• zukigirl

  "Gamlingar" & "Panikare"! Dax att göra stan osäker!

  Liinda_e skrev 2007-11-15 22:03:23 följande:
  sessan då?fast hon kommer bara göra massa reklam
  Fast vi är ju redan gifta så det spelar ju ingen roll... för det är väl ingen som ska köpa en klänning till va!?
 • zukigirl

  tuuuusseeeen... *med avgrundsröst* Din lilla hiphoperska... hur går det?

 • zukigirl

  Hallå alla sköna mystjejer!!!! Har ni saknat mig? Va!? Inte?? Hmmm... jajaja... Ja på tal om sajter att vara med på så fick jag höra nåt om facebook. Vet ni att när man godkänner villkoren (som jag förövrigt aldrig läser) så godkänner man att FB får bilder och filmer som man laddar upp där. Det blir alltså deras egendom som dom kan göra vad som helst med! Scary!!

 • zukigirl

  hehehe... jag har råkat glömma att berätta för maken att vi ska träffas. Så ikväll så kom jag på att det kanske var dax att säga det. Tänkte vi skulle boka rum o så för jag vill gärna ha med mig honom så vi kan "göra stan" lite innan. Dessutom så skulle jag slippa köra i storstan! Han tyckte det var helt okej att följa med även att jag sa att han skulle få sitta på hotellet på kvällen...Då bara tittade han på mig och sa: vaddå? vi är ju i stockholm! Vilka är kungar där? Har jag tur så är det match på kvällen sa han och sken som en sol! Ja han är aik:are...Usch jag vill knappt ta det ordet i min mun...*ryyyyser*

 • zukigirl

  *harklar* ehhhh... njaeeee... Jag har väl inte nämnt just det kanske... Fast ingen skulle ha roligare än han iofs. Han skulle börja blanda drinkar om jag känner honom rätt... *fniss*

 • zukigirl
  Yllo skrev 2007-11-26 08:10:31 följande:
  slurp!! Ska bli gott!! Oj, vad jag ser fram emot vår träff
  ME TOOOOOO!!!!!!
 • zukigirl

  hahaha Linda! Vi har faktiskt bevis. Svart på vitt eller svart på beigeaktigt i alla fall...

 • zukigirl

  hahahaha... Du beskrev just en livsfarlig kombination Linda! Zuki och vodka är farligt... Fast ännu värre blir det om man blandar zuki och tequila!!! uj uj uj... explosivt!!!

 • zukigirl

  jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu? :-d:-d 5 veckors förfest!!! :-d

 • zukigirl

  Var det jag? hmmm... men tyvärr kan jag inte på lördag för jag ska tvätta håret. Och så måste jag hänga upp lite tvätt med...

 • zukigirl
  Liinda_e skrev 2007-12-13 16:20:17 följande:
  NÄMEN ZUKI!!!!!vad fint ...e det du som e tomten?får man önska?
  hahaha.... jag är tomtemor! Men önska på du så ska jag framföra önskningarna til far.
 • zukigirl

  nja... jag är ledsen men fjordingar går inte för sig. Duger det med Islandshästar? Personligen är jag vansinnigt förtjust i dom.... Guuuuud vad jag började längta efter häst nu. Hade tre st F.M (=före Marko).

 • zukigirl
  Liinda_e skrev 2007-12-15 10:08:00 följande:
  jag hade oxå hästar när jag var yngre (det var lättare i norrland där jag växte upp ) men jag skickade faktist på en anons igår om medryttare här där jag bor nu....en fjording!!!!
  Jag har hela kvällen gått och funderat på om jag ska ta och förverkliga min dröm att bi hästmassör. Innan man blir för gammal o så menar jag. Jag tycker jag gör inget annat än tänker på andra. Kanske dax att börja tänka lite på sig själv? Blir lite jobbigt för maken är ju superallergisk mot pälsdjur men jag får väl bygga en sluss. Bygga kan jag ju.
 • zukigirl
  Yllo skrev 2007-12-30 07:25:20 följande:
  Öhhh... Jag trodde att jag redan stod på listan *kliar mig fundersamt i huvudet*
  hehehe... trodde jag med... Det var nog för att vi ändrat planer? Ingen Golden...
 • zukigirl
  Yllo skrev 2007-12-31 09:08:06 följande:
  Oki... Håller på att läsa igenom allt på TS nu... tar lite tid för ni är ju så förbenat produktiva Har skrivit upp mig på nytt dock...
  Fast jag kollade och jag HADE skrivit upp dig. Men jag hade lagt till ett frågetecken efter ditt namn. Likadant med Liinda.
Svar på tråden "Gamlingar" & "Panikare"! Dax att göra stan osäker!