• Äntligen är det min tur

    Uppsaltråden fprtsätter......

    Hej kompisar. Vår träffas o fika tråd hade varit igång för länge...
    Men nu startar jag en ny här

    Nu babblar vi vidare här!!

  • Svar på tråden Uppsaltråden fprtsätter......
  • lillfraggel1

    Nu nu nuuuuuuuu hahaha. Vi får väl ta och träffas någon dag eller kväll och kolla allt ordentligt. Vi får väl ta och leta lite fotografier också. Du får väl ta och gå ner på stan med mannen och prova lite kläder och fota honom i dem. När kan du träffas?

  • Äntligen är det min tur

    jadu, på dagtid jobbar ju du. o P kommer inte hem förens 19 ungefär så kvällstid efter 19 ...

  • lillfraggel1

    jag kan efter kl 19 alla kvällar nästa vecka utom mån och tis + fredag så klart. På fredagar och onsdagar så kan jag efter kl 13.30 också om det skulle kunna passa.

  • Äntligen är det min tur

    Ska kolla schemat.

    Nu ska mannen få låna datorn lite. Återkommer i morrn så kan vi boka en dag.

  • Anna19juli-08

    Hej! Jag har inte gått under jorden för evigt! Faktum är att jag varit sjuk! Äntligen, när jag träffade dig var jag helt borta så jag får be om ursäkt om jag gav ett förvirrat intryck! Det är huvudvärken som spökar.. Jag gick direkt hem efter teatern. I mångags hade jag haft huvudvärk i två veckor så då blev jag inlagd på akademiska och gjorde magnetrönrgen. Som tur var så hittade dom ingenting men jag blev inte så mycket klokare. Dom tror att det är någon kombination av migrän och spänningshuvudvärk som byter av varandra.. I vilket fall så fick jag nån specialmedicin genom dropp så jag blev bättre. Nu känns huvudet ganska bra men jag är sjukskriven för att vila upp mig. Iddag är första dagen jag sitter upp och kan använda datorn, vilken abstinens jag haft! Jag har alltså inte glömt er utan saknat bröllopssnacket massor haha!

  • Äntligen är det min tur

    Åhhh, men stackare. Jag brukar också få sådär, men inte 2 v i sträck. Låter konstigt kanske men har du provat massage? Det blir lite värre först men sen när spänningen släpper blir det bättre.... Har saknat dig.

    Ingen e mer förvirrad än jag för tillffället... Så det e lugnt!!! Gillade du teatern? Jag tyckte den sög! Inte ungarna heller....

    Bra då ska jag boka den 12 dec.

  • Äntligen är det min tur

    Jaha då försöker jag igen.... Gu va det här e konstigt när sidan bara hoppar bort hela tiden...

    Jag har hittat en till jättetrevlig tjej här på BT som gärna kommer den 7 o tittar på tiaror o pratar bröllop. Lunchade med henne idag. Är det ok? Då blir vi ju en till.

    Vi har pratat massor på Borgliga tråden bla.

Svar på tråden Uppsaltråden fprtsätter......