Inlägg från: Hasselmus |Visa alla inlägg
  • Hasselmus

    Värmlänningar?

    Mirri: Lysviking här =)

    Bosatt i oslo för närvarande men vi gifter oss i sunne eller torsby i maj. Har bokat lokal "i nödlösning" men letar nåt bättre.
    Har ni fått till lokal i rottneros park???
    Spegelsalens kök är tvunget att renoveras pga Mattillsynen, och styrelsen Rottneros Park överväger om det är värt det, eller om de ska lägga ner restaurang verksamheten. Ännu är inget bestämt.

  • Hasselmus

    De på kommunen har väl inte nåt med spegelsalen att göra, om jag förstått det rätt är det väl Sunne Turism som förvaltar lokalen?

    Om ni lyckas få lokalen utan kök, rekomenderas Peter varmt =)
    Prisvärd och bra att ha att göra med.

    Vi gifter oss 10 maj, och har bokat prostgårdslagårn vi med.
    Egentligen vill vi ha en lokal i sunne, då många gäster bor på selma. Men i värsta fall får vi hyra buss, prostgårdslagårn kostade ju nästan inget att hyra...

    Mirri: Ni som ska gifta sig i lysviks kyrka, är inte Pärlan ett alternativ?

  • Hasselmus

    Ingen kyrka för oss!
    I prostgårdslagårn viger vi oss i lokalen på övervåningen, och om vi får Spegelsalen viger vi oss i Dianaparken (I tält om det regnar)

    Ägarbytet för Pärlan är klart, En Sören Möller från Hägersten.
    Tar visst över från 1 mars.

    Osäker på hur många de tar in i lokalen, kanske bara är max 120???

  • Hasselmus

    Mirri:Nej det var ju dumt att de inte kommer renovera! Vi tänkte göra så till en början oxå men det skulle bli såå otroligt dyrt!Inga stolar, bord porslin,glas bestick. Så mna måste ju hyr allt samman.Det blir enkelt en onödig kostnad på över 10000:- inte så kul.

  • Hasselmus

    Capiscum i karlstad har porslin glas m.m till uthyrning.Själv så hyr jag från stockholm för det blir billigare och det är massa annat vi ska ha med därifrån. lite jobbigt att åka och hämta bara! Men jag håller med det får inte vara olika sorter på dukningen! Själv så har vi en lokal där allt porslin är lika men ser hemskt ut. Vitt och brunt...Kanske inte min stil

  • Hasselmus

    Det var mycket det som gjorde att vi valde prostgård. Jag är god vän med peter mård och han rekomenderade mig att slå bort tanken om rottneros på en gång,dels för allt krångel och dels för att det skulle bli så dyrt!Fint men inte speciellt prisvärt!

  • Hasselmus

    miapialillull: Om jag förstått det rätt, så var alla inventarier på Spegesalen Peter Mårds. Så Spegelsalen har inga egna bord, stolar eller kök (ugn, spis, köksbänkar, diskmaskin) what so ever.

    Kolla upp det en extra gång för säkerhets skull om du inte gjort det.

  • Hasselmus

    Vad bra att det finns kvar iaf. Men hur är det mmed köket då?Finns det kvar? Jag vet hur det är, jag bor i oslo och jag tycker det är jobbigt att åka fram och tillbaka vissa perioder bara för att göra massa ting...

  • Hasselmus

    Är et någon av er som ska ha solist under vigseln? Vi har en jättefin flygel på plats som vi gärna vill använda, så vi söker en solist som kan spela piano!

    NÅgon som har tips? Vi gifter oss som sagt i Torsby

Svar på tråden Värmlänningar?