• Carma07

    Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 5

    Tezz: Precis hemkommen från Blomsterlandet i Partille och de hade från golv till tak med korgar. Tror det var från 29:90 och uppåt. Hur mycket som helst. Ett litet tips.

  • Carma07

    Tezz och Nibla: Ska precis sätta ihop ett mail med tider och vem tar med vad tills på söndag. Som det ser ut nu så blir det vi tre och Addiz.

  • Carma07

    Ab: Vad kul. Får vi se dem på fikat?

    Ang fikat så kan jag alla tre dagar igen. Bestäm ni.

  • Carma07

    Hallå

    En liten snabb kik in i tråden.

    Ska vi säga måndag då? Då kan både Ab och Addiz och jag kan alla dagar. Jag tycker vi mailar de andra.

    Snart dags för lunch vilket är skönt. Börjar allt bli hungrig känner jag.

    Ha en trevlig fredag och helg!! Önskar det redan nu utifall jag inte hinner in här mer under dagen.

  • Carma07

    God lunch i tråden.

    Smet hem på lunchen så jag kan snacka lite med er.

    Tezz: Tråkigt att du inte kommer ikväll, men jag förstår dig så väl. Tycker det är bra att du lyssnar på din kropp och dig själv när du känner att det blir för mycket.

    Linum: Har väntat med att svara till sista stund för att kolla hur läget blir. Vill gärna försöka komma iaf. Kan jag lämna besked till dig ikväll?

  • Carma07

    Linum: Men du har inte missat mycket från tråden. Den går på sparlåga numera. Ska bli jättekul att träffa dig ikväll. Det var ett tag sedan du kunde hänga med.

    Kul att få se massa bilder ikväll.

  • Carma07

    Ab: Det var ett bra förslag.

    Usch och blä, nu måste jag tillbaka till jobbet. Har ingen arbetslust alls. Får koncentrera mig på att det blir kul att se er ikväll.

  • Carma07

    Hemma igen efter underbar fika. Jättekul att få träffa er.

    Tezz: Jag köpte min penna i en scrappingaffär, men kan tänka mig att det finns i bokhandeln eller nått också.

  • Carma07

    Frujj: Det låter som om att du har åkt på det som vi har haft här hemma. Inte roligt alls. Jag levde på te med massor av honung. Kändes underbart för halsen. Krya på dig!!

  • Carma07

    Godkväll i stugan

    Har egentligen inte mycket att säga, men vill iaf kika in och säga hej.

    Har änligen hittat julgardiner iaf. På rea också. Tur det när jag inte har bestämt mig för vad jag egentligen tycker om dem. Måste ner och tvätta och har fortfarande en del julkort kvar att göra. Och så är det ju "Heroes" ikväll.

    Vi kommer att få hela 1000:- i julbonus. Räknade ut idag att det blir 630:- efter skatt. Inte för att jag vill vara otacksam för sådant (är inte riktigt min grej), men är det verkligen värt att tacka för? Jaja, det blir iaf 1260:- till hushållet. Då kanske jag kan köpa en ny vinterjacka till mig. Min har nämligen gått sönder.

    Jaja, det var lite gnäll från mig.

  • Carma07

    Godmorgon i tråden. Kikar in lite snabbt och ser hur ni har det. Hinner nog inte hänga här så mycket tyvärr. Få ta igen det under julledigheten.

    Addiz: Motgångar är inte vad man vill ha så nära bröllopet. Hoppas allt löser sig med tårtor och tärnor.

    Frujj:

    Tezz: Jag blir riktigt sugen på ditt godis. Det såg riktigt gott ut. Såg dem på din blogg.

  • Carma07

    Godkväll i tråden. Kikar in lite kort innan jag sätter igång med lite mat.

    bauti: Skitbra rim!! Jag satt här och garvade för mig själv.

    Ab: Låter som en urmysig lunch.

    Själv försöker jag ta tag i julfirandet här hemma och förbereda, men jag är så himla trött när jag kommer hem så kvällen tar slut i ett nafs.

  • Carma07

    Godkväll i tråden

    Nu har vi varit och fixat gran. Tjohoo. Gillar bara inte julgranskulorna vi har och vill egentligen ha nya. Får se om jag orkar in till stan och fixa det. Annars hade jag tänkt att julen får bli som den blir i år och så köper jag julsaker på rea sedan. (Om jag kan hålla mig)

    Tezz: Inte bestämt hur vi/jag gör med mellandagarna. Beror lite på hur mycket det är kvar att göra då. Men å andra sidan har vi inga tider att passa utan jobbar lite som vi vill. Ev kan jag komma ner på en fika.

    Ab: Skulle kunna fika 2 eller 3 också.

    Kan vilket som med andra ord. Ni andra får bestämma.

  • Carma07

    Godmorgon

    Uppe i tidig otta idag. Maken är ute på resa idag och behövde vara på jobbet kl 7, så det var lika bra att åka med. Jag har så mycket kvar att göra på jobbet och jag vill inte jobba mer nu. Vill vara hemma och fixa för julen.

  • Carma07

    Nides: Krya på dig! Hoppas det inte blir allt för långvarit.

    Ab: Vi brukar fira nyår tillsammans med ett par vänner (de som var vårt värdpar). Vi brukar fixa trerätters, fira in tolvslaget och sedan spela spel. Lungt, skönt och trevligt.

    Tezz: Jag kan troligtvis den 27:e.

  • Carma07

    God Jul

    Låter som ni har haft en härlig jul. Vi har också haft en väldigt skön och lugn jul. Vi började med att äta en grötfrukost med macka och skinka. Därefter skickade jag lillebror på lite ärenden och jag och maken satte igång med det sista att förbereda med mat, städning och dukning. Mina föräldrar och min faster med familj kom strax efter tvåtiden.

    Vi började med glögg och pepparkakor framför Kalle Anka. Därefter blev det julmiddag med alla tillbehör. Lika gott som vanligt och lika proppmätt som vanligt. Medans vi smälte maten hade vi vårt jullotteri. Alla köper en julklapp för ca 100:- så lottar vi ut dem. En av klapparna är en som vandrar runt varje år. Ett fotoalbum som man fyller kanske 2-3 sidor med kort. Jättekul!!

    Efter det blev det kaffe med pepparkaks- och apelsincheesecake. Det var gott. Efter att min faster och familj hade åkt delade vi andra ut resten av julklapprna. Vi hade sagt att vi inte skulle köpa några i år, men några stycken blev det ändå.

    Gårdagen spenderade jag hela dagen i soffan och såsade och käkade praliner och matrester. Helt underbart. Synd att det inte var något bra på tv bara.

Svar på tråden Fikasugna bröllopsplanerare i Göteborg?...Del 5