oss:

    fitforfight 2008-06-20 (midsommarafton)

    Ulvatorp 2008-08-09

    September2008 2008-09-20

    Ida Halmstad 2008-12-06

    Pidis 2008-12-26 (annandag jul)

  • Svar på tråden Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd
  • september2008

    ida halmstad - då få vi tänka på oss stackare hi hi hi

  • Wretenstam

    Jag tycker 6:an var fin och kändes bra i färgerna..
    Kramiz


    september2008 skrev 2007-11-26 21:04:47 följande:
    nu har jag gjort lite test inbjudningar. gå in och säg vilken ni tycker bäst om. finns i mitt galleri.alla har samma bruna papper. det som skiljer är att det finns två olika sorters band och olika färger på banden.som sagt det är väldigt grovt ihopslängda provkort.
  • Wretenstam

    Men sjuklingar då...skickar en krya på er kram till er och hoppas att den gör susen..

    AnastaZia:
    Vad kul att ni också funderar på att gifta er i Tönnersjö kyrka. Vi gifter oss där 8/9-08. Och festen hålls i Tönnersjöbygdegård. Inte är den väl tråkig!? Mysig och rymlig precis som Pidis redan sagt.
    Det finns plats för 100 pers, porslin finns för 100 pers vet dock inte ännu hur det ser ut då vi inte varit och rekat ännu.
    Finns en ovanvåning med eget kök etc som man kan få hyra för en extra slant om det ska finnas barn med på festen. Perfekt om man har barnvakt så kan dom hålla till däruppe.
    Kostnaden är 1700:- för lokalen fred-sönd-billigt!!. Min sambo visste inte säkert men trodde att det var ca 300:- till för ovanvåningen. Vill du veta ngt mer så är det bara att fråga...

    Hur går det för resten av tjejerna i bunten? Får ni planerat ngt? Jag har härdsmälta i huvudet...det är på tok för många val så nu har jag tom backat på klänningen...är inte längre säker på vilken jag vill ha... Men jag har dock bestämt mig för att köra på fitforfights ide´ med en "byta om klänning". Har hittat en söt kort klänning på lily wedding - ngt som hört ngt om deras klänningar? Eftersom den klänningen som jag hittils hade bestämt mig för har släp blir det lite jobbigt att dansa och festa loss i den så efter middagen när det är dags för fest så tänkte jag svida om till kort kort...men det åker nog på igen lagom till färden mot hotellet .

    Gud vad jag babblar - blev rena novellen det här.
    Kram och gó natt flickor!

  • Wretenstam

    Förresten!! Hur ska ni andra göra med smekmånad? Åker ni iväg på ngn resa? Trodde aldrig att jag skulle få med Conny på ett flyg för det första och för det andra aldrig på en sol och badsemester. MEN vi ska beställa typ till mallis i dagarna!!! Vi har varit i valet och kvalet om ungarna ska med eller ej. Men nu har vi bestämt att det får bli hela la familia eftersom Cevin då ännu inte börjat på dagis och vi kan ju inte kräva av någon att passa honom dagligen under en vecka...
    Men det kan nog bli mysigt ändå, det blir vår första resa tillsammans!
    Hur hade ni andra gjort? Med eller utan?

    Kram igen!

  • september2008

    ulvatorp du är en lite nattuggla hihi
    häftigt att du oxå ska byta klänning på kvällen. Har du någon bild?? Skulle oxå vilja göra det men vet inte om jag kommer att ha budget för det. Men vi få se.
    Ang smekmånad så kommer vi nog inte att åka i närheten kring bröllopet efter som vi kommer att önska oss resa i present och då blir det lite svårt att beställa resa utan att veta hur mycket det får kosta. Men det blir nog en extra natt på hotellet i alla fall.
    Ang barn så kommer henry definitivf följa med oss när vi reser. Känner att han är för lite för att lämnas själv en hel vecka. Läste någonstanns att om man lämnar dom för länge så får barnet för sig att föräldrarna har dött för att skydda sig själva från sorgen att blivit lämnad själv. Jag vet inte om det är sant men jag kan inte släppa det ur mitt huvud.

    Villket hotell ska ni boka tjejer??? Pris?

  • fitforfight

    Vi kommer inte att åka direkt efter bröllopet utan smiter nog till kanarieöarna lagom till jul istället och då tar vi med oss Linus. Skulle inte kunna koncentrera mig på att ha roligt annars.
    Vi har bokat Norrekatts hotell /Clarion eller vad det heter nuförtiden det är en svit med bubbelkar och så får man mousserande vin och godis när man anländer och frukost på rummet.
    2225 kr för 2 personer om jag inte minns fel.

  • september2008

    för en natt då eller? när är in och utcheckning?


    fitforfight skrev 2007-11-28 09:17:39 följande:
    Vi kommer inte att åka direkt efter bröllopet utan smiter nog till kanarieöarna lagom till jul istället och då tar vi med oss Linus. Skulle inte kunna koncentrera mig på att ha roligt annars.Vi har bokat Norrekatts hotell /Clarion eller vad det heter nuförtiden det är en svit med bubbelkar och så får man mousserande vin och godis när man anländer och frukost på rummet.2225 kr för 2 personer om jag inte minns fel.
  • september2008

    sitter på jobbet och bara längtar till lunch. eller rättare sagt jag försöker ragga någon stackare som vill hänga med på lunch med mig. men än så länge ingen lycka. det gö väl inte saken bättre att man hör av sog till folk en timma innan hahahaha

  • september2008

    japp då har nr 3 tackat nej
    blir nog en pasta från pastavagnen och lite fönstershopping

  • september2008

    efter som det bara är jag här för tillfället så får man passa på att skriva av sig.

    var på väla i helgen och köpte en helt underbart söt kostymbyxa med matchande väst. Den är kritstreckrandig och svart med pressveck på byxorna och utvikta byxben.
    Detta ska han ha på jul och nyår

Svar på tråden Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd