Inlägg från: Sydneybruden |Visa alla inlägg
  • Sydneybruden

    Drömmer om en annan

    Tycker nog att bade Jema och MamaJen har ratt pa sitt satt.

    Att man pa natten rakar dromma om nagon annan innebar *inte* otrohet, det ar ett satt for hjarnan att bearbeta dagens handelser och saker man gar och grunnar pa. Att tex dromma om ett ex innebar - enligt dromtydare - att man funderar pa sitt eget forhallande, men det behover inte vara negativa funderingar, det kan tex vara att tanka igenom for- och nackdelar med att ta nasta steg, tex flytta ihop eller gifta sig. Exet representerar da olika aspekter av det nuvarande forhallandet. Det betyder *inte* att man vill ha tillbaka exet! :)
    Likasa kan man dromma om nan pa jobbet som har andra sidor an vad ens egna karl har, han pa jobbet kanske gillar saker som den akta mannen inte gillar, och genom att tanka pa flirten sa jamfor man lite: hur hade mitt liv sett ut om jag hade valt att vara med honom som alskar att resa istallet for X som gillar att vara hemma och pyssla?

    Mental "otrohet" ar *inte* otrohet enligt mig - jag kan tycka att Bill Clinton var sexig pa ett lite annorlunda satt, men sjalvklart hade jag inte velat hoppa i sang med honom och riskerat mitt forhallande med min snutt! :) (om jag nu nansin hade fatt chansen). Ett forhallande bygger mer pa medvetna val man gor anser jag, an kanslor - i langa loppet ar det orealistiskt att tro att jag eller han *aldrig* kommer att kolla pa en annan - men jag tror att vi *alltid* kommer att jamfora med varandra och inse att det vi har trots allt ar bast.

    Om man daremot uppmuntrar till flirten genom att ringa, sms:a, se till att bli ensam med honom i rummet och antyda saker som skulle kunna handa.. ja helt enkelt flirta med honom, *da* passerar man gransen till otrohet tycker jag. Det skulle jag aldrig gora sjalv, och det skulle jag inte acceptera hos min partner.

Svar på tråden Drömmer om en annan