• Alvaer­eva
    Äldre 3 Nov 23:26
    285043 visningar
    5228 svar
    5228
    285043

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    snitte:
    haha, ja jag är inte direkt den snabba typen när det gäller att sticka. höll på med en kofta till lillskruttan men tröttnade vid halva för att jag blev så arg hela tiden. stickbeskrivningen var olidligt svår att ta sej igenom. mamma fick ta över den så jag antar att koftan är klar när som helst. hon är lite snabbare än jag, hehe!

    ja den jävla julklappshysterin alltså! det gör mej så trött. hade varit skönt om vuxna människor helt enkelt kunde nöja sej med trevligt sällskap och god mat men neeejdå. dessutom är personerna jättesvåra att köpa till. jag känner dom inte riktigt heller. ungarna blir skitkul att hitta julklappar till, men vad köper man till en halvsysters mamma som man träffat tre gånger?
    tycker att det är lite löjligt, men man kan ju inte låta bli att fixa nått ändå. antingen så får alla eller så får ingen liksom. det skulle vara grymt pinsamt att komma dit och inte ha julklappar till alla. jag föreslog en flaska vin eller så, men det hade adam gett bort tre år i rad så nu skulle vi komma med nått nytt... aaaarrrgggghhh!!! -sliter mitt hår-

    lillskruttan kan komma när som helst, en bit av slemproppen gick imorse. men bara för att jävlas extra mycket så kommer hon väl inte än på iallafall ett par veckor. hon är bra på att busa till det min lilla terroristdotter därinne

  • Alvaer­eva
    Äldre 3 Nov 23:47

    snitte:
    ja, det blir akut snitt då. men jag hoppas verkligen att hon vill stanna till utsatt snittdatum, för jag håller på och kämpar för att få en speciell doktor att utföra snittet. han är den enda jag litar fullt ut på.

    skulle vi komma dragande på en chokladask när dom andra suttit i månader och tänkt ut riktigt speciella julklappar till oss så skulle jag nog känna mej rätt misslyckad. hellre då att jag ställer mig och GÖR egna chokladpraliner och lägger in fint i hemmavikta askar med sidenband omkring. det har jag faktiskt tänkt på, ifall jag orkar.

    englali:
    ja vi har det nog lite för bra
    jag kan inte fatta att jag tjatar på adam med städningen egentligen, för mitt ex var något enormt jävla kass på att städa och honom gnällde jag aldrig på (och då var det i den smutsklassen att han en gång var tvungen att PLOGA en väg igenom rummet för att jag skulle kunna ta mig fram till tv:n...) det måste varit för att jag hade så mycket annat jag var missnöjd i med den relationen.

  • Alvaer­eva
    Äldre 3 Nov 23:59

    englali:
    oh, julklapp till adam, har inte kommit på en enda bra. när jag frågar honom så säger han ju att han redan har allt han vill ha. vi har faktiskt tänkt att inte köpa så mycket till varandra utan istället följa med varandra ut på rean (utan gnäll) och hjälpa varandra att hitta en helt ny garderob.
    men något ska jag ju köpa, fast vet inte ännu vad. kanske en fin wiskey eller nått.
    jag har önskat mej fina örhängen av honom, ett par små som man inte behöver plocka i och ur varenda dag.
    till lillskruttan har jag köpt böcker (oooh hon kommer bli sååå glad, hela en månad gammal ) och vi tänkte nog inte köpa så himla mycket mer till henne.

  • Alvaer­eva
    Äldre 4 Nov 00:10

    snitte:
    ja, egna praliner låter lagom kreativt i mina öron. hur lång tid innan kan man göra såna tro? helst skulle jag ju vilja ha dom klara innan bebisen kommer ut, men dom kanske hinner bli gamla? det är ju inte massa kemikalier i såna man gör själv, så att dom ska hålla längre...

    rean längtar jag också till. jag ska köpa tajta jeans!!! wiihoo! vi ska handla i göteborg, har inte vart på stan där sen i juli. gillar bättre att shoppa i gbg än i sthlm faktiskt. är ju lite göteborgspatriot

  • Alvaer­eva
    Äldre 4 Nov 00:25

    snitte:
    då gör jag dom nog några dar innan julafton bara. blir nog bäst så. vi hade tänkt göra hemmagjord glögg och ge bort, men vi har inte hunnit det. har ju varit så mycket med sjukhus och bröllops och grejer senaste tiden, och glöggen måste ju stå och jäsa ett tag annars blir den inte god.

    har inte shoppat en enda amningsBH, VÄGRAR ta på mej en sån ful! jag litar blint på att jag kommer klara mej utan (men måste väl erkänna mej besegrad ändå om ett tag antar jag...)
    har dessutom inte ens köpt någon ny BH sen jag blev gravid, du kan tänka att dom är väldigt för små nu!! haken sitter på yttersta och tuttarna kämpar för att få plats i kuporna....

    englali:
    han kanske har värsta planen för vad du ska få till födelsedagen och till jul, därför han vågade ta och köpa kameran åt dej!

  • Alvaer­eva
    Äldre 4 Nov 00:34

    snitte:
    jag har försökt hitta en bh som passar, men har inte hittat någon. måste ha sjukt konstig storlek för alla jag har provat (och det är inte få) har suttit helt kasst. har provat olika storlekar och allting. just nu har jag inte råd att slänga ut massa pengar heller på BH:ar som ändå snart kommer vara för små igen, annars hade jag ju gått till en ordentlig underklädesaffär där man kunde få professionell hjälp.

    glögg är inte svårt att göra! en vän till oss gjorde egen glögg förra året, den var sjukt god!!!

  • Alvaer­eva
    Äldre 4 Nov 01:03

    snitte:
    enligt vår vän är det inte så svårt, men man behöver stora mängder svagdricka som kan vara rätt svårt att få tag på tydligen. jag blev också riktigt sugen på glögg!! men nu är det inte långt kvar till glöggtider, ååh vad mysigt!

    våra bröllopsplaner står typ helt stilla. men mamma sa häromdagen att hon har sparat i ett hemligt konto nu i strax ett år, "så att vi har lite mer pengar att röra oss med" som hon uttryckte det
    det vi jobbar mest på just nu är att komma på bra låtar som bandet ska uppträda med och sen ska min systerson och hans flickvän sjunga i kyrkan också och dom vill snart ha låtarna bestämda.
    vi har pratat lite om bröllopsresan mest den senaste tiden, funderar på att faktiskt åka över nyår nästa år fastän vi hade tänkt åka i oktober. då kommer vi kanske kunna ta med hela adams pappas familj. jag lovade att ta fram lite prisförslag till dom. kommer säkert bli jättekul

  • Alvaer­eva
    Äldre 4 Nov 01:15

    snitte:
    ja vi bjöd med min mamma (pappa kan inte följa med pga sjukdom) och hans föräldrar med familjer. tänkte att det kunde vara roligt att göra en riktigt rolig resa alla tillsammans. vi har varit på så många romantiska resor redan att det inte känns så himla viktigt med en romantisk bröllopsresa bara för oss liksom. hellre då ha med allihopa så att man kan göra massa roliga saker tillsammans. och mamma kommer aldrig komma till thailand om hon inte åker med oss. det är ju hennes dröm att åka dit så jag vill verkligen ha med henne.

    vi har egentligen inte funderat så mycket på några speciella låtar, utan mer funderat på att vi borde ha det klart snart

    ååh, adam är den allra sötaste, han ringde och berättade att han o hans vän satt och pratade om relationer och förhållanden och att han sagt till vännen att han aldrig har varit så lycklig som han är nu. man smälter ju!! jag ska överfalla honom med pussar när han kommer hem sen, rund under fötterna! hahah!
    han är nog hemma om en timme...

  • Alvaer­eva
    Äldre 4 Nov 16:30

    pärlplattan:
    jag håller på att dö varje natt av värmeslag fastän vi har balkongdörren vidöppen! sover helnäck och utan täcke! svettas enormt!
    men du, inte visste jag att du var gravid? eller är det så att du misstänker det tro?

  • Alvaer­eva
    Äldre 8 Nov 12:29

    ååh ni pratar bröllopsresor

    jag längtar massor tills vi ska åka iväg på våran. kanske inte den mest konventionella med tanke på att vi ska ha med oss dottern, mamma, adams mamma, hans pappa med ny fru och tre ungar.
    men det ska bli himla kul! adam och jag har ju varit utomlands några gånger tillsammans och haft det väldigt romantiskt och mysigt. (särskilt portugal, där det regnade nästan hela veckan, ni kan ju gissa vad vi gjorde istället för att ligga på stranden...)
    ser mycket fram emot att få snorkla, att åka till ett såntdär munkställe där dom tar hand om tigrar (ni kanske har sett reklamen på animal planet) sooola en hel massa och äta god mat varenda dag. mmm! vi har nu bestämt att vi åker över nästa nyår istället, för att alla ska kunna vara borta två veckor. dom andra hade annars bara kunnat stanna en vecka eftersom dom annars missar för mycket i skolan.

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.