• Gable
  Äldre 21 Oct 16:12
  72357 visningar
  780 svar
  780
  72357

  Äntligen fredag del 11 (!)

  Fast egentligen borde Janos ha fått den, som lite tröst i allt elände!

 • Gable
  Äldre 22 Oct 12:33

  Måste ju bara få skryta lite.... Maken har åkt i en sån där! Med han som bygger bilen som förare. Inte illa va!!


  Cybermamman skrev 2007-10-21 17:40:36 följande:
  damox.com/cars/thumbs/Koenigsegg/Koenigsegg.j...
  Jag har börjat tjata om en färdknäpp. Maken VÄGRAR!!!! Han sover inte ens med mig i sängen längre (han vågar väl inte). Hahhahaaaaaaa!!! Ikväll får jag veta om och när *äntligen*
 • Gable
  Äldre 22 Oct 12:34

  Det här börjar bli värre och värre... 02:36?!

  När sover ni egentligen?????

  Fru Hilde skrev 2007-10-22 02:36:45 följande:


  Föresten en liten tanke har infunnit sig... Hur många av oss har katt? Inatt har min kropp klarat av att vakna fastän lillan sover. Jag förstår inte oskicket i att vakna fastän jag inte måste. Lillan har haft torrhosta på nätterna i flera veckor och den sista veckan har det varit många nattpass. Igår pratade jag med en kompis som är läkare och hon ringde sedan in ett recept på hostmedicin till närmaste öppna apotek. Jösses vad jag gillade henne då! Iallafall funkar det super, lillan sover äntligen! Fast jag klarar visst av att vakna
 • Gable
  Äldre 22 Oct 12:36

  Jag har katt, fast katten bor numera på ett annat ställe. Den är bortadopterad till min fd svärmor. Katten var där jätteofta när jag reste extremt mycket så hon tyckte till slut att katten kunde flytta dit. Sagt och gjort.

  Det är väl 5 år sen. Katten tror fortfarande att jag ska hämta hem honom när jag kommer för att hälsa på. När jag ska gå gömmer han sig under sängen, han vill verkligen INTE följa med mig hem

 • Gable
  Äldre 22 Oct 12:37

  Han blir så bortskämd hemma hos min fd svärmor så det är nog därför.

 • Gable
  Äldre 22 Oct 12:41

  Nu fattar jag!!! Ni ligger och sover hela bunten nu! Det är därför jag är här ensam. När jag sover, det är då ni är vakna och skriver i tråden.

  *smart Gable, smaaaaaart, tog bara två veckor att komma på det*

 • Gable
  Äldre 22 Oct 12:51

  Nu ska jag berätta någonting som chockade skiten ur mig idag.

  Det ringde i telefonen, maken svarade (han är ledig idag för han måste vila upp sig inför förlossningen). Det var försäkringskassan.

  De ville bara kolla om jag hade fått barn än (!) och informera mig om att de var tvungna att sänka min årsinkomst med 6.000 kr eftersom vår personalavdelning har satt upp en löneförmån som jag inte får räkna med.

  Jag höll på svimma. Visste inte att de ringde upp folk för att berätta sånt!!! Helt ok att de sänker, får jag inte räkna sånt så får jag inte. Men att de ringer upp en... Hade de skickat ett brev så hade det varit helt ok i min värld, hade nog inte ens tänkt på det om de inte hade informerat mig. Det blir ju inte så himla mycket i ersättning som sänks, om man räknar per dag.

  De är riktigt trevliga där på försäkringskassan. Hon sa till och med - oj, förlåt, väckte jag dig?

  Maken är fortfarande lite skeptisk, han tror de kommer att börja bråka förr eller senare.

 • Gable
  Äldre 28 Oct 21:06

  Raringar! Aj äm ölajv!

 • Gable
  Äldre 28 Oct 21:10

  VART TOG MITT JÄ'TTELÅNGA INLÄGG VÄGEN????

  OK, jag skriver om det...

  hon är underbar, fantastisk och *sorry Janos* världens vackraste bebis!!!!!! Bilder kommer, men vi har inte fått över de till komputtern än. Dagarna går åt till en massa saker som jag inte riktigt vet vad. Fattar inte hur folk hinner jobba och ha barn?! Jösses!

  Jag tänker på er i alla fall oc hkommer tillbaka när rutinerna har kommit på plats.

  Och ett tips till Janos - Minifom! Perfekt till små krånglande bebismagar. fast det får man inte tycka för gestapo-tanterna på bvc

 • Gable
  Äldre 30 Oct 23:54

  Om en halvtimma ska dottern ha mat, lika bra att sitta uppe och surfa

  Janos, hoppas ni får en riktigt trevlig resa!!! Vi får höras per telefon!

  Hilde, gumman!! Usch! Det känns alltid värre när det är familjen som gör såna saker mot en. Önskar att det var någonting jag kunde göra för dig! Skickar massor av kramar till dig!!!

Svar på tråden Äntligen fredag del 11 (!)