• zukigi­rl
  Äldre 5 Nov 22:34
  77433 visningar
  869 svar
  869
  77433

  "Gamlingar" & "Panikare"! Dax att göra stan osäker!

  Tuss78 skrev 2007-11-05 19:04:25 följande:
  Råttan, varför känner du dom? Vad har de gjort för at förtjäna en råttas sällskap?Urläckert?Ur täcket? fristående fortsättning på nyligen påbörjad rimtävling... Vi måste ju kolla vilken typ av TV det är som finns på rummet, och hur högt upp Zukkan bor. Det är ju viktigt med ordentligt BRAK lixom (även om Sessan tycks ha upplevt ett och annat brak av andra slag så kanske vi andra inte har det och är väldigt intresserade....).
  hur högt? *flinar brett* Tre små rum ligger under gatuplan! Du får fan kasta den uppåt om du ska kasta ut tv:n genom fönstret! muuuaaahahahaha.... *skadeglad*
 • zukigi­rl
  Äldre 6 Nov 18:52
  Liinda_e skrev 2007-11-06 16:44:31 följande:
  jo bt är visst likaräknat som jobb!
  Fan vad du upprepar dig!!!
 • zukigi­rl
  Äldre 8 Nov 17:52
  Godisråttan skrev 2007-11-08 09:27:58 följande:
  hörrni tjejjer!Har ni bokat bord?Det är 6 mån väntelista för bordsbokning på GH...Jag kommer nog tyvärr inte följa med men träffas gärna på en fika och pratar bröllop för de som vill det OCKSÅ
  Va!? Men sessan hade ju ringt men då sa dom nog inget om att det var så lång väntetid? Det hade hon ju talat om för oss tror jag? SESSAAAAN!!!!! Var är du!!?? Jag börjar bli nervös!!!
 • zukigi­rl
  Äldre 8 Nov 17:54
  Kaffemoster skrev 2007-11-08 14:55:31 följande:
  Skulle också säga att CNN hade reportage från skjutandet i Finland .. annars är ju jänkarna inte speciellt intresserade av vad som händer och sker ute i världen .. Mest fokuserade av vad kändisarna i Hollywood strular till med ... Så tröttsamt ... Jag bryr mig inte om Brittney's senaste bravader .. Är nyheterna lika illa hemma i Svedala?
  Ja... Det är hur hemskt som helst! Jag tar verkligen illa vid mig. Har lätt för det när jag kan relatera till mina egna barn. Har ju flera stycken som är i den åldern som dom som blev dödade. Usch...
 • zukigi­rl
  Äldre 8 Nov 18:03
  Jodie skrev 2007-11-07 22:40:53 följande:
  USCH vad fräckt av din chef, Yllo! Du får väl säga till henne som det är, jag skulle bli så rasande. *och börja storlipa, för jag gråter ALLTID då jag är upprörd*
  Så där var jag med förr. Det enda som hjälper är att försöka hålla sina känslor i schack. Visst det låter dumt men det går faktiskt öva upp det där. Jag brukar först ta ett djupt andetag och sedan försöka liksom "tömma" hjärnan så att jag bara tar emot information men inte lägger några värderingar i den. Förstår du hur jag menar? Man tänker klart och helt opersonligt. Som om det gällde någon annan och inte dig själv. Ett knep för att få dom där värdefulla sekunderna man behöver för att samla sig är att ställa en motfråga. Typ: Hur menar du då? Eller: Kan du förklara lite mer detaljerat vad du menar? Då måste personen fördjupa sig i sitt svar och du får lite extra tid. Och så ska jag avslöja en liten hemlis . Jag brukar tänka nåt fult om personen i fråga. Ex: Om jag hade lika ful frisyr som du så skulle jag ta livet av mig. Eller: Din dumma kossa, du är så tappad bakom en vagn så hade du varit bara ett uns dummare så hade du varit en amöba! Det gör faktiskt att trycket lättar lite inombords. Akta dig bara så du inte får en skrattattack istället!
 • zukigi­rl
  Äldre 8 Nov 20:10
  Jodie skrev 2007-11-08 19:58:04 följande:
  Härliga råd zuki! Jo, jag vet att man borde lägga känslorna åt sidan, men det är lättare sagt än gjort. Är det jobbsaker går det hur lätt som helst, men om nån går till angrepp mot en själv så det ens blir lite personligt blir jag så arg så tårarna sprutar. Jobbigt.
  Jepp... Tro mig jag vet! Jag har haft samma problem. Grejen är att försöka göra det opersonligt. Så man inte tar åt sig på samma vis. Sen vad man gör när man är ensam är en helt annan sak. Men som sagt det går att träna upp det där. Men det är väldigt effektivt att ställa motfrågor i vilket fall som helst. Att få personen att förklara vad dom menar. Ibland så vet dom faktiskt inte det och det märker man och då är det bara att hugga tillbaka! Så ett tips från coachen är: Ställ motfrågor och motfrågor och motfrågor! Det är en bra början....
 • zukigi­rl
  Äldre 11 Nov 21:24

  meh... va fan tussen! Du hoppar bara in i trådarna o skriver en mening o sen försvinner du!!! *muttrar* Kan du va snäll o hålla dig på din plats va!!

  Hur är det med dig Jodie? Fortf förkyld?

 • zukigi­rl
  Äldre 11 Nov 21:31
  Jodie skrev 2007-11-11 21:27:25 följande:
  Jo, jag är förkyld fortfarande. Funderar på om jag ska värma en kopp vinglögg åt mig.
  Tycker jag är en bra idé! Glögg funkar på de flesta baciller!
 • zukigi­rl
  Äldre 12 Nov 18:35

  *fniss* Okej...
  zukis dag:
  05,40 Mobilen ringer och jag stänger av
  05,45 Mobilen ringer igen och jag stänger av
  05,50 Mobilen ringer åter en gång och jag stänger av. Detta upprepar sig till kl 06,10
  06,10 Sätter mig upp i sängen och förbannar mig själv för att jag inte gick o la mig tidigare igår. Leter förstrött efter mina raggsockar. Tar på dom och inser att jag måste rusa på toa.
  06,15-06,30 Sparkar lite lätt på maken vars mobil spelar hårdrock för fullt. Tar en cigg. Dricker en Nutrilett. Tittar mig i spegeln och suckar. Sminkar mig. Sparkar åter igen på maken.
  06,30-06.40 Letar efter nåt att ha på mig. Har äntligen fått upp maken. Tar på oss och sätter oss i bilen.
  06.55-12.15 Anländer till jobbet där det står X antal lastbilar och väntar på att få komma in o lasta. Tar hand om alla papper på typ 3 röda minuter. Skickar in dom för lastning. Tar hand om dom när dom kommer ut. Skriver fraktsedlar. Fakturerar. Skapar ordrar. Irriterar mig på polska chaufförer som envisas med att prata polska med mig vilket jag inte kan.
  12.15-12.45 Lunch. Om jag har tur. Så länge det är bilar inne på området så får jag inte gå.
  12.45-15.45 Skriver fler fraktsedlar. Irriterar mig på Tjeckiska chaufförer som försöker prata Tjeckiska med mig. Skriver lite snuskiga meddelanden till min man. Väntar på att mannen ska bli färdig så vi kan åka hem (samma jobb).
  16.00-22.00 Försöker intala mig att jag inte är trött och borde renovera lite. Slutar med att jag sitter framför datorn en stund och sen halvligger i soffan o slötittar på tv.
  22.30 Borde gått o lagt mig för en halvtimme sen
  23.00Borde gått o lagt  mig för en timme sedan

  ZZZZZZZZZZZZZ

 • zukigi­rl
  Äldre 14 Nov 17:24

  Hon hade nog sina skäl. God kväll på er förresten. En annan har jobbat hela dagen så då missar man tydligen det mesta.
  Förresten tussen, om jag hade haft en lärare som du när jag gick i högstadiet så kanske jag hade låtit bli att skolka så mycket.

Svar på tråden "Gamlingar" & "Panikare"! Dax att göra stan osäker!