• Englali

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Annim: Tråkigt med mannen... vad hände!?! Då får man vara känslig.
    Jag är också känslig: har mens och influensa... samtidigt!! Andreas är nog glad att han jobbar

    Nu går jag in i duschen några minuter så du vet var jag är

    Pumpkin: Mkt på jobbet idag eller!?!

  • Englali

    Hedebris: Låter inte dumt o slippa det i 8 månader, det längtar jag efter.

    Nu har jag duchat o släpat mig till affären. Man piggnar ju till en hel del bara av att få duscha o tvätta håret.

    Jag som inte är någon godisätare köpte faktiskt en påse Pim-pim båtar (en favorit), de måste man väl få käka såhär när man är sjuk!?!

  • Englali

    Annim: Ingen fara med stingsligheten tycker jag. Man måste få gnälla av sig lite när det känns kasst! Så är det bara.

  • Englali

    Pumpkin: Härligt!! Inte helt fel... o som sagt, pengar behövs ju alltid tyvärr...

  • Englali

    Vet ni vad jag har gjort!?!

    Jag har eldat... MITT HÅR!!! Skulle tända några värmeljus, böjde mig fram över bordet och så poff!! På något sätt så brann det i håret på högersidan. Plus att mina ögonfransar och ögonbryn på högersida fick sig en rejäl touch!! Fy vad rädd jag blev!

    Är ju bara att ta till saxen i morgon på håret. Inte jättemkt, men ett par 3 cm. iaf =( Jag som klippte mig i förrgår! I ögat svider det som tusan.
    TUR, TUR, TUR........ att inte mer av håret brann. Jag såg hela mitt bröllop flasha förbi med mig hårlös och allt, värsta "nära döden upplevelsen" *asg*

  • Englali

    Ja jag vet. Först, innan jag såg hur mkt som brunnit var jag helt förtvivlad! Haha, tjöt en liten stund. Håret är JAG, mitt hår är superviktigt och efter en rad crazy och designfrisyrer har jag äntligen sparat ut det lång, tjockt, fint och blondt. DÅ ska det BRINNA!!! Haha!!

  • Englali

    Annim: Haha, jodå jag kom lindrigt undan. Men lite läskigt iaf!
    Skönt att humöret känns bättre. Bättre mellan dig och mannen också eller?

  • Englali

    Mitziemoe: Natti natti! blir nog sovdags här med snart!

    Pumpikn: Jag lovar, ska INE elda upp mig själv mer
    Skönt o höra att det finns fler. Eller genom jobbet så vet jag att det är ett MKT förekommande fenomen både bland män och kvinnor. Mkt vanligare än man tror, alla erkänner nog inte hur viktigt håret är för dem.
    Iaf är det superviktigt för mig!
    Måste komma på en nice frisyr till bröllopet.

  • Englali

    Hallå tjejer!

    Vad ni skriver... som alltid!

    Annim: Hur är det?? *kramar om* Hoppas allt löser sig, tänker på er.

    Idag är jag sååå slut. På middag o sen hockey igår med jobbet och det blev lite väl mkt kanske Slutade på hotel Post och jag var i rätt fin form. Hade en sambo som skrattade åt mig hela vägen hem i bilen, jag hade tydligen varit på SÅÅÅ bra humör! Tur man kan bjuda lite på sig själv ibland

  • Englali

    Hallå allihop!

    Såg att ni diskuterat dj in a box. Nackdelen och det tråkiga med det är att det blir rätt opersonligt. Ingen som känner av dansgolvet när det behöver lyftas osv, ilken musik som behöver spelas. Det gör ju däremot en DJ lr ett band. ´

    Vi var på ett bröllop nu i sommar där de hade hyrt Dj in a box, och det fungerade rätt ok. I efterhand säger brudparet själv att de ångrade sig lite att de haft det just av ovanstående anledningar. De fick själva agera lite dj:s tyckte dem, och det var väl inte riktigt det som var tanken. Dansade ingen fick de springa o byta låtar och fixa med det.
    Nog om det! (kanske lite partisk också med tanke på sambons jobb )

    Inatt brakade helvetet löst här hemma, eller igår kväll. Han var för en gång skull spelledig... och vi skulle ha det mysigt. Första lördagskvällen hemma ihop sedan semestern.
    Då börjar det komma SMS till honom från någon jävla (ursäkta) brud som jobbar som bartender där han spelar. Tror ni jag blev förbannad?? I ren ilska kastade jag tillslut förlovningsringen, skulle säga upp lägenheten och var på väg hem till mamma o pappa för att sova där. Grät till typ halv fyra i morse o fy f-n vad vi har rett. Uscha!! Tillslut ringde jag Malin (min tärna) så hon och hennes sambo (bestman) kom hit och pratade med oss. Jag var så ARG så jag fixade inte att vara själv med honom, bara skrek så hon var tvungen att komma hit o lugna mig.

    Nu är det bättre och jag har fått det hela förklarat för mig. Brukar inte bry mig om sådant, men det hon skrev... Och saken är den att han har hemligt nummer och då kunde man ju undra hur hon fått det???!?! Pah!!! Tyvärr visade det sig vara en annan dj på hans jävla bokningsbolag som gett det till henne.
    Åh förlåt vad jag skriver, måste bara få ur mig allt någonstans!!!

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.