• Englali

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Hej tjejer!

    Äntligen har gästerna gått hem... puh!! Men tärnan och bestman (det paret vi ALLTID umgås med) kommer förbi snart. Är dags för vårat obligatoriska söndagsmys De var här på kalaset förut också, men skulle vidare på farsdagsfirande men kommer nu då tillbaka igen och vi ska nog se en film o bara ta det lugnt!

    Pumpkin: Vilken go dag du har haft... jag hade också velat ligga i sängen länge o bara mysa!

    Snitte: Kul att helgen varit bra! Och att ni hittade rätt färg Usch så otäckt med din familj, men härligt att de klarade sig så bra.

    Själv känner jag mig allmänt le... vet inte vad det är som är fel. I två veckor nu har jag o mitt humör varit som värsta berg- och dalbanan. Rastlös i kroppen men samtidigt skittrött! Lite ångestkänslor sådär på kvällarna med. Andreas och jag har det verkligen inte på topp just nu och mkt bottnar där, jag mår inge väl när det inte är 100% mellan oss

  • Englali

    Hej tejer!

    Anja o Pumkin: Tack för alla råd igår. Mitt största bekymmer är nog att JAG måste stå i centrum eller iaf vara förmålet för uppmärksamhet hela tiden. Om Anderas inte ägnar mig precis så mkt uppmärksamhet som jag är van vid, då blir jag ganska så snart "ledsen/lite sur". Då drar tankarna iväg "Han kanske inte tycker om mig så mkt som han borde för att gifta sig med mig, han kanske har ångrat sig osv. osv." Egentligen är det bara trams från min sida. Och det största problemet är nog att jag är en "liten dam" som alltid fått mkt uppmärksamhet och min vilja igenom... vilket inte alltid är till fördel jämt

    Vad skönt att ni skriver lite om era oengagerade blivande män. Det är därför jag inte tycker han bryr sig, han är inte så engagerad i planeringen som jag vill att han ska vara. Vaddå... det är ju i augusti NÄSTA år?? *suck*

    Han tycker att jag kan tänka på något annat än bröllopet ibland, lite på oss i vardagen också och han har ju rätt. Samtidigt som jag tycker jag har rätt i hans icke befintliga intresse för planeringen... haha! Dilemma! Men skönt iaf, jag trodde jag var den enda som fick tjata o pusha på min blivande vad det gäller organiseringen av bröllopet!

  • Englali

    Pumpkin: Vad!?! Eh... vad är jöken? (kanske jag som är helknas som inte fattar...)

  • Englali

    Haha, ok Pumpkin! Då är jag med!
    Tack för tipsen/råden igår. Du fick en liten "uppföljning" här ovan...

  • Englali

    Pumpkin: Lugnt! Ja, det är väl så. Jag bara önskar att han kunde bli glad istället för irriterad varje gång jag tar upp det. Det får mig så otroligt nedstämd, men jag tror inte han förstår det. Vill bara att han ska vilja lika mkt som jag, det vill han iofs tror jag... men han kunde VISA det lite bättre!!

    Har du fått dina hudvårdsprodukter ännu? Funderar på om jag också ska försöka mig på att beställa därifrån. Gick det bra?
    En as-knäpp fråga. (ja som e lite vimsig), men valutan på den sidan... vad är det för någon!?!

  • Englali

    Hej girls!

    Anja: Jag käkar ju mkt GI. Gjorde iaf betydligt mer i våras. Tröttheten och huvudvärken är en "övergångsfas" då kroppen ställer om sig från allt smygsocker som är i maten man äter annars. Det blir lite abstinensbesvär där ett tag, men det går över så håll ut och då kommer du må mkt bättre.

    Tänkte köra igång lite efter nyår igen, jag mår ju såå mkt bättre när jag äter sådan mat. Av feta halvfabrikat och sådant mår jag mest illa. Vet... låter skitpräktigt men jag tycker inte om det och det är jag glad för. Tycker inte om kakor, godis etc... överlyclig så länge det kan hålla i sig
    Pauluns böcker och GI-in the city och dem böckerna gillar jag. Har dem allihop och det är bra recept som man kan göra om lite själv också. Lycka till!!

  • Englali

    Natti natt i brudar! (ska se färdigt Desperate housewifes först såklart )

    Lycka till med tårtan Anja!

    Ikväll är min man underbar, ville bara säga det. Han får mig att känna mig sååå älskad och uppskattad. Mumma

  • Englali

    Hallå tjejer!

    Här har ni varit förhållandevis lugna sedan igår kväll

    Anja och Annim, ni är superduktiga tycker jag! Fortsätt kämpa på, ni kommer klara det galant!

    Pumpkin: Ja, bind fast honom. Tycker jag låter som ett ypperligt förslag. Haha!

    Här är det dock fortf. förvirring ang. inbjudningskorten. Ska vi beställa eller göra själva!?! Jobbigt... Ska inte bestämma oss förräns vi varit i Helsingborg helgen i dec. Då ska vi nämligen passa på att kika runt lite i sådana butiker. Har fått lite tips! Någon här som har något tips på bra ställen man kan besöka?

  • Englali

    Snitte: Såg du kommenterat det ang. bröllopsnatten. Vi velar lite där... helst båda nätterna tack

    Hur ska ni göra? Har ni bokat något?

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.