• MSW

    någon med erfarenhet av viktklubben?

    Är också med på viktklubb.. Har på ca ett år gått ner 19kg.. Men vill ner åtminstone 2kg till, men helst fem...

    Men jag tycker att viktklubb är kanon bra... Man kan juh lägga in alla sina "vanliga" recept också.. Så att man får koll på de också..

    HUr går det elin för dig?? Blivit medlem??

  • MSW

    Vickan: låter sunt.. Skulle du slutat dricka vin för att gå ner i vikt skulle du juh förmodligen börja dricka vin igen "när du är färdig" och då gå upp allt(mycket av iaf)igen... Då är det juh bättre att hitta en sundare livsstil man kan trivas med...

  • MSW

    Elin: Grattis! Själv gick jag upp 1hg senaste veckan, inte så farligt.. Men känns inte som hela världen heller.. Får sköta mig bättre denna veckan helt enkelt..

  • MSW

    Åt smörgåstårta i torsdags, var på 25+50 års kalas igår och 95 års kalas idag.. Behöver jag säga att jag är rädd för vägningen imorn?? Har iofs försökt balanserat de dagarna jag visste jag skulle äta mycket.. Men jag vågar verkligen tro på nått neråt.. Men hoppet är juh det sista som överger människan...

  • MSW

    Vågen visade -0,6kg idag.. Jag är nu ca 2 kg ifrån BMI 24,9..
    Lite jobbigt att jag är förkyld bara.. Då jag och maken började en bra trend med att gå ut och gå/träna förra veckan.. Men gå ut och gå i lite lugnt tempo ska nog gå ändå..

  • MSW

    Det ska bli lite spännande imorgon med vägningen.. Veckan har bestått av ca 1.5 med maginfluensa, en kväll med kebabtallrik och ett par fika omgångar i helgen + ett tre års kalas, men tycker att jag ändå varit ganska duktig, och bara tagit mat en gång och inte mer fika än man "måste"..

  • MSW

    Vickan: Japp i tisdags (började på natten) låg både jag och mannen helt däckade.. Men på onsdgaen var det bra igen, med mig iaf..

  • MSW

    Hallå! Hur går invägningarna?? Jag hade själv en konstig invägning.. Vägde mig först och vågen visade då -0,6kg, sen gick jag och la mig i sängen igen och läste tidningen och gick på toa och vägde mig igen, och då visade vågen -1,1kg ist.. Sen vägde jag mig tre gånger till och den visade -1,1 varje gång.. Så jag skrev in det.. Får juh lida nästa invägning om det skulle vara fel.. Well, well gått ner har jag juh gjort i vilket fall.. Men jag hoppas att det var -1,1 som stämde, för då ligger jag nu på prick 25BMI.. Balloons

  • MSW

    Jag landade på +1 kg, inte ett dugg kul men inte så förvånande heller.. Har ätit mycker mer än vanligt och ingenting hemma typ, så jag har inte fyllt i nått heller..
    Enda ljusglimten är väl att när jag vägde mig i torsdags så låg jag på ca +1,5kg, men att jag ändå kom igen över helgen (trots kalas).. Well, nya tag..

  • MSW

    Mig går det inte heller bra för.. Tycker att jag äter som innan, men går bara upp och upp.. (vet att man inte ska väga sig så ofta...) Men nu har jag börjat "gå till paris" så jag ska gå minst 10000 steg om dagen.. (började igår) så det borde juh hjälpa lite grand..

Svar på tråden någon med erfarenhet av viktklubben?