• Gable

  Äntligen fredag del 11 (!)

  Erkänn att du gjorde en formidabel presentation som de sent ska glömma!

  Fru Hilde skrev 2007-10-07 21:00:41 följande:


  Så nu har jag med hjälp av maken fått ihop en skitsnygg powerpoint presentation. Har ett viktigt möte i morgon och vill se äckligt proffsig ut Nu har jag suttit här och försökt memorera vad jag ska säga så jag slipper staka mig och bli nervös.
 • Gable

  Jag har fått för mig att jag går 2 veckor över tiden. Jag kommer att ha världens längsta förlossning

 • Gable

  Nähäpp. Husbandet på väg hem och jag lovade att ställa mig i duschen. Jag kommer inte längre in bakom ratten så han måste skjutsa mig överallt.

  Jag sitter utmed och varnar honom för cyklister, barn och andra bilar. Han säger bara, ja Hyachint

 • Gable


  Min BM tyckte vi skulle prova med en färdknäpp. Jag talade om för henne att den här bebisen får gärna stanna länge i magen, det här heeeeeeeeeelt ok för mig. Hon såg mycket förvånad ut.
  mammacatta skrev 2007-10-08 17:56:18 följande:
  Så här är det: tappen är några cm lång och beter sig som en ballong. När huvudet kommer deråt mjukas den upp (stemhård innan) och vidgar sig. Ju mera neråt huvudet trycker desto större blir ju hålet = tappen utplånas och blir bara ett hål (10cm fullt öppen) Tänk pussmun -> öppen skrikande mun.*skrattar åt fjantiga liknelsen*
 • Gable

  Usch, vart är lillgrabben??

  Blir orolig!

  äntligen på väg skrev 2007-10-08 19:02:19 följande:


  Vi har satt upp lappar på de två infotavlor som finns hyggligt nära. Och frågat de närmsta grannarna. Jag är tyvärr tveksam till att någon tagit hand om honom för han är väldigt svår mot folk han inte känner.
 • Gable

  Helt rätt strategi! På dom bara! Ta över! Oftast sitter dom helt chockade och kommer sig inte för att säga någonting. Man får väldigt mycket gjort på det sättet. Jag klarar inte av folk som ska sitta och diskutera i oändlighet om skitsaker.

  Fru Hilde skrev 2007-10-08 20:33:48 följande:


  Hejsan flickor Gable trevligt att se dig här igen. Jag njuter av sällskapet, för snart kommer du nog inte hinna med oss längre Du hade föresten helt rätt angående presentationen Den var plenty bra! Jag kände på mig att jag nog skulle kunna råka ut för väldigt dåligt humör också om vissa skulle leda mötet så jag tog helt enkelt och basade över det från början. Det var nog bästa strategin trots allt. Vi fick massor gjort och har klarat av att ta beslut.... och det är sannerligen inte något vissa av dessa människor gör alltid. Oftast jämkas det i det oändliga och inget händer.ÄPG jag hoppas verkligen att det ordnar upp sig! Trevligt att träffas fillifjonkan.
 • Gable

  Ingenting och allting

  Välkommen in i våran fluffiga råååååsa värld!


  Filifjonkan3 skrev 2007-10-08 20:35:22 följande:
  Tack Fru Hilde! Kul att kika in här.Så vad är det det talas om mest må tro?
 • Gable

  Jag håller på med det fäjsbååk. Om möjligt ännu mera förvirrad. Måste gå kurs.......

 • Gable

  Klickar hejvilt och överallt. Undrar just vad jag håller på med...

 • Gable

  MC - nu har den berömda tråden försvunnit! Vad i hela helv... händer???

Svar på tråden Äntligen fredag del 11 (!)