• Mickes tös

    Vi som ska gifta oss kring skövde (Skaraborg)

    Miss av mig, nu ska bildgalleriet finnas uppe. eftersom jag inte hade några bilder förut så hade jag inte bockat för att alla skulle ha tillgång till galleriet. Hoppas det går bättre nu.

  • Mickes tös

    Snofsan: Vad kul att du har hittat en klänning med sånt toppenpris, antar att den satt bra oxå . Den klänningen jag har i galleriet sys upp efter mått och kostar med frakt ca: 3500, helt okej för en ny klänning som också bör passa .

    rosalin: Bjerttorp är jättevackert, vi hade själva en liten dröm om det ett tag men eftersom det är betydligt dyrare än bygdegård med catering så har vi lagt ner det, inget vi är ledsna över dock. Det kommer att bli toppen ändå .

  • Mickes tös

    Snofsan: den sys upp i england av hon som är designer, om jag förstått det hela rätt, beställer genom dreambride.se om jag bestämmer mig för denna, har ju inte varit ute och provat några än så jag vet inte hur det blir än, men jag känner på mig att jag är rätt kräsen, så vi får väl se, har ju ett litet tag på mig att fundera i alla fall .

    www.bjertorpslott.se/lang.asp
    Bjertorpsslotts hemsida

  • Mickes tös

    Ja det ligger i en klass för sig, både skönhetsmässigt och prismässigt

    Någon som funderat nått på bröllopsresa?

  • Mickes tös

    rosalin: okej, ja vet inget om moholms herrgård men det blir säkert toppen. Kom på mig själv när jag satt här tidigare idag att jag nog skulle få det svaret från dig angående bröllopsresa, men det blir säkert bra det också. Vi funderar på att ta något litet precis efter och sedan åka på en längre resa, typ 2 veckor till hösten.

    blivandefrularsed: wow det verkar vara ett toppenställe även om jag inte är så mycket för att flyga...

  • Mickes tös

    usch har blivit jätteförskyld och orkar inget det blir till att ta det lungt i helgen...

  • Mickes tös

    har man inga problem med att flyga så är det säkert värt resan

  • Mickes tös

    Just det du nämner om att det blir den enda resan av det slaget är det som jag försöker ha som argument för att vi ska lägga lite extra på våran bröllopsresa.

    Ja hus är en dyr historia och det skiljer så mycket från stad till stad. Tur att jag och min m2b är nöjda med vårt boende.

  • Mickes tös

    rosalin: var just inne och kollade på moholms herrgård, såg verkligen jättemysigt ut. Vad kommer ni att betala?

  • Mickes tös

    rosalin: okej, det är rätt mycket men det blir säkert kanon bra.

Svar på tråden Vi som ska gifta oss kring skövde (Skaraborg)