Inlägg från: september2008 |Visa alla inlägg
  • september2008

    Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd

    Ida halmstad - lördag
    september2008 - villken som helst
    ulvatorp - ?
    Fithforfight -?
    Pidis - lördag
    Är vi någon mera??? säg till i så fall

  • september2008

    låter väldigt trevlig men jag tror inte att jag kan. ska på 30 års kalas dagen innan vilket nog innerbär att vi kommer att lämna bort sonen för passning. Behöver nog söndagen för att återhämta sig och även hämta grabben.
    Vill verkligen men....blir det något så bestämmer jag mig nog inte förren tills helgen


    Pidis skrev 2008-01-14 08:49:47 följande:
    Vad gör alla söndagen den 27é januari?Gå in på www.festakademin.se och kollaDet är fest och bröllopsmässa i halmstad dåKAnske kunde börja med våran frukost och sen gå på denNågon som nappar???
  • september2008

    villken toppen kväll för dig
    lägg upp bilder när du provat. vill ju se den på


    fitforfight skrev 2008-01-14 14:56:59 följande:
    Klänningen har kommit!!! den e såååå vacker! har inte provat den ännu ,men den verkar vara väldigt låg. Nån som vet en bra sömmerska ?Å så har min nya dator kommit oxå!
  • september2008

    mysigt att gå med mamma

    Ida Halmstad skrev 2008-01-14 15:51:57 följande:


    fitforfight. gud va roligt...spännande, e ju super nyfiken så du måste lägga upp bild, vill se hur den blev !!!Den där festmässan hade jag tänkt att gå på med lilla mamma, vi har bestämt det så tyvärr får jag hoppas över den
  • september2008

    hej.
    du har fått lite fel info. min sambo har sagt fel till din. Henry är röd i båda öronen men ingen öroninflamation än. Ger nässprej och hoppas att det inte ska bli någon. Han har något virus i sig men inget allvarligt. Bara tröttsam hosta och en massa snor

    Inte kul att vara sjuk. Speciellt när man har barn hemma. Men skönt att det var snabbt över. Själv har jag en hosta som inte har velat släppa sedan jag fick den vid julen. Drygt...

    Ska ni fira ervin nästa vecka?


    Ulvatorp skrev 2008-01-14 20:34:32 följande:
    September 2008Hörde att Henry fått dubbelsidig öroninflammation, hur är det med honom?Hoppas allt är bra annars!Jag låg själv i feber hela dagen igår och var allmänt skitkass, men vaknade upp pigg och frisk i morse, fattar ingenting!
  • september2008

    SKIT SNYGG
    jag röstar för att vi få komma hem till dig och kolla på den live så att vi alla kan sitta och titta på dig och bara drömma oss iväg hi hi hi


    fitforfight skrev 2008-01-14 22:26:04 följande:
    Nu e klänningen i galleriet
  • september2008

    Ida halmstad - lördag
    september2008 - vilken som helst
    ulvatorp - vilken dag som helst
    Fithforfight -?
    Pidis - lördag
    Är vi någon mera??? säg till i så fall

    som jag ser det nu så blir det lördag.

  • september2008

    välkommen tillbaka

    som du läser tidigare inlägg så tänker vi åka i samlad trupp till bröllopsmässan i göteborg.
    Sugen på att hänga med?


    helenaoandreas skrev 2008-01-14 22:47:52 följande:
    hej, var rätt länge sendan jag var här inne, men nu är det dax att kavla upp armarna igen. fitforfight din klänning var superfin.min påminner ganska mycket om den, skall lägga in bilder på den men den är hos en sömerska nu och blir uppsydd. har ringt och dubbelkollat kyrka och festlokal nu. harplinge kyrka och kvibille gästis. inbjudningskorten är klara. kan man redan skicka ut dem? har även ringt och bokat limo till natten , så man kan åka fint även till hotellet. fitforfight och ulvatorp är ni båda från gullbranna? är själv ifrån trönninge, men jag är nått år yngre än er tror jag. men var rätt mycket på fester där, bla hos ola fritiofsson.
  • september2008

    vi skickar nog våra i alla fall 4-6 mån innan.


    helenaoandreas skrev 2008-01-14 23:16:17 följande:
    tack så mycket, är jätte sugen, men min sambo fyller år nästa vecka så vi skall ha kalas på lördag plus att jag jobbar på söndag. jobbar tyvärr även när det är i halmstad. men jag tackar som sagt för inbjudan. kanske kommer fler tillfällen.en fråga till er alla, när skickar ni ut era inbjudningskort , hur långt innan?
  • september2008

    sorry ingen aning

    soon to be wife skrev 2008-01-15 13:46:07 följande:


    Vet att det inte är rätt forum här men är så trött på mitt jobb! Någon som vet någon ledig tjänst på nåt företag i Halmstad? Gärna kontor, typ eknomi eller nåt.... Måste ha något nytt!!!! Hjälp!
Svar på tråden Falkenberg/Halmstad -08? Fortsättningstråd