Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    någon med erfarenhet av viktklubben?

    Jag har också använt viktklubb o tyckt det funkat bra - jag gick ner drygt 7 kilo på lika många veckor i vintras o sen har jag gått ner någt enstaka till under de senaste månaderna. Min variernade framgång beror mest på mig själv - när jag fyller i disciplinerat vad jag äter och håller mig till rekommendationerna så går jag ner - när jag slirar så slutar jag - helt enkelt. Men jag har allmänt fått mycket bättre matvanor o lärt mig mycket av att använda det - tillräckligt för att iallafall inte gå upp i vikt även när jag slirar.

  • anne på grönkulla

    Håller helt med om lärdomarna från viktklubb - jag åt nog inte dåligt innan men alldeles för mycket bröd t ex - det viktigaste var att lära sig välja så man blev mätt på de 1300 kcal som jag tilldelades per dag. Söta drycker var det första jag strök! (men just nu slarvar jag med det som bara den *skäms*) och också kaffe - dricker helst med mycket mjölk o socker - kaffe är nästa noll kcal men latten är döden för kalorinivån per dag! Massa såna småsaker fick jag ändra o det gjorde hur stor skillnad som helst!

  • anne på grönkulla

    Jo, jag slutade t ex äta lunch ute o började göra matlådor när jag började med viktklubb - all mat man inte själv har koll på innehållet i är krånglig. Jag äter mycket ute pga jobb o så, dessutom, men då får man disciplinera sig desto mer på annan tid.

  • anne på grönkulla

    sorry, fel tråd! Men mina sista kilon vill verkligen inte heller - har gått ner 7-8 men slarva såpass nu att jag inte komme rlängre. Jag går å andra sidan inte upp...

  • anne på grönkulla

    Här brukar det också bli havregrynsgröt på morgnarna och det slarvar jag inte med. Men sen äter jag mycket ute, mycket bjudmat o mycket plockmat o det är LIVSFARLIGT....

Svar på tråden någon med erfarenhet av viktklubben?