Inlägg från: Anja 19 juli 2008 |Visa alla inlägg
  • Anja 19 juli 2008

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhh

    JAG HAR NU FÅTT BESKED FRÅN BRÖDERNA BERGRENSSON OCH NI PRATAR MED EN TJEJ SOM HAR BOKAT DEM TILL SITT BRÖLLOP, WWWHHHIIIII

    ME SO HAPPY

    de hade idag fått en avbokning så nu är de mina! Yes... det var helt enkelt meningen efter all vånda jag har haft och legat vaken ohc haft ångest över underhållningen

    yes yes yes...

  • Anja 19 juli 2008

    De hade alltså fått en avbokning på det datumet IDAG så gissa om jag tror att det är ödet!

  • Anja 19 juli 2008

    Ja jag vet. Jag är såååååå GLAD

    De svarade faktiskt via mail och jättetrevligt! De skrev att faktiskt fått en avbokning på vårt datum idag och att de självklart jättegärna vill komma till oss hihi (så töntig jag är, fniss fniss)

    Sedan det bästa! Priset!!!

    För att spela under middagen då de går runt med akustiska gitarrer och ackompanjerar till vishäftet och ser till att alla sjungar samma låt/samtidigt/och förhoppningsvis samma tonart (han skrev så ) och sedan även vid dansen, tar de 12.000 precis som Hedebris sa, medan de bara tar 10.000 för själva dansen!

    Jag har inte bestämt vilket, men jag hade ju lixom en smärtgräns på 13.000 så jag är SÅÅÅÅÅÅ glad! jag kan inte beskriva hur lättad jag är över detta som har varit mitt stora problem hittills.

    Det är lixom fixat nu! Jag kan slappna av lite (och börja nojja över att jag inte bokat frisör, make-up eller florist *asg*)

    Har bestämt mig för att skita i fotograf iallafall coh lägga dom pengarna på vickning (som vi eg inte hade råd med) men jag tycker det är viktigare Bryr mig inte så mkt om fotona faktiskt!

  • Anja 19 juli 2008

    Vad hade ni valt? Att för tvåtusen extra ha dem med även under middagen (jag vet inte ens om vi kommer sjunga??? har ju lämnat över ALLT som rör middagsunderhållningen till mina toastmadames!) eller bara vid dansen?

  • Anja 19 juli 2008

    Anne

    Orkar du träffas idag? Säg till annars! Jag är en väldigt förstående människa, fniss fniss

  • Anja 19 juli 2008

    Pumpkin

    absolut vitt vellum, tycker inte guldvellum är speciellt snyggt. så det var en lätt fråga :)

    Pärlplattan

    Åh vad glad jag blir. Skönt att du har så mkt stöd. Vilken underbar kurator du verkar ha. LÅter som att hon verkligen bryr sig

    Hedebris

    Tack för grattiset

    Alvaereva

    Paketarslet *asg* hoho...

  • Anja 19 juli 2008

    Haha

    jag fick ett sms när jag satt på bussen, från en stalker, hehe... Men jodå, hon kom, med fettigt hår (enligt henne) och ni vet den där röven som enligt henne skulle vara så fet. Den hade hon lämnat hemma. Så himla skumt!

    Önskar jag kunde lämna min röv och mage hemma när gick ut. Vore såååå praktiskt!

    Tack Anne, det var skittrevligt. Synd bara att vi inte hann kolla in några ringar *asg* men det får bli nästa gång. Vi hann ju tjuvröka iallafall

  • Anja 19 juli 2008

    Åh vad kul pumpkin... jag ser fram emot att få se dina kort sen

    Just eftersom ni ska ha foto under vellumet så råder jag dig bestämt att ta vitt vellum, tror det kan bli lite för mycket annars!

  • Anja 19 juli 2008

    snitte, har du några kort man kan få se eller du har kanske inte börjat med dem ännu?

  • Anja 19 juli 2008

    Alltså jag börjar tröttna på att BT stänger ner varenda jä..la kväll. För jag antar att det var samma för alla er andra eftersom här inte skrivits NÅNTING på alla dessa timmar!

    Iallafall så har jag suttit och gjort vår bröllopsbudget och den ser ut så här. Skulle ni kunna hjälpa mig med vad jag har glömt?

    ~Bröllopsbudget~

    Festlokal 9.000
    Klänning Min mamma betalar
    Daniels kläder 3.000
    Daniels ring 2.500
    Maten 40.000
    Drycker 10.000
    Utsmyckning 1.500
    Ringen 5.000
    Smycken 1.500
    Hår/makeup 2.000
    Naglar 500
    Brudbukett 1.500
    Dekorationer 1.000
    Band 12.000
    Städning 1.000
    Bröllopstårta 5.000
    Vickning Fixa själva om vi får

    Summa: 97.000 (+5000 oförutsedda kostn)

    Fotograf ska vi ej ha, transport är gratis och trycksaker har jag tagit bort ur budgeten, likaså barnens kläder för allt det tänker jag köpa lite då och då för våra vanliga "lönepengar" så är det något ni kan tillägga som jag har glömt eller något som ni tycker låter på tok för mycket?

    Jag är jätteosäker på dryckeskostnaden till exempel! Hur mkt tror ni det skulle kunna bli när man åker till tyskland och handlar till 80 personer!!!??? Daniel trodde inte att det skulle bli mer än 10.000 men jag har ingen aning!

    Är där nåt jätteväsentligt som jag har glömt?

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.