• Pumpki­n
    Äldre 19 Oct 08:32
    282317 visningar
    5228 svar
    5228
    282317

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Så var det godmorgon igen då! Äntligen fredag säger jag bara, ojojOJ så skönt med fredag. Ikväll blir det fredagsmys med god mat, godis, möjligtvis ett glas vin och Idol, kan ju knappast bli bättre Englali: Tycker definitivt att du ska köpa/hyra en riktigt fin tyllkjol till den som sagt Bellanote: Det kan jag förstå. Min föräldrar gifte sig aldrig, de var "bara" förlovade, men det tog slut ganska fort. När jag var 2 separerade de så jag känner att deras ringar är "fria från jobbiga känslor" nu och att det bara betyder mycket att ha en del av dem med mig hela tiden, även om jag inte är allt för förtjust i min pappa. Men sentimental är jag.

  • Pumpki­n
    Äldre 19 Oct 08:49

    Fredagsnys Klockrent!

    Potatisgratäng till kräftor?! Det var det underligaste jag har hört på länge Fundersam När vi äter kräftor så äter vi bara kräftor, färskt bröd, smör, ost och sallad.

  • Pumpki­n
    Äldre 19 Oct 08:55

    Till potatisgratängen? Tja... Köttbullar? Kassler? En vanlig biff?

  • Pumpki­n
    Äldre 19 Oct 10:08
    snofsan: Japp, det kan jag, OM det finns skäl för att göra det. Endera så går jag in och stänger direkt eller så kan man anmäla tråden och ange anledning i anmälan så plockas den bort (om det finns skäl dvs).
  • Pumpki­n
    Äldre 19 Oct 10:10

    Känner mig lite nedslagen nyss, fick precis offerten från Kallfors och det blir alldeles för mycket pengar Gråter Så endera så måste vi säga nej eller så måste vi skära ner på det vi bjuder på där...

  • Pumpki­n
    Äldre 19 Oct 10:10

    Jag känner mig inte nedslagen "nyss", vettesjutton vart det kom ifrån. Jag känner mig nedslagen fortfarande!

  • Pumpki­n
    Äldre 19 Oct 10:36

    789kr/person skulle det bli. För 2 rätter, 3 glas vin, tårta och kaffe + fördrink och vickning. Så visst, det ingår ju en hel del, men 65000kr är ganska mycket mer än vi budgeterat (40-50000kr)...

  • Pumpki­n
    Äldre 19 Oct 11:18
    Anja: Jag håller med dig, det ingår väldigt mycket i det priset men det är ändå MYCKET pengar. Om vi fortsätter spara som vi gjort hittills (5000kr/mån) så hinner vi få ihop 90000kr. Skulle vi efter årskiftet (får ut mer/månad då eftersom vi skattar enligt våra gamla, högre skattetabeller nu) spara säg 9000kr/mån (och därmed inte göra så mycket skoj alls fram till bröllopet) så skulle vi hinna få ihop 110000kr och ja, då har vi ju fått in 20000kr mer än från början så då skulle det ju gå. MEN, då känner vi väl båda två att vi kanske skulle vilja lägga lite mer på resan, för man vet ju aldrig hur mkt pengar man (förhoppningsvis!) får in i bröllopspresent.

    Nej, det här blir tufft alltså... Usch och fy nu vill jag hem och lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv ett tag.

    Förstår att det känns riktigt pissigt med serveringspersonalen! Men va fasiken har inte ni skrivit kontrakt med priser och allt?
  • Pumpki­n
    Äldre 19 Oct 11:19
    Anja: Det där sista menade jag då inte som en förmaning, utan bara som en fråga - har ni skrivit kontrakt med priser?
  • Pumpki­n
    Äldre 19 Oct 11:20
    Brud 080524: Ja, det är ju det vi undrar lite över också nu... Möjligtvis att vi väljer bort vickningen, bakar tårta själv och fixar fördrinken själv typ utanför kyrkan eller något, men det blir ju lite knas också...
Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.