Inlägg från: MissLovely |Visa alla inlägg
  • MissLovely

    några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där??

    hellu brudar. Dankar var har du själv för klänning?

  • MissLovely

    oki, vad skönt att du vet vilken du vill ha och att den finns. Vad är det för någon`?

  • MissLovely

    Ahha.. Men ring runt och fråga i butikerna nära dig. Så har jag tänk göra med min så man inte åker långa vägar och den inte finns.

  • MissLovely

    soon 2 b mrs T skrev 2007-10-21 20:56:25 följande:


    jag själv är född och uppvuxen här i göteborg. mina underbara föräldrar är från balkan mer bestämt mamma kroat och pappa bosnienserb. Så jag kollar lite hur man kan koppla ihop båda världarna - mycket är ju redan fixat då vi gifter oss snart som sagt, men ännu har man tid att få in lite mer skoj. klänning fick jag tag på i fredags - så jag har gått i en värld av fullständig lycka sedan dess =) det är ju en rätt stor stöttesten just den delen för oss brudar. ringarna är hos guldsmeden och håller på att tillverkas - ska bli oerhört kul att få komma och känna och klämma på dom när första prövningen är. Min blivande har designat ringarna nämligen. vi ska ha "kitice" som vi beställde nere i kroatien i somras. Sedan kommer vi ha ett juggeband som spelar. vad finns där mer att göra som inte vänder upp och ner på hela planeringen =) Vi har skippat förfestandet, och efersom vi inte önskar oss några presenter kommer vi inte heller ha den traditionsenliga presentöverlämningen.
    Men din blivande varfirån kommer han om man får veta? För ni behöver nog inte fler traditioner än så Men det låter roligt att ni endå vill ha lite traditioner. Vilken klänning blev det?
  • MissLovely

    Så nu är jag tillbaka brudar. Har följt er vid sidan av lite, men var tvungen att fixa en grej på datorn. Era klänningar är jättefina.


    dankar skrev 2007-10-21 23:56:40 följande:
    Äh, det är ingen fara med det, det löser sig. Vad kan gå fel??Du gifter dig med den du älskar, mer behöver du inte bekymmra dig om. Mig veteligen så brukar det gå smidigt till där nere,de flesta vet hur allt funkar . Man kan fixa allt med bröllop på ett par veckor som tar ett år här i Sverige.Jag vill inte nonchalera din oro, men detta är mitt råd till dig:Att slappna av och njuta.
    Jag måste hålla med dig Dankar. Melis tänk dig att min kopis kusin planerade ett bröllop på 1 månad i Bosnien och allt gick helt underbart. Det kommet gå jättebra ska du se, men förstår din oro. Man är nog lite orolig oavsett om bröllopet är i ett annat land eller här i SVerige
  • MissLovely

    Dankar, ska vi inte sova snart? Alltid jag och du uppe hehe

  • MissLovely
    080809 skrev 2007-10-22 10:15:49 följande:
    Absolut!Vi är fler än vad vi själva tror!
    [/citat]

    Klart du kan hänga hääär Jag är bara född i Bosnien sen är jag uppvuxen här
    080809 skrev 2007-10-22 10:15:49 följande:
    [citat]
    Absolut!Vi är fler än vad vi själva tror!
    Berätta lite mer hur ni hade tänk? Traditioner och så..
  • MissLovely

    Hahaha Tajci.. Smart drag där Sååååå mycket?? Guuud va dåligt!! Men syns det mycket eller gör ont? Annars kan du vänta till min möhippa del 1 i Bosnien nu till sommaren

Svar på tråden några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där??