Inlägg från: lillfraggel1 |Visa alla inlägg
  • lillfraggel1

    Uppsaltråden fprtsätter......

    Det blir jätte bra. Ag och A-K kan ta sällskap. Men var ligger kungsängensparkering? Invänta svar och skicka en till beställning om de inte har fått den första

  • lillfraggel1

    Ag skulle va Jag men jag slant lite på tangenterna hehe

  • lillfraggel1

    Är så ledsen idag
    Ts pappa sårade både mig och honom som vanligt när vi träffades i går. I dag så har någon slagit sönder en ruta på bilen. De var massor med glas i hela bilen som jag fick dammsuga upp. Så där försvann det lite pengar igen på en helt onödig utgift....

    Nyss när jag skrev här på BT så blev jag utloggad när precis skrivit klart. Blääää der är inte min dag i dag.

  • lillfraggel1

    Tack Angelflikkan det värmer. Gubben började gasta en massa till T att T fortfarande är lika barnslig som när han va liten med maten. Att T inte äter något som är grönt eller sås m.m. VA sa T det finns väl inget som jag inte äter förrutom svamp. (T äter böner groddar m.m dagligen + grönsaker) T försökte svara att det vet gubben inget om och jag höll med. Till saken hör att vi satt vid matbordet och åt pasta med pesto, spenat, avokado och sparris m.m + sallad med groddar m.m. T petade absolut inte i maten.

    Efter en stund så säger gubben att det här va det godast du lagat till mig för det du bjudit på tidigare har ju inte varit nå vidare. VA säger jag vad menar du nu???? Ja när jag va här hos Er när ni höll på och flyttade in då bjöd du på pastasallad och det kan man ju inte äta så jag vägrade ju då och åkte till golfklubben och åt. (Det här va för 3,5år sedan).

    Jag frågade då om han kom ihåg vad de ätit hos oss de senaste 10 gångerna när vi inte varit mitt uppe i att renovera. Hmmm nej svarade han då och jag började räkna upp rätt efter rätt som han sagt varit god. Han är helt jä... dum i huvudet. Jag är livrädd att han ska säga något taskigt på bröllopet till mig, T eller hans mamma eller min mamma och förstöra kvällen för någon.

    Oj va långt det blev hoppas någon orkar läsa. Kram

  • lillfraggel1

    Hehehe ja snälla gör det.

    Om jag fick bestämma så skulle han inte få komma men T är som vanligt mesigt snäll mot sin pappa.

    Han håller dock med om att det finns många likheter med Allan Svensson i Svensson svensson. DVS han äter hela tiden, dricker gärna öl ofta och många ca 10 på 15 min innan han ska tapetsera hos oss samt sårar andra genom att säga taskiga saker.

  • lillfraggel1

    JAAAAA du kan få som uppgift att stå bakom Dumbo som vi brukar kalla honom och smälla till honom i bakskallen varje gång han tänker säga något hehe

  • lillfraggel1

    Lämnade in bilen i morse. Kan hämta den på eftermiddagen. Håll tummarna att det bara blir 1000 kr i självrisk.

  • lillfraggel1

    I all min ilska så har jag glömt att berätta att jag skrivit klart texten till våra inbjudningar. Jag har också satt ihop en korografi till mig och Kotten. Vi tränade faktist lite i lördagskväll här hemma. Det lutar åt att det blir ett medley med lite seriös dans och lite spex. Tyvärr så är Kotten inte så dansant hehe.
    Jag vet inte om jag har sagt det men jag har ju faktist det som yrke också om det är någon som vill ha lite tips.

  • lillfraggel1

    Säg bara till vad ni ska ha för musik samt hur svårt det får vara så kan jag börja fundera lite på roliga danser.

  • lillfraggel1

    Stackars dig Angelflikkan. Hoppas hon kryar på sig snabbt och att sambon piggar på sig så att du inte går under. Du kan få skratta lite åt Dumbo som tror att kvinnor som är hemma med barn bara går hemma och latar sig . Att fantisera lite över vilka hemskheter som man skulle kunna utsätta honom för brukar hjälpa mig.

    Var det någon av er som kollade på Carolina Gynning i går när hon skulle prova på att vara 8 barns mamma i ett dygn? Det var riktigt roande faktist.

    Tack så jätte mycket för tipset om ljusen Äntligen. Jag va där och köpte 8 paket. Tyvärr fanns det bara 1 paket med stora ljus kvar så det blev ett med stora och 7 med mellan. De i mellanstorleken brinner i ca 21h så det ska väl räcka. Upptäckte dock när jag kom hem att jag kanske borde ha tagit de vinröda ljusen och inte de klarröda????? Hmmm festhäftet är ju ganska vinrött men bladen är både lite klarröda och mörka och glashjärtana är ju klarröda precis som ballongerna hmmm det är svårt men det stör mig att det ska va så svårt att få precis samma färg på allt. Förmodligen så är det ingen som tänker på det i mörkret i lokalen sedan i alla fall förrutom jag.
    Jenba
    Jag har fakta om kyrkan samt lite bilder på vår hemsidaom du är intresserad. (de ligger under vigsel+ kyrkan

Svar på tråden Uppsaltråden fprtsätter......