• Äntligen är det min tur

    Uppsaltråden fprtsätter......

    Hej kompisar. Vår träffas o fika tråd hade varit igång för länge...
    Men nu startar jag en ny här

    Nu babblar vi vidare här!!

  • Svar på tråden Uppsaltråden fprtsätter......
  • lillfraggel1

    Smart tänkt. Guldfynd har lite då och då att man får damringen helt gratis när man köper förlovningsringar. Så köpte vi våra och sparade en hel del. Det var ett sådant erbjudande i oktober och det kommer säkert ett nytt till alla hjärtansdag.

  • lillfraggel1

    Men din kille skulle han också ha en ny ring? Skulle inte han ha sin mammas eller något....

  • Äntligen är det min tur

    Så kanske det är... Ibland är det halva o ibland hela damens på köpet...

    Nä P ville inte. Han vill spara hennes som den är. Men vill ha en till ring. Så då blir det ju billigare att fixa det så här!!

  • lillfraggel1

    Ja absolut. I helgen ska jag till Helsingfors och shoppa lite. Man kanske hittar något skoj där också. Just nu drömmer jag mest om en caketopper va jobbiga alla sidor på engelska ska vara. Men tydligen så kan man beställa flera grejer och få dem i samma paket. Undrar vad portot ligger på då? Skulle vilja maila dem men vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig. Vill ju helst inte be mannen om hjälp då det ska bli en överraskning. Han är annars bra på att skriva på engelska eftersom han har pluggat i USA. Vi får antagligen ett gäng med gäster från USA till bröllopet också. Det blir ju toppen tillsammans med mina finska fastrar som inte pratar varken engelska eller svenska hahaha

  • Äntligen är det min tur

    Hahahaha. Det blir ju spännande med finska vs amerikanska. KUL!!! Då blir det väl lite fart på festen iaf!!

    Vad behöver du ha hjälp med då. Jag har ju också bott i USA ett par ggr + australien. Så lite engelska ska vi väl kunna få ihop. P pratar ju engelska varje dag på jobbet o skriver på engelska hela dagarna.... Nenas problemas...

    Vad ska ni göra i Helsinki? Hälsa på slkt o köpa sprit!! ?? Hahaha. Ska du gå i bröllopsbutiker?

  • lillfraggel1

    Vi är 4 par som ska åka och festa loss lite + gå på julmarknad i Helsingfors. Jag skulle vilja maila dem och fråga hur mycket portot skulle gå på om vi (jag) köper 2 brudpar som skickas i samma paket. Det skulle ju va guld om vi kunde dela på 80.

  • lillfraggel1

    jepp har kollat på dem. Dom är jätte fina så jag är lite sugen

Svar på tråden Uppsaltråden fprtsätter......