• Pumpkin

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 8!

    Välkommen till vår härliga tråd! Här har en del av oss huserat sedan januari 2006 medans en hel del har hittat hit längs vägen, och alla är lika välkomna. Det är bara att armbåga sig in i gänget Flört De som mest frekvent hänger här just nu är:

    Med bestämt datum:  
    071020 drömbrudjoyochandreas.weddingannouncer.com

    080524 Brud 080524
    080606 Tosa
    080614 Snart Fru Karlsson
    080620 Alvaerevahome.gamman.se/inahjärtaradam / www.alvaereva.blogspot.com
    080628 Bellanotebridetobe.weddingannouncer.com

    080705 Snitte - 5/7 2008rebeccaochmagnus.weddingannouncer.com
    080705 stjärngudinnan
    080705 Pumpkinlarsandangelicaswedding.blogspot.com / foreverandever.weddingannouncer.com
    080705 Mitziemoe
    080719 Anja 19 juli 2008anjasbrollops.blogg.se / anjaochdaniel.weddingannouncer.com
    080719 fdLadyehome.gamman.se/ellinorochanders
    080719 Waerstaholmlund.weddingannouncer.com
    080726 AJFC
    080726 Sataya

    080802 Englali andreasjohanna.weddingannouncer.com
    080808 lillfoppa 
    080816 Annimminnic.weddingannouncer.com
    080823 jeeksa080823marcusochjenny.weddingannouncer.com

    Utan bestämt datum, men lika välkomna ändå:
    sajber.pillanhome.gamman.se/pillanochkjelle
    Pärlplattan
    Du & Jag

    Vi har även våra egna ”hustomtar” – dvs brudar som redan gift sig som hänger här med oss då och då Skrattande

  • Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.
  • Brud 080524

    Godmorgon tjejer!

    Här pratas det inbjudningskort fortfarande ser jag. Sitter och väntar på att sambon ska skicka mailadressen till hans kompis som ska hjälpa oss med designen på inlagan. Han är grafisk designer så förväntningarna är höga!

    Har en lite fundering som ni kanske kan hjälpa mig med... Sambon har ju bestämt sina kläder, svart frockcoat, svarta byxor, silvrig väst och silvrig kravatt. Frågan är nu: vad fasen ska marskalken ha på sig? Vill nog inte att han ska ha samma kläder som sambon. Det ska ju synas vem som är brudgum! Men det ska ju ändå matcha, eller ska det matcha tärnan?

    Hjälp!

  • Syster K

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2007-12-13 10:14:15 följande:


    Anja: Härligt med internet! Ja, vellum tror jag det heter. Ska till Panduro idag efter allt är klart på Proffice, så då ska jag försöka hitta RÄTT sorts bruna nyans på kraftigt papper och sen fundera lite på vilken färg vellumet ska vara...
    Har du kollat i en butik som säljer material för scrapbooking? De har ofta ett tjockare papper av märket Bazill som finns i MASSOR av strukturer och färger/nyanser.
  • Anja 19 juli 2008

    Brud 080524

    kan inte marskalken ha annan färg på byxorna?

    Det är ju visserligen snyggare än helt enfärgat tycker jag och verkar vara väldigt inne just nu, men om inte ni tycker att det är snyggare så gör det väl inget om marskalken har det? Han kan kanske ha silvrig väst fast med vanlig, snyggare slips i samma nyans, för att visa att han inte är LIKA stilig som brudgummen, som har kravatt eller nåt!

    Vad ska brudgummen ha för blomma? I frockcoaten alltså? Kanske man kan ha en mer exklusiv blomma hos brudgummen än hos marskalken?

    Jag vet faktiskt inte...

    Själv vill jag att Daniel ska ha nåt mörkgrått/svart-randigt som överdel och mörkgrå byxor och så ska han oxå ha silvrig/grå brokadväst med kravatt i samma färg och så cerice gerbera i coaten. Åååhhh så snygg han kommer bli *ler fånigt*

  • Brud 080524

    Sambon passade inte alls i frockcoat med annan färg på byxorna. Såg väldigt utklädd ut. Kan vara för att han är nästan 2 meter lång, man fick intrycket att jag hittade inget annat som passade mig!

    Vill nog inte att marskalken ska ha annan färg på byxorna heller. Känns som att det kommer sticka ut för mycket när de står bredvid varandra.

    Gick förbi MQ på lunchen och de hade en silvrig slips i skyltfönstret. Funderade på om marskalken kankse kunde ha en vanlig svart kostym med svart väst och en silvrig slips. Blir det för olika?

    Blommorna kommer bli något i creme/ljusgult och vitt. Vet inte vad ännu men det kommer nog bli rätt lika mellan dem två även om sambon kommer ha en lite lyxigare.

    Din kombination lät fin även om min sambo inte hade passat i det. han behöver inget som förlänger honom!

  • Anja 19 juli 2008

    Hehe

    Daniel är bara 1.73 så han behöver definitivt nåt som förlänger honom.

    Jag tror ärligt talat att hela min FROCKCOAT idé kommer att falla, för han kommer inte att kunna ha det, utan han får nog ha någon stiligare variant av kostym med väst och kravatt osv.

    För visst är det så att om man är kort ska man inte ha frockcoat?

    Nu måste jag rusa och jobba lite...

    hej så länge

  • Snitte- 5/7-2008

    Hej tjejer. Hur menar ni att ni ska göra en ficka i korten? vi hade tänkt göra så först men la ned den idén när jag inte fattade hur man skulle göra...

    Vi skickar i slutet på feb så alla hinner planera in sin semester men så skickar vi inga save the date kort heller, så jag tänkte att det kan vara bra att vara ute i god tid.

    Anja: oooj 70.000 bara sådär? shit...

    Brud080524: åh jag vill inte heller att de ska vara lika... man ska ju verkligen SE vem som är brudgum

  • Brud 080524

    Snitte: Hur ska ni göra med klädseln för brudgum och marskalk?

  • Pumpkin

    Nu så är man anställd och klar - bara att börja jobba på måndag Brud 080524: Jag tycker vanlig snygg kostym funkar alldeles utmärkt på marskalken! Så kommer nog vi att göra.

    Anja: Nja, finns det verkligen såna "bestämmelser"? Tror det är väldigt individuellt huruvida man passar i froackcoat eller inte, oavsett längd.

    Snitte: Jag gör det väldigt enkelt för mig - det bruna vikta kortet klistras ihop med det rosa vikta kortet (fodret alltså) och sen skär jag en skåra i det rosa där jag vill kunna stoppa ner informationskortet - klart!

    Hittade inget brunt papper alls, allt är ju slut på Panduro Syster K: Jodå, jag letar lite överallt, men tycker inte att Bazzills papper är helt rätt

  • Brud 080524

    Pumpkin: Jo jag lutar nog också mot att det blir en vanlig kostym. Frågan är ju bara: Är det bäst att matcha marskalken med brudgum eller tärna?

  • Snitte- 5/7-2008

    brud080524: vi har inte bestämt oss ännu men det lutar åt vanlig kostym, ev kommer han ha väst också me annars blir det bara slips..
    Vi har tärnorna enligt färgtemat och min m2b är oxå klädd enligt färgkodningen så marskalken får oxå vara det så matchar alla..

    pumpkin: aha... så då är det typ två kort som sitter ihop lr?

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.