• Mickes tös

    Vi som ska gifta oss kring skövde (Skaraborg)

    Snofsan: menar du att du glömmer så fort , nej jag vet inte är kanske tidigt ute (gifter oss i juni), men vi har provat på vals en gång och tyckte att det var rätt svårt om man ville få det bra och därför tänkte vi att det kanske var dags att börja. Men det är ju ett jättebra alternativ med medborgarskolan. har ju försökt leta dansskolor, men inte hittat någon direkt som har vals.

  • Mickes tös

    Aha, ja jag kanske är för tidigt ute. Men en kurs till våren låter toppen, vi får väl vänta och hoppas på att det finns mycket tid att öva hemma .

  • Mickes tös

    rosalin: för min del helst ett par tillfällen så man får möjlighet att träna lite själv emellan samt kunna rätta till om man minns fel.

  • Mickes tös

    Marsaphir Marlean: Har försökt leta på deras hemsida men inte hittat någon valskurs...

  • Mickes tös

    Marsaphir Marlean: jo jag har sett den men tycker att det är lite för lite focus på valsen om det bara blir en gång...

  • Mickes tös

    Hej allihopa, kom att tänka på att vi inte diskuterat något om frisyrer och make-up. Någon som har några bra tips på någon som är duktig?

  • Mickes tös

    snofsan: Ja tusen kroner för en droppformad bukett låter helt okej om man jämför med vad som verkar vara norm. Tycker dock att det känns lite mycket att lägga på blommor, men men man kommer nog inte undan så mycket billigare om man vill ha en riktig brudbukett och inte binder den själv...
    När det gäller frisör och make-up så hoppas jag på att kunna få en kompis att lägga make-up och så går jag antagligen till den frisören jag brukar gå hos, men man vill ju ha lite priser att jämföra med, vet dock inte vad de tar än.

  • Mickes tös

    snofsan: hum tycker det låter mycket med 1000 kr/h, jag gjorde en uppsättning när jag skulle på ett bröllop för ett tag sedan på en salong i lidköping och hon höll nog på 1,5h och tog 500kr, visserligen ingen bruduppsättning men helt klart en avancerad uppsättning som liknar den jag vill ha på mitt bröllop...

  • Mickes tös

    snofsan: ja det var ingen billig ring, men sedan ska du ju ha den resten av livet oxå... Jag kommer inte ihåg vad salongen hette men den ligger i framnäs köpcenter.

  • Mickes tös

    Snofsan: Ja våran budjet klarar inte en ring i den prisklassen så jag får nog akta mig . Får helt klart inte titta på några sådana ringar, kärlek kan vara farligt dyrt

Svar på tråden Vi som ska gifta oss kring skövde (Skaraborg)