• zukigirl

  "Gamlingar" & "Panikare"! Dax att göra stan osäker!

  Det har pratats lite löst i både gamling-tråden och panik-tråden om att ordna en träff och eftersom dessa två trådar har blivit så sammanvävda så tänkte jag att vi kan diskutera en gemensam träff i denna tråden. Vi får försöka ge lite förslag på var och när vi ska träffas och göra stan jäkligt osäker. Jag tror i vilket fall som helst att vi ska lugna oss till efter jul. Jag föreslår Januari som är en skittråkig månad som man kan behöva liva upp lite. Och när jag ändå håller på så föreslår jag att en bra träffpunkt vore Stockholm eftersom det finns dom som måste ta finlandsbåten för att komma till Svedala.
  Så, nu har jag tyckt till! Nu får ni säga er mening. Det var väl snällt va!!??
  Kom med förslag nu då!


  zukigirl - som längtar efter att få göra stan osäker med er
  TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-10-14 21:33
  Jaha, nu är det då bestämt! Den 19:e Januari så träffas vi på Golden hits i Stockholm! Det ska bli såååå jäkla roligt alltså!!!
 • Svar på tråden "Gamlingar" & "Panikare"! Dax att göra stan osäker!
 • Yllo

  Konstigt att inte Linda hört av sig än... Det är ju ett helt dygn sedan hon gifte sig *kliar mig oförstående i huvudet*
  Fattar hon inte att vi vill veta hur allt gick... och framförallt om hennes syster läste upp vår hälsning

 • Serenity

  ja man tycker ju att hon borde ha mer hjärta än så och tänka på oss här *grinig*

 • Yllo

  Ja precis. Du har så rätt så Sessan *nickar instämmande och blänger bistert mot lindas nick*

 • Dallas

  Håller med Yllo! Vill veta nuuuuuuu ju!

  Jag har inte haft tid att hänga här på ett par dagar, jobbet ni vet och en kärleksfull man

  Jag har också besökt Golden Hits, tro det eller ej närmare bestämt 1999. WOW så länge sen!
  Vi var där när jag läste till Usk:a, joo vi hade gjort studiebesök innan på Noaks Ark,Antroposoferna i Ytterjärna, Fågel och Fjärilshuset. På kvällen nöje på stan! Dagen efter Golden Hits ett besök på Medicinhistoriska.

  Jag kan inte svara ännu på om jag kan i januari. Tågbiljett är ju dyrt att åka med jmf paketresa flyg+hotell ju!! Tågtiden begriper jag mig inte på! Kvittar hur jag söker så visar deet att man är framme i S 23,48 KUL va! Kolla in länken www.supersavertravel.se Göteborg-Stockholm fr 1773 kr.

 • starchick

  Jag undrar också var hon har tagit vägen, är ju såååå himla nyfiken!!!!!! Har funderat på att slänga iväg ett mess och fråga hur allt har gåttmen vill ite störa/stressa dom vi får nog helt enkelt ge oss till tåls

 • starchick

  Var bor du egentligen dalls?


  Dallas skrev 2007-10-10 19:51:20 följande:
  Håller med Yllo! Vill veta nuuuuuuu ju!Jag har inte haft tid att hänga här på ett par dagar, jobbet ni vet och en kärleksfull man Jag har också besökt Golden Hits, tro det eller ej närmare bestämt 1999. WOW så länge sen!Vi var där när jag läste till Usk:a, joo vi hade gjort studiebesök innan på Noaks Ark,Antroposoferna i Ytterjärna, Fågel och Fjärilshuset. På kvällen nöje på stan! Dagen efter Golden Hits ett besök på Medicinhistoriska.Jag kan inte svara ännu på om jag kan i januari. Tågbiljett är ju dyrt att åka med jmf paketresa flyg+hotell ju!! Tågtiden begriper jag mig inte på! Kvittar hur jag söker så visar deet att man är framme i S 23,48 KUL va! Kolla in länken www.supersavertravel.se Göteborg-Stockholm fr 1773 kr.
 • zukigirl
  Dallas skrev 2007-10-10 19:51:20 följande:
  Tågtiden begriper jag mig inte på! Kvittar hur jag söker så visar deet att man är framme i S 23,48 KUL va! Kolla in länken www.supersavertravel.se Göteborg-Stockholm fr 1773 kr.
  men vad är det för pris? Jag fick ett på 707 kr. Fast ditt kanske är med hotell med eller? Var hittar du såna paketresor då?
  starchick skrev 2007-10-10 19:52:06 följande:
  Var bor du egentligen dalls?
  Hon bor fyra mil från mig!
 • zukigirl

  ahhh... det var inget Dallas! Om jag hade tittat lite mer noggrant så hade jag hittat det...

 • starchick

  Oki åt vilket håll? jag bor ju 8 mil fr gbg, i herrljunga!

Svar på tråden "Gamlingar" & "Panikare"! Dax att göra stan osäker!