• Gable

  Äntligen fredag del 11 (!)

  Har bokat in tid hos frissan nästa vecka. Har en motorväg i skallen (a k a utväxt). Måste piffa till mig lite Ringde och berättade det för maken. Han undrar verkligen om jag har lite att göra om dagarna... Vadådå?? Jag vill ju bara att han ska känna sig delaktig.

 • Gable

  Sen muttrade han nåt om att han jobbade och att intresseklubben skulle anteckna detta...

 • Gable

  Det är så skönt när nån pillar en i håret. Du kanske kan få hårbottensmassage?! Ååååååååh, sååå skööönt!!

 • Gable

  Ja där uppe ja, där kan det snöa men inte här!!


  mammacatta skrev 2007-10-11 15:07:07 följande:
  *minns hur det var att kunna sitta och njuta utan stressande familj i dörren*Hursomhelst så snöar det här.
 • Gable

  Man kanske skulle ta sig en liten sväng utanför lägenheten idag? Gå ner för trappan och hämta in posten?? Man kan ju ha fått någon upphetsande räkning?!

 • Gable

  Hoppla. Fick en tidning som jag trodde jag hade sagt upp prenumerationen på. Spännande...

  Ni märker att jag är uttråkad, va?!

 • Gable

  Sisådär, nu har jag sagt upp prenumerationen en till gång. Kanske de fattar nu?

 • Gable

  20 oktober är det beställt leveransdatum, om nio (9) dagar. Det känns som om hon tänker stanna där inne för all evighet. Alla tecken på eventuell start av förlossning är som bortblåsta.

  Det enda jag lider av numera är ett rejält tryck i magen, ner mot låren, 3000000 toabesök om nätterna och helt vansinniga drömmar om nätterna.

  Har för mig att jag drömde om dig inatt ApG, men vad det var kommer jag inte ihåg. Säkert nåt jättekonstigt, som att du var otrogen. Jag drömmer sånt hela tiden. Alla är otrogna - i synnerhet husbandet. Jag är väldigt ofta arg på honom när jag vaknar.

  anne på grönkulla skrev 2007-10-11 15:34:53 följande:


  När kommer bebisen då?
 • Gable

  Helt rätt!

  Husbandet brukar fråga om hon var snygg när jag drar mina drömmar för honom

  anne på grönkulla skrev 2007-10-11 15:44:17 följande:


  Ojdå! Ja jag minns det iallafall inte - så då har det nog inte hänt.... Här har jag bloggat lite, ligger hysteriskt efter med bilder o så lyssnar jag på radio o lite så.
 • Gable

  Ja, jätteupptagen... Med att städa!!

  Jag blir galen snart. Den där ungen verkar ha vuxit fast därinne. Jag har ont, ont, ont och åter ont. Men värkar?! Neeejdå!!

  Igår rök jag o husbandet ihop. En hormonstinn fru Gable och en väldigt orolig och trött herr Gable är inte någon bra kombo. Jag grät och grät och grät för att han var så dum i huvudet!!! Och sur (fast det erkänner han inte). Och osamarbetsvillig. Och elak. Och...

  Så idag har jag städat, bokat tvättstugan och funderar på att bädda rent i sängen. Det enda som hindrar mig från det sistnämnda är att jag inte når lakanen. Jag har insett att jag inte ska kliva på stolar längre. Och inte lägga mig i soffan, för jag kommer inte upp, och inte bada ensam heller för jag fastnar i badkaret. Jo, faktiskt. Husbandet fick dra mig upp.

  Nog om mitt elände.

  Jag är jätteglad för Äpv! Kissen har hittat hem igen!!! Gud så skönt!!! Jag hoppas det dröjer länge innan han drar iväg på nya äventyr. Skrämma oss så där... GRRRRR!!!

  Hur var festen Apg?

  MC, hur går det med jobbet? Jag är nog trög, men visst har du fått det?! Eller??

Svar på tråden Äntligen fredag del 11 (!)