• Alvaer­eva
    Äldre 31 Oct 15:53
    282136 visningar
    5228 svar
    5228
    282136

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    förstår att du vill ha allt klart innan bebisen kommer, men du hinner säkert ändå att köpa klänningen sen när du vet måtten lite bättre! det är ju egentligen bara att gå till en skräddare och ta måtten sen när du vet som bättre, skicka dom till företaget som gör klänningen, betala och en månad senare har du klänningen vid dörren!

  • Alvaer­eva
    Äldre 31 Oct 19:34

    det blir babyboom här i tråden nu kul!!
    och jag behöver väl inte ens nämna att jag är jääääättetrött på att vara gravid? 23 dagar kvar!

  • Alvaer­eva
    Äldre 31 Oct 20:03

    det är inte kallt ute, det är FRISKT!!
    fryser gör man i göteborg på hösten och vintern när det blåser enormt hela tiden, det småregnar och man inte kan ha paraply.

  • Alvaer­eva
    Äldre 31 Oct 21:16

    pumpkin:
    det låter väl helt överkomligt!?

  • Alvaer­eva
    Äldre 31 Oct 21:40

    stjärngudinnan:
    haha, jag känner väl mitt goa glada göteborg. allt är bra med det stället, förutom vädret på hösten och vintern
    hoppas du kryar på dej snabbt!

  • Alvaer­eva
    Äldre 31 Oct 22:12

    stjärngudinnan:
    hmm, det är väl omkring fyra år sen nu. oj herregud, tänk att det är sååå längesen! fyfan vad jag saknar familjen nu när jag tänker på det

  • Alvaer­eva
    Äldre 31 Oct 22:25

    stjärngudinnan:
    ja tänk vilken lyx att bara kunna spontanfika, och göra pärlplattor med syskonbarnen... längtar så himla mycket efter dom, jag har tio stycken! sist jag såg familjen var i slutet på juli. skulle egentligen varit där NU, men vågade inte åka pga att vi ju kan föda barn när som helst.
    men nästa gång jag får se dom blir i mellandagarna. om alldeles för länge tycker jag!

  • Alvaer­eva
    Äldre 3 Nov 22:21

    snitte:
    jag sitter hemma själv. adam är på krogen. hmpf.
    men å andra sidan, det är rätt skönt med en liten egen ensam stund också. vi var på bio förut och såg elisabeth. jääättebra film! jag älskar kostymdramer, stora vackra klänningar, mmm!

  • Alvaer­eva
    Äldre 3 Nov 22:46

    snitte:
    jo lite kanske. men det är ju också lite mitt problem och inte hans. jag skulle ju inte känna mej putt om han tex bara var hemma hos en kompis. konstigt, för han är ju lik fan inte hemma
    hahah! nä men vi har ju umgåtts nästan dygnet runt nu i en vecka så det är rätt skönt att få en stund ensam. jag gillar inte heller att gå på krogen, så även om jag inte var gravid så skulle jag förmodligen ändå inte följt med ut. dom frågade ju iallafall om jag ville följa med
    ska diska lite, sen lägga mej i ett varmt bad. har så jävlans ont i ryggen så jag står nästan inte ut, känns som ryggskott eller något. jag har iofs aldrig haft ryggskott, men jag har ont på en speciell punkt i ryggen som det känns som att den har låst sej på nått vis, det är väl iallafall åt ryggskottshållet?

    hur går det med stickningen? vad är det för slags filt du gör och är det nått speciellt sticksätt?
    jag håller på med en sjal till min svärmor, vanliga räta maskor som sen kommer bli en trekantig sjal. köpte så fint ullgarn på en marknad. det går i olika lila, rosa och röda toner. sen tänkte jag sy på lite pärlor eller paljetter eller nått. hon gillar sånt. har räknat ut att jag har stickat 80 varv och har 220 kvar, phuu! och det går bara långsammare och långsammare eftersom jag utökar med två nya maskor varannat varv..
    hoppas, hoppas att lillan håller sej inne så att sjalen hinner bli färdig!

  • Alvaer­eva
    Äldre 3 Nov 23:13

    englali:
    tråkigt att du känner så, och hoppas att det snart blir bättre!!
    jag kan också bli såndär emellanåt..
    jag gnäller på att adam sitter för mycket vid datorn fastän det inte är så himla farligt, jag kan gå efter honom när han städar och säga att han städar fel, jag gnäller om allt allt allt, fastän jag egentligen borde vara jätteglad. jag är nygift, har en fin lägenhet, väntar barn om 20 dagar, har fina vänner och fin familj och allt kunde vara så himla bra!
    men det är faktiskt som du säger, ibland måste man faktiskt få vara lite grinig också!

    snitte:
    åh, en sån filt har jag varit på vippen att sticka såååå länge! började tänka på det när min syster fick sin första dotter (hon är 11 nu...) nu efter jul kanske jag borde få tummen ur och sticka en till min egen dotter.

    jepp, sjalen är en julklapp. känner verkligen julklappsångest i år!! i vår familj har vi skippat julklapparna till alla vuxna för att alla anser att julen är barnens högtid. men så är det inte i adams familj, och dessutom är alla så kreativa och duktiga. dom sitter verkligen och GÖR julklappar till varandra, eller köper sånadär perfekta som passar bra till personen. vi är nio vuxna och jag har noll aning vad vi ska ordna för julklappar, förutom sjalen då till svärmor. hoppas jag hinner klart och att jag får tid att sticka åtminstone en halsduk till så att jag kan ge bort till någon mer.
    superstressigt eftersom jag ju faktiskt kan föda barn när som helst och egentligen har tusen saker i hjärnan annat än julklappar. usch alltså.

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.