Inlägg från: MissLovely |Visa alla inlägg
  • MissLovely

    några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där??

    Hahahhahahhahahah jaaaaa man ska ha stövlar som gär enda upp till knäna för då vågar ingen ta av dom

    Mina kommer vara svåra att ta, jag komemr dansa nästan hela kvällen

    Men låt mig höra om era traditioner med skorna, det kanske skiljer sig

  • MissLovely

    Vaaaaa?? Hehe vilken rolig tradition. Ni har mycket med barn. Tajci nämnde oxå nått med att det minsta barnet ska sätta sig i brudens knä och det avgör vilket kön brudparets första barn kommer ha. Synd att vi inte har nått sånt..

  • MissLovely

    Vi komemr från Jajce i Bosnien, det ligger typ i mitten. Hos oss är det samma, helt olika beroende på var man bor. En del i Bosnien har t.ex. att bruden måste gå och "bjuda" allllllaaaa gäster på kaffe och då ska gästerna ge en summa dom vill till bruden, men den traditionen har inte vi.

    Vart ska ni åka på bröllopsresa?

  • MissLovely

    Nejdå, jag förstår att ni inte vill vara borta längre tid än en vecka. Men det låter helt underbart, att ni åker bort själva och sen hela familjen. Inget ställe ni alltid velat besöka??

    Jag vill verkligen besöka Hawaii men det är ganska dyrt så vi får se. Annars Bahamas, Maldiverna eller något sådant ställe men vi får väl se. Vill inte slösa allt för mycket pengar.

  • MissLovely

    mm..allt det låter väldigt dyrt så man får väl tänka lite + se hur mycket man får i present. För när min blivandes bror gifte sig så fick dom 50 000 kr i present av gästerna. Sååå man får väl hoppas på en sån stoor summa

    Hmm något ställe som kostar lite mindre?

    Neeej inte allt dumt. Jag är 20 men 22 när vi gifter oss. Har varit ett par i 3 år.

    Du då? Hur länge har ni varit ett par?

  • MissLovely

    Neeeej då..klart du inte är Jag är ung bara. Lite för ung kanske men så är det när man träffar sitt livskärlek tidigt.

    Mmm har alltid älskat Brasilien, har hört samma men får kolla upp det.

    Joo jag ska med jobba snart. Men tappa inte bort tråden nu för det var jätteroligt att prata med dig Tack, Laku Noc! Hörs imon.

  • MissLovely

    Hahahahahaha jo jag och Dankar var väldigt duktiga igår, men jag är heeeeeeeeeeeeelt död idag

    Det va jätteroligt att man glömmer bort tiden en stund.

    Va kul att alla har ett band till varandra på nått sätt, många av er är från Helsingborg endel från Serbien och en del från Bosninen..

    080809 Du bara smyger in så här.. Är du från Balkan eller ska du gifta dig där?

  • MissLovely

    Det är jätteroligt och vi har inte ens förlovat oss, men vi planerar ändå Jag lääängtar så mycket att jag planerar för fullt och vi gifter oss om 2 år hehe. Eeeh dom får väl stå ut med tjatet hehe. Men jag tror endå att vi tjejer är lite mer exited ili?

    anaiD hur mycket har ni planerat då? När var det ni skulle gifta er och var?

  • MissLovely
    anaiD skrev 2007-10-19 15:54:05 följande:
    Vi har inte heller förlovat oss ens, men jag ska åka till honom nu efter studenten. Vi ska förlova oss på hawaii, ili znam da ce me tamo pitati.. Han är så gullig, visar mig ringar och frågar vad jag tycker. Fniss, fniss.. jaja men sedan ska jag tillbaka till göteborg och utbilda mig vidare till tandsköterska a onda smo planirali att ha bröllopet det året i Bosnien. Eftersom vi är muslimer hade jag gärna velat göra det i en moské. Min kusin har gjort det och det var speciellt på något sätt. Man fick säga orden efter imamen och inte "da ili ne". Men vi vet fortfarande inte, det är ju trots allt inte så vanligt hos oss.Jag tror faktiskt att vi är de som är mer excited än dem. Man drömde ju om det som barn, hur man skulle ha klänningen och tiaran, ja allt i princip. Men jag tror att det betyder mycket för dem med samo sto ne pokazuju to kao mi, hehe ;) Vi hade tänkt att sätta datumet på vår femårsdag tillsammans ali vidjecemo, ima dotlen ihahaj :P
    Du har så rätt, men man kan inte låta bli att planera ändå Vet du vilken klänning du vill ha? Hur vill du ha ditt hår, berätta lite?

    Har frågat dom andra med, hur gammal är du och var bor du? Hehe

    Nee min pojkvän har med sagt till mig att han planerar något och han stannar mig alltid framför guldaffärer för att se vad jag tycker är fint och en dag bad han mig att se vilken ringstorlek jag har.. Så det är väl ganska näääära. Kanske nyår eller något.

    Oooooh ni åker till Hawaii, när då? Jag vill dit på vår bröllopsresa..
Svar på tråden några brudar från Balkan eller som ska ha sitt bröllop där??