Inlägg från: lillfraggel1 |Visa alla inlägg
  • lillfraggel1

    Uppsaltråden fprtsätter......

    Oj du måste ringa tillverkaren direkt. Helt sjukt.

  • lillfraggel1

    Förstår att du blev rädd. Kompenserar de dig på något sätt? Det borde de verkligen göra.

  • lillfraggel1

    Hallå flickorna! Är det någon eller några av Er som skulle vilja skicka efter något från presentkuriren? Belv lite sugen på att skicka efter skraplotter med lite roliga romantiska uppdrag. En lite rolig present till alla hjärtansdag kanske. Portot är 80kr oavsett hur mycket man beställer.

  • lillfraggel1

    Jag blir ju galen. Flera grejer som jag har skrivit har aldrig kommit upp.
    Anna glöm inte att skriva in länken till din resa + bröllopshemsida.

  • lillfraggel1

    Jag är hel nöjd med att vi bokat resan. Till och med Tobias blev lite lugnare när han fick höra att du gillar hotellet + att det inte är en massa ormar där.
    Va synd att diamanterna var små.... Men de glittrar säkert super fint. Har du hört något om våra caketoppers? Börjar bli lite orolig.

  • lillfraggel1

    hehehe vi är inte ute efter party utan sol, bad, god mat, shopping och se lite kultur.

    Såg att de finns kvar på ebay så företaget finns i alla fall kvar.

    I morgon ska jag ner på stan för en välbehövlig Thaimassage + färga mina fransar och bryn.

  • lillfraggel1

    Det får bli påskpresent i stället. Funderar lite på romantiska skraplotter i allahjärtansdagpresent i stället. Tror att Kotten skulle tycka att det va lite kul.

    Tack för tipset i dag äntligen. Jag va på mio och köpte mig en gömma. Va stor den var

    Massagen var helt underbar så jag känner mig som en ny människa. Thailändskorna var mycket intresserade av min gömma. De tyckte att den såg ut som en tempelskål som munkarna bär omkring på. De tyckte att jag skulle servera mat från den eller ha blommor i. Tror att de också går till mio och köper sig egna gömmor hehe..

  • lillfraggel1

    Det blir nog jätte bra angelflikkan.

    Äntligen det är inte klokt men priserna är inte kloka till Thailand. Tur att det är billigt att leva där.

    Bara två veckor kvar till vår lilla träff. Suck...

  • lillfraggel1

    Man blir ju galen på BT fungerade inte på hela kvällen för mig. Hoppas det går bättre i dag för jag har planerat hänga här en hel del då det är landskamp på tv som jag är så där intresserad av

  • lillfraggel1

    Jag börjar bli sååååå irriterad på BT.
    Nu är det snart bara 1 vecka tills vi ska träffas. Hoppas vi hittar ut i skogen. AK jag tar med din tiara. Är det någon som har något kul tips på alla hjärtansdags present? Funderar fortfarande på om jag ska beställa romantiskalotter...
    Middagar har han fått tidigare + kryssning till Tallin med hotell övernattning + romantisk övernattning i Enköping och Västerås.

    Vet inte vad jag ska hitta på som är kul men inte jätte dyrt.

  • lillfraggel1

    Tror inte att det är någon mässa i Uppsala i vår faktist.

  • lillfraggel1

    Tack för i dag äntligen!
    Jag köpte 4 rågade dl med glittriga guldhjärtan för 40kr. Såg att de hade en massa rosa flytljus, doftljus och blockljus som var nedsatta på Myrra också men du har säkert köpt alla ljus du behöver redan

    Det ska bli jätte trevligt att komma hem till dig på fredag flikkan. Jag ska hinka kaffe så att jag inte är så trött. Jag är sjukt trött just nu men nästa vecka är det sportlov.

  • lillfraggel1

    Va tråkigt att ni är så sjuka flikkan.

    Tror inte att jag kan då. Kommer hem från Riga på eftermiddagen och åker till Göteborg på lördags morgonen så jag måste nog va hemma och packa om. Men Anna och Äntligen ni får gärna komma över till mig i morgon. Kotten ska på basket.

    Krya på dig flikkan + skruttan

  • lillfraggel1

    Vad sägs om fredagen den 29/2? Jag vill jätte gärna träffas då.

  • lillfraggel1

    Va skönt att ni mår bättre flikkan.

    Nu har jag sytt bakstycket på mitt löshår. Det va lite klurigt att få till men det gick bra. Däremot så är det inte så snyggt på men det kanske ser bättre ut när man har sidostyckena också + har nytvättat hår hahaaaa. Så om det är någon som vill ha lite hjälp med håret så har jag hyfsad kläm på det nu.
    Jag köpte även ett par röda slingor som jag ska inviga på min Riga resa på onsdag.
    Hur har det gått med pysslandet i dag Anna? Hör av dig om vad du vill att jag och äntligen ska handla från matton till dig i morgon. Jag måste nog skriva en lista till vår shopping resa för annars kommer jag säkert att glömma en massa.

    kram på Er

  • lillfraggel1

    Jepp Anna jag köpte pennan. Har försökt ringa dig några gånger men du har ju aldrig tfn på. Tänkte att du kanske skulle vilja kolla på gömman innan jag går upp med den på vinden.

    Jag skulle ha pysselkväll med mina tjejkompisar nästa helg men de har fått förhinder så jag får väl pyssla själv då.

    Anna du ska få tillbaka din tiara också.

    Jag är nu hemkommen från Riga. Trodde att jag skulle kunna köpa lite billig sprit till bröllopet. Pytsan det va typ dyrare än Finlandsfärjan. Priserna har tydligen gått upp i Estland och Lettland rejält den senaste veckan
    Måste planera in en Tysklandsresa snart.

    Det som va billigt och bra i Riga var smink. Köpte smink för 120 som skulle ha kostat över 400 i Sverige. Köpte också mer bröllopservetter. Vita med guldkrussiduller (Marimekko) kostade bara 12kr paketet. Ångrar nästan att jag inte köpte mer. Köpte bara 4 paket. Köpte också en rulle med papper i marimekko mönster (guld) till att klä burkar m.m till brölloppet. Köpte också en rulle med silverblommor. Hittade nappflaskor i Marimekko för 35kr så det blev två sådana också. Vem nu som ska få dem. Men alltid är det någon som får barn..

  • lillfraggel1

    Ringde dig i måndags flera gånger på kvällen men det var en röst som sa just nu kan du inte nå ditt önskade nr.
    Resan gick bra men det gungade fruktansvärt på vägen hem.
    I morgonbitti bär det av till Göteborg. Hoppas jag får shoppa lite också. Kram och trevlig helg på er.

Svar på tråden Uppsaltråden fprtsätter......