• Pumpki­n
    Äldre 19 Oct 16:09
    285154 visningar
    5228 svar
    5228
    285154

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Anja: Jag är imponerad av er som köper radhus och har tre barn med den inkomsten Inte för att den är dålig om man är två, men när man har barn brukar pengarna rinna iväg ganska snabbt.
    Och du har väl rätt, man SKA unna sig det man vill ha, men pengar är alltid en ångestfråga för mig. Jag är faktiskt helt störd när det kommer till pengar, vilket är ganska konstigt eftersom jag är van vid att växa upp med en ensamstående, pluggande mamma. Antar att det är för att jag vill ha det bättre än hon hade det när jag får barn...
  • Pumpki­n
    Äldre 19 Oct 16:17

    Nu är det dags att kila iväg hemåt! Ses senare brudar

  • Pumpki­n
    Äldre 19 Oct 18:14

    Härligt! Välkommen hem
    Berätta allt vad som hänt nu!

  • Pumpki­n
    Äldre 19 Oct 19:40
    Englali: Fasiken så trist!
  • Pumpki­n
    Äldre 19 Oct 20:40

    Här får man gnälla och jag förstår att det känns skitjobbigt!

  • Pumpki­n
    Äldre 19 Oct 21:09

    Känner mig också nedslagen ikväll. Trodde det kändes OK det här med middagen, men lite jobbigt känns det allt. Vår budget kommer att hamna på 100'+ exkl resa, det är MYCKET pengar. Det hjälper ju inte heller att sambon VÄGRAR ta bort några från gästlistan (jag har redan sållat som en tok).

  • Pumpki­n
    Äldre 19 Oct 21:21

    Jodå, det löser sig, det gör det absolut. Men om vi bara kunde "bli kvitt" några gäster till liksom... Just nu är det 83 + oss och jag vill ha ner det till max 80 personer inklusive oss, gärna lite mindre. Men det är klart, det finns ju så många man vill dela dagen med.

    Sen är det väl också så att nu känns det ganska omöjligt för mig att ta ett jobb på 75% här i stan som jag hade tänkt söka.

    Satt förresten och räknade på tårta, kaffe och avec och Kallfors ska ha 11000kr för det för 80 gäster Är inte det liiite mycket?

  • Pumpki­n
    Äldre 19 Oct 21:37
    Englali: När man känner sig lite smådeppig är det ju ännu tristare när älsklingen är borta, det förstår jag

    Ja, jag hittade ett jobb på AMS som jag blev riktigt sugen på. Det är typ samma arbetsuppgifter och så men det ligger här i stan så jag skulle inte behöva pendla. Och att jobba 75% (8-15) vore en dröm, men det vore det iofs bara att få ett jobb här i stan. Söka ska jag väl göra ändå, man kan ju alltid tacka nej om man blir erbjuden jobbet men lönen inte känns OK.
  • Pumpki­n
    Äldre 19 Oct 21:37

    Och du har helt rätt - har man klarat sig utan de där tusenlapparna innan så kan man nog göra det ett tag till

  • Pumpki­n
    Äldre 19 Oct 21:59
    Englali: Som sagt, det vore en dröm
    Ska hålla tummarna för att du klarar gesällbrevet och blir riktig frissa Anja: Tja, när du uttrycker det sådär så Men det lät så jäkla maffit med 135kr/person liksom. Men ja... Det är ju som du säger, 55kr för tårtan, 50 för avec och 30 spänn för kaffet så är man där. Huga
Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.