Inlägg från: september2008 |Visa alla inlägg
  • september2008

    Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd

    nu har jag gjort lite test inbjudningar. gå in och säg vilken ni tycker bäst om. finns i mitt galleri.
    alla har samma bruna papper. det som skiljer är att det finns två olika sorters band och olika färger på banden.

    som sagt det är väldigt grovt ihopslängda provkort.

  • september2008

    Jag har inte bestämmt mig om jag ska ha krona. Måste oxå ringa församlingen och höra om jag får låna den även om jag inte ska vigas i deras kyrka.

    Det verkar som om 5 och 6 är populärast. Startade en tråd igår för att se vad dom andra tyckte


    Pidis skrev 2007-11-27 09:04:25 följande:
    September2008 Håller med föregående talare. 5 eller 6Gud vilken fin brudkrona dem har i din församling.
  • september2008

    sitter på jobbet och tycker synd om mig själv. vaknade med ont i halsen och värk i bihålorna. Det är väl inte lika mycket nu men tillräkligt för att jag nu sitter på jobbet och knappt gör något vettigt
    i receptionen som jag sitter i är det drag av dörren hela tiden så att man nu börjar bli krasslig är nog inte helt oväntat. men ändå sååå tråkigt.

    just nu vill jag bara hem till soffan med mitt täcke, godispåse och några bra filmer.....

  • september2008

    hej
    ulvatorp ska ha sitt bröllop i tönnersjö bygdegård och Pidis har varit där många gånger på fester. Dom är nog bättre lämpade att svara.

    Själv var jag där på bröllop förra året men då var man så fokuserad på brudparet att jag bara kommer ihåg lite. Men jag kan i alla fall säga att det är en väldigt bra lokal.

    Du få invänta dom andra tjejernas svar

  • september2008

    ida halmstad - då få vi tänka på oss stackare hi hi hi

  • september2008

    ulvatorp du är en lite nattuggla hihi
    häftigt att du oxå ska byta klänning på kvällen. Har du någon bild?? Skulle oxå vilja göra det men vet inte om jag kommer att ha budget för det. Men vi få se.
    Ang smekmånad så kommer vi nog inte att åka i närheten kring bröllopet efter som vi kommer att önska oss resa i present och då blir det lite svårt att beställa resa utan att veta hur mycket det får kosta. Men det blir nog en extra natt på hotellet i alla fall.
    Ang barn så kommer henry definitivf följa med oss när vi reser. Känner att han är för lite för att lämnas själv en hel vecka. Läste någonstanns att om man lämnar dom för länge så får barnet för sig att föräldrarna har dött för att skydda sig själva från sorgen att blivit lämnad själv. Jag vet inte om det är sant men jag kan inte släppa det ur mitt huvud.

    Villket hotell ska ni boka tjejer??? Pris?

  • september2008

    för en natt då eller? när är in och utcheckning?


    fitforfight skrev 2007-11-28 09:17:39 följande:
    Vi kommer inte att åka direkt efter bröllopet utan smiter nog till kanarieöarna lagom till jul istället och då tar vi med oss Linus. Skulle inte kunna koncentrera mig på att ha roligt annars.Vi har bokat Norrekatts hotell /Clarion eller vad det heter nuförtiden det är en svit med bubbelkar och så får man mousserande vin och godis när man anländer och frukost på rummet.2225 kr för 2 personer om jag inte minns fel.
  • september2008

    sitter på jobbet och bara längtar till lunch. eller rättare sagt jag försöker ragga någon stackare som vill hänga med på lunch med mig. men än så länge ingen lycka. det gö väl inte saken bättre att man hör av sog till folk en timma innan hahahaha

  • september2008

    japp då har nr 3 tackat nej
    blir nog en pasta från pastavagnen och lite fönstershopping

  • september2008

    efter som det bara är jag här för tillfället så får man passa på att skriva av sig.

    var på väla i helgen och köpte en helt underbart söt kostymbyxa med matchande väst. Den är kritstreckrandig och svart med pressveck på byxorna och utvikta byxben.
    Detta ska han ha på jul och nyår

Svar på tråden Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd